- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 113
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.661
Ben de tuzdan vazgecemiyrm canm ama bak 2 gundur detokstan dolayttuz atnadim cok zor yedm ama bu aksam daha rahat yedm sanki tuzsuzlugu beni rahatsiz rtmedi aslnda biraz zorlasak bunyemiz alisacakEvet bende sadesinin tadına bayılıyorumkesinlikle damak tadı ile alakalı mesale ben tuzu fazla olan şeyleri yiyip içemem damak tadımı az tuzluya alıştrdım ondan ayrandan ise kefir daha çok hoşuma gidiyor
Cok Cskler cnm.insallah ben kuruntu yapiyorumdur yaa detoksta ac kaliniyor ya ben cok doydum bu yediklerimle ondan midir nedr veremedim dye korkuyrmMasaallah bu program etki göstermesin de ne göstersin, çok iyi.
Bozmadim xanm kokladim kokladim kokladimmmmmm biraktim yeniycemCanm çok iyi gidiyo bak sakin bozma hedefini düşün kızının doğum gününü düşün o gıdalarn sana nekadar zarar verdiğini düşün canm sigara ne ise o ikramlarda o beyninde bunu oturt vucuda o kadar zaralı ve beyinde bu işi bitirirsen bir daha canın hiçbir şey çekmiyor
Yemedim canim sporu.biraz daha yapacaktimda dun dun karda yruuyunce usutmusum oksurmekten mahvoldumYeme canım yeme tut kendini yarın tartı var.... sporunda çok güzel maşallah
Yaaa bayıldım sporuna keşke bende düzene oturtabilsemBen kahvaltıdan 2 saat sonra sporuma bisiklet + çember yapıyor ondan sonrada spor sonrası tekrar protein verektiği için de bir bardak sűt ile kahve yapıp içiyorum akşam yemeğinden 2 saat sonrada tranbolin ile zıplıyorum bu şekilde düzene oturttum canm yani gündüz spor yapıldısadece akşama tranbolin beni bekliyor
Bence etkisini görürsün pes etme yeter.Kizlaar menumu yaziyrm ama detoks istedgm.gbi eksi gostermeyecek gakiba ya
Sabah 1.5 haslanmisnyumurtadan salata peynir 2 ceviz
Ara yarm elma
Oglen 2.5 kabak yogurt booooool baharat
Ara yarm armut
Aksam oglenle ayni
Suan evden misss gbi kokular geliyor kizimin ccuma bayrami ikramliklarini hazrladim Allahmmm kendimi cok zor tutuyrm ama tutacam soz veryrm
Su 2.5, daha da icerim
Spor 4mil yaptim(3 milin 2 mil kismini 2kere yaptim aksam 3 daha patlatirim
Afiyet olsunBugünkü menüm;
Sabah;
Omlet 6 zeytin bir dilim keçi peyniri domates salatalık 1 dilim ev yapımı ekmek. Bir bardak çay bir bardak rezene çayı.
Ara; sütlü Nescafe tek şeker.
Akşam; bir dilim ev yapımı ekmek bir tabak zeytinyağlı kereviz bir bardak ayran.
3 lt su.
Sabah ve öğlen spor + bisiklet akşamda spor yapacağım kısmetse. Gün sonu 1 bardak süt içerim.
Daha ne olsun diyorumKahvaltı: 1yumurta,1kalın dilim peynir, 1dilim tambuğday,6zeytin,çay
Ara: 150ml sűt ile yapılmış kahve
Akşam: bir porsiyon ıspanak, 1kase ev yapımı yoğurt
Spor: 1saat kondisyon bisikleti
Plates çemberi ile 20×4=80 kol
Plates çemberi ile 70×3= 210 iç bacak
Su : 2lt bitti kızlar 1 saat sonra filanda trboline çıkıp 200 zıplama yapıcam
Aaa ciddrn mi adanada da doktorum genelde ilgileniyordu ama ameliyat günü ise başka doktor ilgileniyordu ona bile sinir oluyordum. Bülent tıraş nasıl ki acabaİlk muayeneyi yapıyormuş ama sonra yumurta takip toplama transfer başka başka doktorlar giriyormuş canım
Sağol canm benim sende çok iyi gidiyorsun zamanla iyice oturur merak etmeYaaa bayıldım sporuna keşke bende düzene oturtabilsem
Bence etkisini görürsün pes etme yeter.
Afiyet olsun
Daha ne olsun diyorum
Aaa ciddrn mi adanada da doktorum genelde ilgileniyordu ama ameliyat günü ise başka doktor ilgileniyordu ona bile sinir oluyordum. Bülent tıraş nasıl ki acaba
muhteşem ne kadar sürede gerçekleşti? belin özellikle çok incelmiş. benim de göbek problemim var bu sezaryen başa bela imiş. sporsuz gitmeyecek gerçekten. callen yaptığında incelmelerin nasıldı?11/12/2018 01/01/2019
göğüs.........: 101 / 98,00 > 3
bel..............: 93 / 85,00 > 8
kalça .........: 105 / 102,00 > 3
sağ kol...... : 28 / 27,00 > 1
sol kol.......: 28,50 / 27,50 > 1,5
sağ bacak..: 59,50 / 58,00 > 1,5
sol bacak...: 59,00 / 55,00 > 4
8 ders lik reformer sonuçlarım 2 dersimi hafta da 1 yaptım sonra hafta da 2 ye geçtik 4 hafta boyunca da haftalık 3 ders gidicem
hoşbuldum. grup çok aktif. 2 gündüz bütün yazılanları ancak okudum. o kadar çokki. cevaplamam gereken bütün mesajları alıntılıyorum. yazmaya zaman kalmadan çıkıyorum. yazamadım bir türlü. her zaman bilgisayar başında olamıyorum. kurallarınızı okudum. benim için bir problem yok. yarın sabah tartılıp bildiririm. yellow cuğum da hemen gelir inşallah aramıza.Merhaba canım, hoşgeldin Yen’i yılın ilk transferi...
Mesajını geç gördüm yılbaşı nedeniyle
Bizimle olmak istiyorsan 1. Sayfadaki kurallarımızı kabul etmelisin
Sonrasında kendinle ilgili biraz daha bilgi paylaşıp,tanışıp, kaynaşırsın.
Cuma günü bildirimini yapabilirsin. Sen 12. Kişisin haftaya yellow da listeye girecek.
çok geçmiş olsun. en kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah. sen canını sıkma lütfen. bu süreçte bir anne olarak güçlü ve sabırlı olmak gerekecek. hepsi geçip gidecek. önemli olan süreci iyi atlatmak. senin psikolojik desteğin çok önemli. bu yüzden daha güçlü olmalısın. iyi haberlerini bekliyorumArkadaşlar geçmişi okuyamadım hepinizden özür dilerim
Bugün öğleden sonra oğlumun okulda kaza geçirdiğini öğrendim, babası almış hastaneye görürmüş bende kısa sürede yanında oldum muayenesi yapıldı MR çekildi menüsküs tespiti yapıldı. Yarın sabah karar verilecek ama büyük olasılıkla ameliyat olacak. Çok üzgünüm ve mutsuzum. Ayrıca çokta yorgunum çocuklar uyumuşken biraz dinleneyim.
Hepinize sevgiler, iyi geceler
Ilk başladığımda aslında düzenli paylaşıyordum ama bu hafta bana birşeyler oldu kolumu kaldırasım yok lohusalikta girmediğim bunalıma girdim galiba herşeye alınganlık herşeyde bir bikmisligim var kendimi çok yalnız hissediyorumdüzenli menüleri paylaşmaya çalışırsan herkesten fikir alırsın aslında .
zaten önce de bebeğinin sağlığı geliyor . yarın belli olur bugünde 100 gr vermiş olabilirsin
1 gün inlenme günün oldu bugün wcye gittiğinde squat yapmaya çalışsaydın en bsit çözüm hoş insan unutuyor
biraz şaşaırt o zaman vücudu yaptıkların ile yapmadıklarını değiştir mesela
inslh canmhoşbuldum. grup çok aktif. 2 gündüz bütün yazılanları ancak okudum. o kadar çokki. cevaplamam gereken bütün mesajları alıntılıyorum. yazmaya zaman kalmadan çıkıyorum. yazamadım bir türlü. her zaman bilgisayar başında olamıyorum. kurallarınızı okudum. benim için bir problem yok. yarın sabah tartılıp bildiririm. yellow cuğum da hemen gelir inşallah aramıza.
Paket 1 aylık canım sonra cuvallayacam gibime geliyor.Sağol canm benim sende çok iyi gidiyorsun zamanla iyice oturur merak etme
8 saatlik reformer da ortalama 6 hafta sanırım 2 dersihafta da bir yaptık sonra 2 ye çıkardık..muhteşem ne kadar sürede gerçekleşti? belin özellikle çok incelmiş. benim de göbek problemim var bu sezaryen başa bela imiş. sporsuz gitmeyecek gerçekten. callen yaptığında incelmelerin nasıldı?
Bir problem varsa takıma anlat rahatlarsın diyete de tam motive edersin kuzumIlk başladığımda aslında düzenli paylaşıyordum ama bu hafta bana birşeyler oldu kolumu kaldırasım yok lohusalikta girmediğim bunalıma girdim galiba herşeye alınganlık herşeyde bir bikmisligim var kendimi çok yalnız hissediyorum
İnsallah cnm.bakalm heycanliyim sabahi bekliyrmYaaa bayıldım sporuna keşke bende düzene oturtabilsem
Bence etkisini görürsün pes etme yeter.
Afiyet olsun
Daha ne olsun diyorum
Aaa ciddrn mi adanada da doktorum genelde ilgileniyordu ama ameliyat günü ise başka doktor ilgileniyordu ona bile sinir oluyordum. Bülent tıraş nasıl ki acaba
Tskler cnm 4 mil.yapabildim zaten oksure oksure belim de agridi napacaksam bu beki boyle spor yapinca mahvediyor beniGeçmiş olsun canım ... sporu bugün az yap biley olmaz hem kasların şişmemiş olur...Gizembetulyusa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?