- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.701
sen boşver tartı odaklı olma devam et bi gün bakacaksın birden 3 gitmiş 2 gitmiş yaza 60lardasın şimdi diyet yapmasan ne olacak 100lerde hayatına devam edeceksin ama diyete devam edince en kötü ihtimalle 2 kılo versen yaza 70 80 olacan 20kılo da az değil sen devam et ne kadar versen kar diye bakBen ne zmn kilo vermeye kalksam ilk.baslarda daha cok aliyorum canim ama moralim.cok bozuluyor vucut mu direniyor odem mi tutuyr anlamadm ki ilk 1 ay mutlaka aliyorum ama diyetlerimde ama bu sefer cok umutluydum kendimi 95 e hazrlamstim
yok gitmedi sen at pedikürene ojene bakalım bizahaha tepemden çekeyimde öle bak sen
pedikürlerim ojelerim boşa gitti desene
aynen beklediğimiz olmayınca diyeti bırakmayı bile düşünüyoruzTamam canm.oyle yapayim bakalm yikildim.yaaa beklentiye de grmeyecem.bundan snra 95 bekliyrdum ben
yaptığım birden fazla video var ayrıca yoga yapıyorum ama 2018 berbat bir seneydi sporumu da olumsuz etkiledi yoksa çok iyi spor yapıyordumCanm paket bitince de evde kendin devam ettir bırakma internette çok gűzel bőlgesel hareketler var onlarla devam edebilirsin mesela
ahaha şaka kız ne pedikürü bu ara hiç zamanım yok saçımı bile kendim boyadımyok gitmedi sen at pedikürene ojene bakalım biz
o kadar spora leblebi için ihanet edilir mi hiçSchonerDuft cnm ben bi hata yaptım maalesef ıkı gündür beyaz leblebi ve ufak kaçamaklar yaptım sabitim şu anda halbuki çarşamba sabahı 63.1 dim çok özür dilerim
SchonerDuft cnm ben bi hata yaptım maalesef ıkı gündür beyaz leblebi ve ufak kaçamaklar yaptım sabitim şu anda halbuki çarşamba sabahı 63.1 dim çok özür dilerim
canım seni mezun edelim biz hem listeye girmek için bekleyenler var hem kaç zamandır sabit çıkıyorsun belki senin içinde daha iyi olur . eğer mezun olabiliyorsan mezun ediyorum seni bu hafta bilgine***14.Takım 603.Etap ***
Sahihuban (66,20///%) sabit
Nilar(65,60///%)
Masal3487 (58,50///%)
Buki_89 (67,8///%)
orkide1453 (63,70///%)
Verano_porteno (58.50////%)
Ponçikbirgelincik (66,10///%)
drdotty(77,30///%)
Sevgiclk (77,90///%)
Kmsl Hnd (70,10/// %)
gokyuzundekiturna( 76,70 /// %)
Gizembetulyusa( /97,50/ // %)
Milana firuze( 69,10/// %)
nihaaal (///%)
14.Takım Ortalama : %
aynen cnm o şekilde yiyince de konsantrosyan gitti sabah bi daha tartılcam su mu yoksa kılomu bakarım valla ne olacak benim halim bilmiyorum kaçamak yapmamak lazım ama off off ama bacaklarım şekle girmeye başladı biliyo musun boğaz ağrısı ve öksürük bi yandan misafirler iki gündür spor yapamadım bgn inş yaparımo kadar spora leblebi için ihanet edilir mi hiç
bu hafta dikkat edelim canım bende çok artıdayım diye kaç gündür tartıya çıkmıyordum bugün sabah bi çıktım 600 gram vermişim ki yılbaşında camışgibi yememe ragmen
artık kilonun birden gittiğine inanıyorum
cnm bence anlık öyle oldu ya off yarın sabah bi tartılayım da bakayım ama ben de çok üzgünüm
tüm emeklerini çöpe atmışsın .
her zaman derim canınız bir şey istiyorsa ciddi anlamda yeyin ama telafisini yapın fazladan spor yapabilirdin ertesi gün biraz az yiyebilirdin ya da salata ve çorba tüketsen 2 gün akşam dengelemiştin ben bu hafta senden -500 gr bekliyordum
Gizem tek tek yazıyorumTamam canm.oyle yapayim bakalm yikildim.yaaa beklentiye de grmeyecem.bundan snra 95 bekliyrdum ben
çok vermişin canım zor olmadımıMİNİK ADAYLARIMIZ
603.ETAP
buzmavileylak (64,50///%) B.tarihi 19/12/2018 B.Kilosu : Hedef :56,00
ELF_LR35 (101,30///%) B.Tarihi :20/12/208 B.Kilosu : Hedef :
3cadianasi (80,0///%) Bşl.T:27/11/2018 Bşl.K:85 Hedef:65
sedoga (57,00///%) B.Tarihi : 25/12/2018 B.Kilosu:57,00 Hedef K: 51,00
yellow girl (72,00/// %) B.Tarihi : B.Kilosu Hedef K: ( nick değişliği :mirafatos / 1.Takımdan izne ayrılan üye döndü 572. Etap
Ocean (97,20///%) B.Tarihi:26/12/2018 B.Kilosu:97,50 Hedef K:
Yasii_ (76,90///%) B.Tarihi:28/12/2018 B.Kilosu:76,90 Hedef K:65,00
sena zeynep (66,40///%) B.tarihi:27/12/2018 B.Kilosu:67,70 Hedef K:55,00
cumion (55,70///%) B.tarihi:27/12/2018 B.Kilosu: 55,70 Hedef K:50
Kart Minnaklar
tgb1907 (67,30///%)
SchonerDuft (70,00/69,90/0,10/%0,14)
Gizem tek tek yazıyorum
Ve sana inanamıyorum
Cumartesi gűnű resmen şok edici vaziyette bir menű yazdın burayaresmen bőrekten,pilava,tatlıdan,çereze,meyvaya ki etin çorban herşeyinle maşallah 4gűnlűk őğűnűnű bir akşam da yedin sen senin senin cumartesiden sonra zaten tartıda artı çıkman gerekiyor veee sen kalkıp pazartesi de avuç avuç çekirdek yedim !!! salı da annemde kahvaltiya gdp kaçamak yaptım diyorsun artk bunların űstűne kim olsa 1 kilo fazla çıkardı ama hadi kadem son bir kaç gűn detokla filan dengeledin sabit çıkmaya bile gőbek atman lazım ama dűşűş bile yaşayabilmissin veeee bu na raen 1 haftadr sıkı diyet yapmış gibi yazdıklarına şok oldum
aynen sabah bi daha bak bakalım şu 2 ay boğazımızı tutalım biraz canımız çok istiyorsada schonerin dediği gibi ufak ufak kaçamak yerine adam gibi bi öğün kaçamak yapıp telafi edelimaynen cnm o şekilde yiyince de konsantrosyan gitti sabah bi daha tartılcam su mu yoksa kılomu bakarım valla ne olacak benim halim bilmiyorum kaçamak yapmamak lazım ama off off ama bacaklarım şekle girmeye başladı biliyo musun boğaz ağrısı ve öksürük bi yandan misafirler iki gündür spor yapamadım bgn inş yaparım
işin en kötü nyanı ne biliyo musun sistemler yoktu ben forum inceliyordum ac falan da değildim önümde lebelebi üzüm karışımını alınca durduramadım kendimi gerçek açlıkla yenince alınmıyor bence böyle tok olup üsütüne yenince alınıyor maalesef tuba bunalıma girecem inan ya bi buçuk aydır bi ileri iki geri yapmışımaynen sabah bi daha bak bakalım şu 2 ay boğazımızı tutalım biraz canımız çok istiyorsada schonerin dediği gibi ufak ufak kaçamak yerine adam gibi bi öğün kaçamak yapıp telafi edelim
bak hazır yağlar eridiğine göre biraz daha gayret gösterelim
OMGGizem tek tek yazıyorum
Ve sana inanamıyorum
Cumartesi gűnű resmen şok edici vaziyette bir menű yazdın burayaresmen bőrekten,pilava,tatlıdan,çereze,meyvaya ki etin çorban herşeyinle maşallah 4gűnlűk őğűnűnű bir akşam da yedin sen senin senin cumartesiden sonra zaten tartıda artı çıkman gerekiyor veee sen kalkıp pazartesi de avuç avuç çekirdek yedim !!! salı da annemde kahvaltiya gdp kaçamak yaptım diyorsun artk bunların űstűne kim olsa 1 kilo fazla çıkardı ama hadi kadem son bir kaç gűn detokla filan dengeledin sabit çıkmaya bile gőbek atman lazım ama dűşűş bile yaşayabilmissin veeee bu na raen 1 haftadr sıkı diyet yapmış gibi yazdıklarına şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?