- 15 Mart 2017
- 679
- 1.626
- 113
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.641
Afyt olsun canm meyveliler cok kalorili dedigin gbgbi ben sadesini icerken cok zorlaniyrdum 3. Siseyi icerken icerken tadi hosuma gtmeye baslamsti zamanla oturuyr damak tadinaTeşekkür ederim sabahları dediginiz gibi tuketiyorum o zaman ekledim programa.
kefir keşke içebilsem tadı rezalet geliyo. marketlerdeki meyveli olanlarda şekerli ve aşırı katkı maddeli geliyo. Yeşil çayı da çok severim zencefili tuketiyorum.
Bravo canım 94 u görürsün bence devamKizlaar menumu yaziyrm ama detoks istedgm.gbi eksi gostermeyecek gakiba ya
Sabah 1.5 haslanmisnyumurtadan salata peynir 2 ceviz
Ara yarm elma
Oglen 2.5 kabak yogurt booooool baharat
Ara yarm armut
Aksam oglenle ayni
Suan evden misss gbi kokular geliyor kizimin ccuma bayrami ikramliklarini hazrladim Allahmmm kendimi cok zor tutuyrm ama tutacam soz veryrm
Su 2.5, daha da icerim
Spor 4mil yaptim(3 milin 2 mil kismini 2kere yaptim aksam 3 daha patlatirim
Canm şu 1 küp şeker de olmasa műkemmel olucak tatlm onu da bırak canmBugünkü menüm;
Sabah;
Omlet 6 zeytin bir dilim keçi peyniri domates salatalık 1 dilim ev yapımı ekmek. Bir bardak çay bir bardak rezene çayı.
Ara; sütlü Nescafe tek şeker.
Akşam; bir dilim ev yapımı ekmek bir tabak zeytinyağlı kereviz bir bardak ayran.
3 lt su.
Sabah ve öğlen spor + bisiklet akşamda spor yapacağım kısmetse. Gün sonu 1 bardak süt içerim.
Evet bende sadesinin tadına bayılıyorumAfyt olsun canm meyveliler cok kalorili dedigin gbgbi ben sadesini icerken cok zorlaniyrdum 3. Siseyi icerken icerken tadi hosuma gtmeye baslamsti zamanla oturuyr damak tadina
Canm çok iyi gidiyo bak sakin bozma hedefini düşün kızının doğum gününü düşün o gıdalarn sana nekadar zarar verdiğini düşün canm sigara ne ise o ikramlarda o beyninde bunu oturt vucuda o kadar zaralı ve beyinde bu işi bitirirsen bir daha canın hiçbir şey çekmiyorKizlaar menumu yaziyrm ama detoks istedgm.gbi eksi gostermeyecek gakiba ya
Ara yarm elma
Ara yarm armut
Aksam oglenle ayni
Suan evden misss gbi kokular geliyor kizimin ccuma bayrami ikramliklarini hazrladim Allahmmm kendimi cok zor tutuyrm ama tutacam soz veryrm
Su 2.5, daha da icerim
Biliyorum canım da sıfır şekersin icemiyorum midem bulanıyor anca bu kadarCanm şu 1 küp şeker de olmasa műkemmel olucak tatlm onu da bırak canmőnce bir sűre yarım şeker olarak kullan sonrada hiç atmadan içmeye başla
Maşallah canım inşallah çalışmaların sonucunu alacaksın.Kahvaltı: 1yumurta,1kalın dilim peynir, 1dilim tambuğday,6zeytin,çay
Ara: 150ml sűt ile yapılmış kahve
Akşam: bir porsiyon ıspanak, 1kase ev yapımı yoğurt
Spor: 1saat kondisyon bisikleti
Plates çemberi ile 20×4=80 kol
Plates çemberi ile 70×3= 210 iç bacak
Su : 2lt bitti kızlar 1 saat sonra filanda trboline çıkıp 200 zıplama yapıcam
Masaallah bu program etki göstermesin de ne göstersin, çok iyi.Kizlaar menumu yaziyrm ama detoks istedgm.gbi eksi gostermeyecek gakiba ya
Ara yarm elma
Ara yarm armut
Aksam oglenle ayni
Su 2.5, daha da icerim
inslh canmMaşallah canım inşallah çalışmaların sonucunu alacaksın.
İlk muayeneyi yapıyormuş ama sonra yumurta takip toplama transfer başka başka doktorlar giriyormuş canımmuayenede semra mi bakıyor peki opuya transfere girmiyor demi
Haklısın tereddütte bende bocalardım sanırım
Yeme canım yeme tut kendini yarın tartı var.... sporunda çok güzel maşallahKizlaar menumu yaziyrm ama detoks istedgm.gbi eksi gostermeyecek gakiba ya
Ara yarm elma
Ara yarm armut
Aksam oglenle ayni
Su 2.5, daha da icerim
Ohhhh yarını bekliyorumKızlar sőylediğim gibi 220 trambolinimi de yaptım
Afiyet olsun canımBugünkü menüm;
Sabah;
Omlet 6 zeytin bir dilim keçi peyniri domates salatalık 1 dilim ev yapımı ekmek. Bir bardak çay bir bardak rezene çayı.
Ara; sütlü Nescafe tek şeker.
Akşam; bir dilim ev yapımı ekmek bir tabak zeytinyağlı kereviz bir bardak ayran.
3 lt su.
Sabah ve öğlen spor + bisiklet akşamda spor yapacağım kısmetse. Gün sonu 1 bardak süt içerim.
Aynen ya tekrar tartılmak için sabırsızlıkla sabahı bekliyorumOhhhh yarını bekliyorum
İnsallah canm ya ama karnim cok sis tuvalet sorunum var sanki gtmedi gibi insallah vermisimdirBravo canım 94 u görürsün bence devam
Canım bende önceden 3 ü birarada ya bile şeker atıyordum artık şade içiyorum asla şekerli içememBiliyorum canım da sıfır şekersin icemiyorum midem bulanıyor anca bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?