Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afyt olsun canm meyveliler cok kalorili dedigin gbgbi ben sadesini icerken cok zorlaniyrdum 3. Siseyi icerken icerken tadi hosuma gtmeye baslamsti zamanla oturuyr damak tadina

Kizlaar menumu yaziyrm ama detoks istedgm.gbi eksi gostermeyecek gakiba ya
Sabah 1.5 haslanmisnyumurtadan salata peynir 2 ceviz
Ara yarm elma
Oglen 2.5 kabak yogurt booooool baharat
Ara yarm armut
Aksam oglenle ayni
Suan evden misss gbi kokular geliyor kizimin ccuma bayrami ikramliklarini hazrladim Allahmmm kendimi cok zor tutuyrm ama tutacam soz veryrm
Su 2.5, daha da icerim
Spor 4mil yaptim(3 milin 2 mil kismini 2 kere yaptim aksam 3 daha patlatirim

Bugünkü menüm;
Sabah;
Omlet 6 zeytin bir dilim keçi peyniri domates salatalık 1 dilim ev yapımı ekmek. Bir bardak çay bir bardak rezene çayı.

Ara; sütlü Nescafe tek şeker.

Akşam; bir dilim ev yapımı ekmek bir tabak zeytinyağlı kereviz bir bardak ayran.
3 lt su.
Sabah ve öğlen spor + bisiklet akşamda spor yapacağım kısmetse. Gün sonu 1 bardak süt içerim.

Bravo canım 94 u görürsün bence devam

Kahvaltı: 1yumurta,1kalın dilim peynir, 1dilim tambuğday,6zeytin,çay

Ara: 150ml sűt ile yapılmış kahve

Akşam: bir porsiyon ıspanak, 1kase ev yapımı yoğurt

Spor: 1saat kondisyon bisikleti
Plates çemberi ile 20×4=80 kol
Plates çemberi ile 70×3= 210 iç bacak
Su : 2lt bitti kızlar 1 saat sonra filanda trboline çıkıp 200 zıplama yapıcam

Canm şu 1 küp şeker de olmasa műkemmel olucak tatlm onu da bırak canm őnce bir sűre yarım şeker olarak kullan sonrada hiç atmadan içmeye başla

Afyt olsun canm meyveliler cok kalorili dedigin gbgbi ben sadesini icerken cok zorlaniyrdum 3. Siseyi icerken icerken tadi hosuma gtmeye baslamsti zamanla oturuyr damak tadina
Evet bende sadesinin tadına bayılıyorum kesinlikle damak tadı ile alakalı mesale ben tuzu fazla olan şeyleri yiyip içemem damak tadımı az tuzluya alıştrdım ondan ayrandan ise kefir daha çok hoşuma gidiyor

Canm çok iyi gidiyo bak sakin bozma hedefini düşün kızının doğum gününü düşün o gıdalarn sana nekadar zarar verdiğini düşün canm sigara ne ise o ikramlarda o beyninde bunu oturt vucuda o kadar zaralı ve beyinde bu işi bitirirsen bir daha canın hiçbir şey çekmiyor

Canm şu 1 küp şeker de olmasa műkemmel olucak tatlm onu da bırak canm őnce bir sűre yarım şeker olarak kullan sonrada hiç atmadan içmeye başla
Biliyorum canım da sıfır şekersin icemiyorum midem bulanıyor anca bu kadar

Maşallah canım inşallah çalışmaların sonucunu alacaksın.

Masaallah bu program etki göstermesin de ne göstersin, çok iyi.

Yeme canım yeme tut kendini yarın tartı var.... sporunda çok güzel maşallah

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…