Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

burda meziren bir çok anne var onlar konuş canım seni rahatlatırlar eminim ...

ahaha şaka kız ne pedikürü bu ara hiç zamanım yok saçımı bile kendim boyadım
benimde kaş boyam geldi ama cenazeden dolayı içimden gelmiyor
çok vermişin canım zor olmadımı
yaa tubili ellerimi görsen çok şişim wc de yok akşam yatmadan da 70,40 çıktım düşün aradaki farkı

ıvır zıvır'ı kaldır masandan çekmecenden bi süre yada yiyeceksen kendine ara öğün saati ve leblebi adedi belirle onu tabağına koy gerisini yok et biraz daha alıyım deme
iş yerinde her wc ye gittiğinde bel çevirme squat hareketi yap, akşamları da ihmal etmemeye çalış.. senin eşinde aslında spor konusunda sana destekçi beraber çok ta güzel yapıp vakit geçirebilirsiniz

cnm bence anlık öyle oldu ya off yarın sabah bi tartılayım da bakayım ama ben de çok üzgünüm
her kaçamakta burayı hatırla canım listeyi düşün
Öğrenince sana da yazarım canım ciktik gidiyoruz şimdi,bu arada eczane de tartildim kıyafetle 69.3 yani +800 dün aynı kıyafetlerle evde tartilmistim 900 du -100 gibi oluyor ama sabit diyeyim ben ona
sabit diyorum canım .
sevinirim canım güzel haberler alırsın umarım

yapıyoruz onla cnm şükür ama iki gündür yapmadım sürekli misafirim var bu akşam da var off

hee cıs cos yemedim bu hafta şişlik sadece diyosan güzel illa inecektir şişliğinde o zaman

off ya dün aklıma geldi kuzenin benimde sorayım dedim sonra hatırlatıp üzmeyim dedim

konsantrayon meselesi son bikaç gün yemeyince eksilcez sanıyoruz işte arkadaş adapte olacak öğrenecek daha diyet yapmayı ilk haftalar öyle olur dan dan yazmışsın valla
aaayyy canm dőktűrdűm birden çűnki onca kaçama rahmen son 3gűn de hemen 1-2 kilo atilabiliyosa biz neden tűm hafta kaçamksız+sporla kilo vermeye uğraşalım valla sinirleniyorum artk bak sen bir avuç leblebi için kilo verememişsin arkas bunca şeye rahmen çok iyi kilo vermiş olmam gerekirdi yıkıldm vs. Tarzı gőrűnce ne diim şimdi bazen sert uyarı kendine getirir iyiliği için hatalarını gőzűne sokmak zorundayım

bir avuç mu neyse ben daha fazla yazmayayım konsantrasyonunuz gider ben hakettim bugünü ama kaldığım yerden devam

Dogru diyrsun cann pes ettiklerimde devan devan etseydim simdiye coktan zayflamistim devam edecem insalalh

hee cıs cos yemedim bu hafta şişlik sadece diyosan güzel illa inecektir şişliğinde o zaman

off ya dün aklıma geldi kuzenin benimde sorayım dedim sonra hatırlatıp üzmeyim dedim
akıldan çıkmıyor ki bugün iş çıkışı evinin sokağından geçecem mesela benim için ordan geçmek çok zor.
umarım iner bol su da içiyorum üstelik . bugün kahvaltı yaptım 11 gibi 1 muz yicem akşama annelerden birine gideriz ne varsa az az yerim yarında spor var protein yapayım diyorum

Dogru diyrsun cann pes ettiklerimde devan devan etseydim simdiye coktan zayflamistim devam edecem insalalh
ama bak başka arkadaş senin bu hafta yediklerini yazdı öyle yiyip kılo vermeyi de bekleme ciddi ciddi yaparsan sen bu kılodayken acayip verirsin bi hafta hiç kaçamaksız bi yap kendini gör

yok valla avuc avuc u kk iki kere yazmis aavuc ici yazmistim kuzum avuc avuc degil yani avuc ici yedim vekrdegi oda nefsim.korelsin dye ama dgerlerinde haklisin

***14.Takım 603.Etap ***

Sahihuban (66,20///%) Sabit
Nilar(65,60///%) izne ayrılmak istiyor
Masal3487 (58,50///%) sabit
Buki_89 (67,8///%)
orkide1453 (63,70///%) sabit

Verano_porteno (58.50////%)
Ponçikbirgelincik (66,10///%)
drdotty(77,30///%)
Sevgiclk (77,90/77,40//%)
Kmsl Hnd (70,10/// %)
gokyuzundekiturna( 76,70 /// %)
Gizembetulyusa( 97,50/96,90 // %)
Milana firuze( 69,10/// %)

nihaaal (68,80///%) geçen hafta bildirimde bulunmadığından yüzdesi 2ye bölündü

14.Takım Ortalama : %

ama bak başka arkadaş senin bu hafta yediklerini yazdı öyle yiyip kılo vermeyi de bekleme ciddi ciddi yaparsan sen bu kılodayken acayip verirsin bi hafta hiç kaçamaksız bi yap kendini gör
Canm ctesi alsam cok yedm ama ptesi ptesi sabah 97.8 falandim ptesi de avuc ici ici yemistim ben kk ya yazaeken bazi kelimeleri 2 kere falan yazyr avuc avuc yazmis salingunu sabah kahvaktida pizza yedim ama o gunu de cok guzel dengelemistim

***14.Takım 603.Etap ***

Sahihuban (66,20///%) Sabit
Nilar(65,60///%) izne ayrılmak istiyor
Masal3487 (58,50///%) sabit
Buki_89 (67,8///%)
orkide1453 (63,70///%) sabit

Verano_porteno (58.50////%)
Ponçikbirgelincik (66,10/65,4/0,7/%1,06)
drdotty(77,30///%)
Sevgiclk (77,90/77,40//%)
Kmsl Hnd (70,10/// %)
gokyuzundekiturna( 76,70 /// %)
Gizembetulyusa( 97,50/96,90 // %)
Milana firuze( 69,10/// %)

nihaaal (68,80///%) geçen hafta bildirimde bulunmadığından yüzdesi 2ye bölündü

14.Takım Ortalama : %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…