- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.166
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.721
Öğrenince sana da yazarım canım ciktik gidiyoruz şimdi,bu arada eczane de tartildim kıyafetle 69.3 yani +800 dün aynı kıyafetlerle evde tartilmistim 900 du -100 gibi oluyor ama sabit diyeyim ben onaIlk kez duydum nasıl bir şey ki.
Şuan bana da bir umut oldu
burda meziren bir çok anne var onlar konuş canım seni rahatlatırlar eminim ...Bugün inşallah diyetime geri dönüyorum kaçamaksiz bir süreç olsun istiyorum aslında ufak oğlanı emzirememekte bende stres yapıyor galiba birde annemin sürekli diyet yapanlarin çocuklarını memeyi almıyormuş bir yerde okudum diye sürekli tekrarlaması da stresimi büyütüyor hayır diyete başlamaya teşvik edende kendisiydi şimdi çocuğun memeyi bırakmasını bana bağlıyor hayır bu çocuk ben diyete başlamadan biberon a alıştığı için zaten zar zor emiyordu iki haftadır da tamamen bıraktı ben zaten sütüm kesilecek diye endişemdeyim bir de diyet yapıyorsun diye beni suçluyor dün en sonunda söyleme madem öyle bırakıyorum diyeti dedim sen üzülüyorsun diye dedim diye savunma yapıyor sonra arkamdan millet niye elif oğlunu emzirmedi diye soranlara diyet yaptı ondan diyecek
benimde kaş boyam geldi ama cenazeden dolayı içimden gelmiyorahaha şaka kız ne pedikürü bu ara hiç zamanım yok saçımı bile kendim boyadım
yaa tubili ellerimi görsen çok şişim wc de yok akşam yatmadan da 70,40 çıktım düşün aradaki farkıçok vermişin canım zor olmadımı
ıvır zıvır'ı kaldır masandan çekmecenden bi süre yada yiyeceksen kendine ara öğün saati ve leblebi adedi belirle onu tabağına koy gerisini yok et biraz daha alıyım demeişin en kötü nyanı ne biliyo musun sistemler yoktu ben forum inceliyordum ac falan da değildim önümde lebelebi üzüm karışımını alınca durduramadım kendimi gerçek açlıkla yenince alınmıyor bence böyle tok olup üsütüne yenince alınıyor maalesef tuba bunalıma girecem inan ya bi buçuk aydır bi ileri iki geri yapmışım
her kaçamakta burayı hatırla canım listeyi düşüncnm bence anlık öyle oldu ya off yarın sabah bi tartılayım da bakayım ama ben de çok üzgünüm
sabit diyorum canım .Öğrenince sana da yazarım canım ciktik gidiyoruz şimdi,bu arada eczane de tartildim kıyafetle 69.3 yani +800 dün aynı kıyafetlerle evde tartilmistim 900 du -100 gibi oluyor ama sabit diyeyim ben ona
yapıyoruz onla cnm şükür ama iki gündür yapmadım sürekli misafirim var bu akşam da var offıvır zıvır'ı kaldır masandan çekmecenden bi süre yada yiyeceksen kendine ara öğün saati ve leblebi adedi belirle onu tabağına koy gerisini yok et biraz daha alıyım deme
iş yerinde her wc ye gittiğinde bel çevirme squat hareketi yap, akşamları da ihmal etmemeye çalış.. senin eşinde aslında spor konusunda sana destekçi beraber çok ta güzel yapıp vakit geçirebilirsiniz
hee cıs cos yemedim bu hafta şişlik sadece diyosan güzel illa inecektir şişliğinde o zamanburda meziren bir çok anne var onlar konuş canım seni rahatlatırlar eminim ...
benimde kaş boyam geldi ama cenazeden dolayı içimden gelmiyor
yaa tubili ellerimi görsen çok şişim wc de yok akşam yatmadan da 70,40 çıktım düşün aradaki farkı
tamam ofiste yapabildiğini yap hafta sonu daha çok vakit ayırabilirsin spora belkiyapıyoruz onla cnm şükür ama iki gündür yapmadım sürekli misafirim var bu akşam da var off
valla ayırmak zorundayım spor yapınca iştahım da kesiliyor motivasyonum artıyor yoksa bi boşvermişlik oluyortamam ofiste yapabildiğini yap hafta sonu daha çok vakit ayırabilirsin spora belki
konsantrayon meselesi son bikaç gün yemeyince eksilcez sanıyoruz işte arkadaş adapte olacak öğrenecek daha diyet yapmayı ilk haftalar öyle olur dan dan yazmışsın valla
dimi spor yapınca bende daha motive oluyorumvalla ayırmak zorundayım spor yapınca iştahım da kesiliyor motivasyonum artıyor yoksa bi boşvermişlik oluyor
bir avuç muaaayyy canm dőktűrdűm birden çűnki onca kaçama rahmen son 3gűn de hemen 1-2 kilo atilabiliyosa biz neden tűm hafta kaçamksız+sporla kilo vermeye uğraşalım valla sinirleniyorum artk bak sen bir avuç leblebi için kilo verememişsin arkas bunca şeye rahmen çok iyi kilo vermiş olmam gerekirdi yıkıldm vs. Tarzı gőrűnce ne diim şimdi bazen sert uyarı kendine getirir iyiliği için hatalarını gőzűne sokmak zorundayım
Dogru diyrsun cann pes ettiklerimde devan devan etseydim simdiye coktan zayflamistim devam edecem insalalhsen boşver tartı odaklı olma devam et bi gün bakacaksın birden 3 gitmiş 2 gitmiş yaza 60lardasın şimdi diyet yapmasan ne olacak 100lerde hayatına devam edeceksin ama diyete devam edince en kötü ihtimalle 2 kılo versen yaza 70 80 olacan 20kılo da az değil sen devam et ne kadar versen kar diye bak
akıldan çıkmıyor kihee cıs cos yemedim bu hafta şişlik sadece diyosan güzel illa inecektir şişliğinde o zaman
off ya dün aklıma geldi kuzenin benimde sorayım dedim sonra hatırlatıp üzmeyim dedim
ama bak başka arkadaş senin bu hafta yediklerini yazdı öyle yiyip kılo vermeyi de bekleme ciddi ciddi yaparsan sen bu kılodayken acayip verirsin bi hafta hiç kaçamaksız bi yap kendini görDogru diyrsun cann pes ettiklerimde devan devan etseydim simdiye coktan zayflamistim devam edecem insalalh
yok valla avuc avuc u kk iki kere yazmis aavuc ici yazmistim kuzum avuc avuc degil yani avuc ici yedim vekrdegi oda nefsim.korelsin dye ama dgerlerinde haklisinGizem tek tek yazıyorum
Ve sana inanamıyorum
Cumartesi gűnű resmen şok edici vaziyette bir menű yazdın burayaresmen bőrekten,pilava,tatlıdan,çereze,meyvaya ki etin çorban herşeyinle maşallah 4gűnlűk őğűnűnű bir akşam da yedin sen senin senin cumartesiden sonra zaten tartıda artı çıkman gerekiyor veee sen kalkıp pazartesi de avuç avuç çekirdek yedim !!! salı da annemde kahvaltiya gdp kaçamak yaptım diyorsun artk bunların űstűne kim olsa 1 kilo fazla çıkardı ama hadi kadem son bir kaç gűn detokla filan dengeledin sabit çıkmaya bile gőbek atman lazım ama dűşűş bile yaşayabilmissin veeee bu na raen 1 haftadr sıkı diyet yapmış gibi yazdıklarına şok oldum
Canm ctesi alsam cok yedm ama ptesi ptesi sabah 97.8 falandim ptesi de avuc ici ici yemistim ben kk ya yazaeken bazi kelimeleri 2 kere falan yazyr avuc avuc yazmis salingunu sabah kahvaktida pizza yedim ama o gunu de cok guzel dengelemistimama bak başka arkadaş senin bu hafta yediklerini yazdı öyle yiyip kılo vermeyi de bekleme ciddi ciddi yaparsan sen bu kılodayken acayip verirsin bi hafta hiç kaçamaksız bi yap kendini gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?