- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #296.921
Canm iki kilo daha verince tam tamına 20 kilo vermiş olacaksın muhteşem bir rakamKızlar cümle sonuna gülücük koydum
Ben yazarım yine
84 lerden 66 ya gerçekten bi başarı elde ettim çok mutluyum
Artık kotlarda 28 bedene düştüm
Sağlıklı görünmek mükemmel bi şey
Herkese tavsiyem sıkı sıkı tutunun diyetlere listelerinize
Spor bambaşka zaten
Çabalamaktan vazgeçmeyin lütfen birlikte başarabiliriz
Vazgeçme üşenme diri ol
Canım benim bizde sana teşekkür ederiz takıma katkıların İçin ama en önemlisi dostluğun İçin bize verdiğin paylaşımlar içinTeşekkür ederim ilk mezunum
Her şey için teşekkürler
Takıma hep destek olacağından şüphe etmemiştim zatenKızlar cümle sonuna gülücük koydum
Ben yazarım yine
84 lerden 66 ya gerçekten bi başarı elde ettim çok mutluyum
Artık kotlarda 28 bedene düştüm
Sağlıklı görünmek mükemmel bi şey
Herkese tavsiyem sıkı sıkı tutunun diyetlere listelerinize
Spor bambaşka zaten
Çabalamaktan vazgeçmeyin lütfen birlikte başarabiliriz
Vazgeçme üşenme diri ol
Bugün düzene girdi gibi biraz bakalım evdekiler sürekli kek börek isteyince kendimi zor tutuyorumOlsun canım yaparsın azıcık dayan kaçamak yapma
3 ayın içinde canım ilk doğduğunda uzun süren bir sarılık geçirdi mama vermek zorunda kaldım simdi de biberon a fazla alışmışmış memeyi reddediyor tabi reflunun de etkisi var dedi drCanım kaç aylık çocuğun.
3 ayın içinde canım ilk doğduğunda uzun süren bir sarılık geçirdi mama vermek zorunda kaldım simdi de biberon a fazla alışmışmış memeyi reddediyor tabi reflunun de etkisi var dedi dr
Her şerde vardır bir hayır diyelim o zamanCanım aslında yılbaşında yedim hatta birazda stresliyim çok uyamadım diyetime ama büyük oğlanın dizinde oluşan sorun beni biraz üzdü , eriyivermişim
Canm resmen bişey yememişsnSabah; bir haşlanmış yumurta 2 zeytin bir dilim ekmek bir kaç parça sucuk bir bardak çay.
Ara: 1 bardak rezene çayı
Aksam; bir bardak çay bir dilim cevizli ekmek. 2 litre su. Bugün canım birşey istemiyor.
Canm benim eşimde aynı hafta sonu fırına gűya tambuğday ekmeği almaya iner boyoz,gevrek,bőrek ne varsa alır gelir o karşımda onları yerken ben tambuğday ekmeği yerim dűşűn ve tatlısı,çerezi eksik olmaz canm mesala bu akşam da gelirken tramisű,spangile ve bakalva almışBugün düzene girdi gibi biraz bakalım evdekiler sürekli kek börek isteyince kendimi zor tutuyorum
Bizimki de aynı valla kendisine grev kırıcı diyorum üstelik bir iken iki oldular oğlumda onun gibi anne sen yemeden benim boğazımdan geçmez mi diyorCanm benim eşimde aynı hafta sonu fırına gűya tambuğday ekmeği almaya iner boyoz,gevrek,bőrek ne varsa alır gelir o karşımda onları yerken ben tambuğday ekmeği yerim dűşűn ve tatlısı,çerezi eksik olmaz canm mesala bu akşam da gelirken tramisű,spangile ve bakalva almışbőyle bir şey olur mu insan birini alır demi şimdi çayla hepsinden de yedi şaka gibi bide canım çeker diye ağzıma zorla tatlıyı sokmaya çalışyor bende herzanki gibi çayımı elime alıp hızla őbűr koltuğa kaçıyorum ama bu işkencelere rahmen devam ediyorum gerçekten yemeden duruyosun valla ha maşallah diyo bide dalga geçer gibi h őldűrűrműsűn sabahamı bırakırsın
An itibari ile 79kilo boy 172MİNİK ADAYLARIMIZ
603.ETAP
buzmavileylak (64,50///%) B.tarihi 19/12/2018 B.Kilosu : Hedef :56,00
ELF_LR35 (101,30/101,70//%) B.Tarihi :20/12/208 B.Kilosu : Hedef :
3cadianasi (80,0///%) Bşl.T:27/11/2018 Bşl.K:85 Hedef:65
sedoga (57,00///%) B.Tarihi : 25/12/2018 B.Kilosu:57,00 Hedef K: 51,00
yellow girl (72,00/71,50/0,50/ %) B.Tarihi : B.Kilosu Hedef K: ( nick değişliği :mirafatos / 1.Takımdan izne ayrılan üye döndü 572. Etap
Ocean (97,20/96,70/0,50/%) B.Tarihi:26/12/2018 B.Kilosu:97,50 Hedef K:
Yasii_ (76,90///%) B.Tarihi:28/12/2018 B.Kilosu:76,90 Hedef K:65,00
sena zeynep (66,40/65,00/-1,40%) B.tarihi:27/12/2018 B.Kilosu:67,70 Hedef K:55,00
cumion (55,70/55,70//%) B.tarihi:27/12/2018 B.Kilosu: 55,70 Hedef K:50
Kart Minnaklar
tgb1907 (67,30/66.7/0.6/%0,89)
SchonerDuft (70,00/69,90/0,10/%0,14)
@buzmavileylak3cadianasi @sedoga @Yasii_
bildirim yapmadınız kızlar
Kilo bildirimlerini en geç 13.00gibi yapman lazım canım haftaya dikkat edersen sevinirimAn itibari ile 79kilo boy 172
Teşekkür ederim zip zip mezun oldun mu bu haftaKardes takımım tebrik ederim ikinciliğinizi
Kusura bakmayın sabahtan beri evde değildim unutmuşum haftaya daha dikkatli olucamKilo bildirimlerini en geç 13.00gibi yapman lazım canım haftaya dikkat edersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?