Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnm evet haklı olabilirsin bende ilk kızımda sallanmaya karşıydım hiç de sallamadım... ama bu cadı çok farklı kesinlikle uyumuyor... hatta uyku eğitimi vermeye çalıştım aynı dediğin yöntemleri denedim YÖK hiç biri fayda etmiyor... yatağına bıraktım eşim dedi bırak ağlar ağlar uyur ama resmen çatladı çocuk uyuyamayan çocuk uyumuyor... yapacak biley yok

Hiç sorma ya spor da bu kadar terlemiyorum İnan ki

Allah kolaylık versin canm ez zor dőnemi şuan zaten zamanla geçecek sen zaten çok yoruluyorsun ekstra sporla kendini fazla yorma zaten canm bebek bakmakdan daha iyi bir spor yok ki

Maşallah 3 çocuk mu var sende allah bağışlasın. Valla ben artık saat aralığına dikkat etmiyorum o şekilde zorluyor ne zaman yapmak istesem yapıyorum.
Bende 60 62 arası gitmeyi istiyorum ama gözümde büyüyor resmen . Incelme durumuna bakacam en güzeli benim için.
Hiç sorma ya spor da bu kadar terlemiyorum İnan ki
Ayakların çok iyi çalışır sallarken

Hiç sorma kız hissetmiyorum ki artık

Sen bu hafta eridin bittin zaten halettin bence

Bugun ve hafta ici kacamak yok bize o zaman

Tesekkurler canim
Kacamak yok cnm bide aksam yemeyimce eksi cikiyorum bu hafta aksamlar cok onemli sık sık gruba girelim aksamlari motive olmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…