- 7 Ocak 2018
- 27.523
- 79.936
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.041
Cnm evet haklı olabilirsin bende ilk kızımda sallanmaya karşıydım hiç de sallamadım... ama bu cadı çok farklı kesinlikle uyumuyor... hatta uyku eğitimi vermeye çalıştım aynı dediğin yöntemleri denedim YÖK hiç biri fayda etmiyor... yatağına bıraktım eşim dedi bırak ağlar ağlar uyur ama resmen çatladı çocuk uyuyamayan çocuk uyumuyor... yapacak biley yokCanm ayağında sallıyorsan en bűyűk spor zaten ağırlık çalışması resmen o çabayla ve emzirmeyle zaten 2 saat spor yapmis kadar kalori yakarsın ama keşke sallamaya alıştırmasaydın hem yorucu hemde bebeğe çok zararlı koynunu koyup sırtını ova ova yűrűyerek gezinsen ve bir yandanda ninni sőylesen rahatlıyp uyumaz mı ben hep őyle yapardm
Hiç sorma ya spor da bu kadar terlemiyorum İnan kiKesinlikle kişiye özel olmalı...
Hedef kilon neydi.
Bu arada kova hatunu ile tibete tekrar başladık sende başlasana 5 tekrar ile başladım bu sefer
Yok ben yemiyorum işte mesela salatayı güzelce süslerim sofrayı gelişi güzel dizmem servis tabaklarına alırım yemekleri gibi gibi ölçüm sabittir benim sadece gözüm sofranın güzelliği ile doymalı.
Ayakta sallamakta kalori yaktırır merak etme kolay bir şey değil
Allah kolaylık versin canm ez zor dőnemi şuan zaten zamanla geçecek sen zaten çok yoruluyorsun ekstra sporla kendini fazla yorma zaten canm bebek bakmakdan daha iyi bir spor yok kiCnm evet haklı olabilirsin bende ilk kızımda sallanmaya karşıydım hiç de sallamadım... ama bu cadı çok farklı kesinlikle uyumuyor... hatta uyku eğitimi vermeye çalıştım aynı dediğin yöntemleri denedim YÖK hiç biri fayda etmiyor... yatağına bıraktım eşim dedi bırak ağlar ağlar uyur ama resmen çatladı çocuk uyuyamayan çocuk uyumuyor... yapacak biley yok
Aynen bak sabah saat 5.30 benim kız yine ayaktaaaaaAllah kolaylık versin canm ez zor dőnemi şuan zaten zamanla geçecek sen zaten çok yoruluyorsun ekstra sporla kendini fazla yorma zaten canm bebek bakmakdan daha iyi bir spor yok ki
Maşallah 3 çocuk mu var sende allah bağışlasın. Valla ben artık saat aralığına dikkat etmiyorum o şekilde zorluyor ne zaman yapmak istesem yapıyorum.Aslında başlamak istiyorum amaönce sporu düzene sokmalıyım. Saatleri halen belli değil. Evde 3 çocuk olunca okula bırak al eve gel yemek ödevler fırsat buldukça yapayım diyorum. Tibet’le sporun arası 12 saat olmalı o yüzden saati ayarlamalıyım. Hedefim 58 ama 55 e kadar devam etmek istiyorum senin hedefin neydi?
Ayakların çok iyi çalışır sallarkenHiç sorma ya spor da bu kadar terlemiyorum İnan ki
Amin canım benim sagol. Allah evlatlarımıza sağlık versin.Sağlıkla büyüsün inşallah emzirme döneminde hızla gidiyor kilolar 4 kaşık makarna bile hiç sorun değil afiyet olsun
M MissHayaLet
Hiç sorma kız hissetmiyorum ki artıkMaşallah 3 çocuk mu var sende allah bağışlasın. Valla ben artık saat aralığına dikkat etmiyorum o şekilde zorluyor ne zaman yapmak istesem yapıyorum.
Bende 60 62 arası gitmeyi istiyorum ama gözümde büyüyor resmen . Incelme durumuna bakacam en güzeli benim için.
Ayakların çok iyi çalışır sallarken
Ben bugün çok dikkatliyim canım yarın misafirlerim var ona hazırlanıyorumKizlar iyi pazarlar
Benim icin gezmeli bi hafta sonu o yüzden cok dikkat edemiyorum ama siz edin tamam mi
Benim de dün cok kotu gecti bgn cok sıkı basladim bakalimKizlar iyi pazarlar
Benim icin gezmeli bi hafta sonu o yüzden cok dikkat edemiyorum ama siz edin tamam mi
Tesekkürler canim layık olmaya çalışacagımtugbaFB
Kuzum Yeni 2.kaptan yardımcısı ünvanın hayırlı olsun.
Listeleri, karar defterini bi gözden geçirmeni ve ortak paylaşım alanında kendini tanıtmanı rica ediyorum
Sen bu hafta eridin bittin zaten halettin benceBen bugün çok dikkatliyim canım yarın misafirlerim var ona hazırlanıyorum
Bugun ve hafta ici kacamak yok bize o zamanBenim de dün cok kotu gecti bgn cok sıkı basladim bakalim
Tesekkurler canimHayirli olsuntugbaFB
Kacamak yok cnm bide aksam yemeyimce eksi cikiyorum bu hafta aksamlar cok onemli sık sık gruba girelim aksamlari motive olmak icinSen bu hafta eridin bittin zaten halettin bence
Bugun ve hafta ici kacamak yok bize o zaman
Tesekkurler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?