- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.601
Evet canım düzenliycekdim unutdumTatlm sen şu resminin orda ki kişisel bilgilerinden kilonun gűncelini yazsana güncellesene bak orda güncel 70yazıyor kafamız karışıyor son kilonu yaz bence
ben korkmam sarılırım ipe 300 500Canm herzaman ki gibi bisiklet hatta az yaptım 1saat yaptm canm korkutmak gibi olmasın ama bazen iki saat yaptığımda oluyordu biliyorsun
Aynen canım ben evin en küçük çocuğuydum miniciktim nasıl oldu da bu yaşa geldim diyorumO çok kűçűk daha zatenay biz nezman bu yaşa geldik kűçűkleri gőrűnce farkediyor yoksa kendimi 19 sanıyor hep ben
dün başladık yarısıyruz sen bizim takımdasınkiz ben buara acayip cok spor yapiyorum ama Burda listeye falan hic yazmadim hemen hemen hergün bir iki Saat sporum var, nereye yaziyoruz? ve süre olarakmi yoksa puanlamami?
Evet 20 yaşımı aralıkda tamamladım.
Walla süpermiş benim o yaştaki giysilerim şimdi mümkün değil yani aynı kiloya insem yine giyemem bu deformasyonla
Sen şimdi kaç yaşındasın yoksa 20 mi
Maşallah canım ya genceciksin hemen kurtul fazla kilolarından. Sağlıklı uzun ömürler dilerimEvet 20 yaşımı aralıkda tamamladım.
30 larda olsam 50 kiloda olsam olmazdı.
valla göstermiyon resimleri görünce cok şaşırmıştımMaşallah canım ya genceciksin hemen kurtul fazla kilolarından. Sağlıklı uzun ömürler dilerim
Ben senin tam 2 katın yaşımdayım. Ama hiç göstermiyorum
Tek isdeğim canım. Bir an once kurtulmak.Maşallah canım ya genceciksin hemen kurtul fazla kilolarından. Sağlıklı uzun ömürler dilerim
Ben senin tam 2 katın yaşımdayım. Ama hiç göstermiyorum
sarısın bayan sürekli resim değiştiriyorsunSağol canm benim
tamam ekledim ben dünkileri bugünde yapcam yine onlarida eklerimdün başladık yarısıyruz sen bizim takımdasın
ben korkmam sarılırım ipe 300 500
Sıkılmıyın benden diyesarısın bayan sürekli resim değiştiriyorsun
ABOOO o tartı pilini almazsan ipin ucu kaçarInsallah kuzum sagol bakalim daha baslangicmis
Bizimde öksurüyo sesi gitti doktor ilac verdi kullsniyoz bakalim. Ya mamayi birakti istemiyo mecbur süt olsn diye yiyom bende aslinda memnunum en azindan sadece emiyo artik
Tartinin pili bitti bende tartilmiyorm kuzu bilmuyom ysni
Valla var o bosvermislk ama bakalm ne toparlarm yaza duzgn girmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?