Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

09 OCAK - 15 OCAK SPOR LİSTESİ

PATATESLER

Masal3487/
Buki_89 /90+
orkide1453 /148

Verano_porteno/
Ponçikbirgelincik/
drdotty/ 300+
Kmsl Hnd /140+
Milana firuze /

DOMATESLER

bir garip/ 20+
ELF_LR35/
yellow girl/250+
Ocean/ 113+
sena zeynep/ 60+180+33

cumion/
tgb1907/
SchonerDuft/ 150 +

1.sayfada puanlar yazıyor hesaplarsan listeye ekleyeceğim

tugbaFB bitmedi mi işler yarına nasılsın hazır mısın
Yaa yok bitmiyor cok yorgun hissediyorum kendimi arkadasla calistigimizdan onun yaninda acamiyorum kk yı yoksa affetmem aralarda bakardim
Yarina hazirim p.tesi gunu 1.5 kilo fazlaydim ( motivasyonunuzu bozmamak icin yazmamistim) ama yarin bi süpriz olmazsa eksideyim gecen haftaya gore
Sende durumlar ne ? Tartilmamaya devam mi

Tek isdeğim canım. Bir an once kurtulmak.
Yaşın sanırım 40. Annemden 2 yaş buyuksun.
Kac gosteriyorsun peki 25-30 arasımi?
Kilo insanı daha yaşlı gosteriyor.
Gencleşmek için kiloları vermek lazım.
Yine kendimi alıntıladım (alıntıyı tıkla) alttaki alıntıda fotoğraflarım var birinde 75 kiloyum diğeri yazın çekilmişti 63 kilo bacaklardaki farkı görüyor musun her kilomu bacaklarıma almışım
Bu fotolar 10 dk içinde kendi kendini imha edecektir
Bilginize

valla göstermiyon resimleri görünce cok şaşırmıştım
Aslında kilo alınca gösteriyorum en azından yanımda 3 tane bebeyle yaşı ispatlıyorum. Fakat bu ara kendimi çok yıpranmış hissediyorum herşey üstüste geldi annemin sağlık sorunu, oğlanın sorunu öncesinde kendi sağlık durumum derken hem yorucu hem üzücü şeyler oldu. Herşeyin başı sağlık kendimize özen gösterelim

Aynen tartilmadim bana da supriz olacak sonuc

Aynen oyle canim.bazi donemler ust uste geliyor hersey moralini yuksek tut cnm hep birlikte toparliycaz

Canım emsinde boşver kiloyu daha sonra verirsin

Bence guZel cnm dedigim gibi ceviz ve hurma ekle komposto yap sekersiz sutun icin

Evet canım yandilar haberleri yokayyy böyle daha iyi oldu kızlar hem sıkılaşiriz hemde yarısiriz savunma patatesler domatesler geliyorrrr

Çok sevindim canım sağlık harika birşey maşallah diyelim o zaman.

Ben gidip bir cardio ip plank falan yapıp geleyim yansın yağlar kızlar kabızlık da yavaş yavas düzene giriyor bide dus ihh mis inşallah tartiya yansir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…