- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.621
1.sayfada puanlar yazıyor hesaplarsan listeye ekleyeceğim5 dakıkalık spor yapdim ama cok zod hareketdi spora alışkın olmayan biri için.
1 dk havada ac kapa.( 60 tane)
1 dk havada makas.(90)
1 dk havada bisiklet.(75)
1 dk havada ters bisiklet.(75)
1 dk havada capraz ayak cek uzat.(60)
Hepsini hiç dinlenmeden.
Bunu cok eskıden ebru salının konuk olduğu programda gormuşdum.
Her gün 5 dakıka 1 haftada dar paltolona girmek için.
Plates hareket olarak değil dakıka olarak hesaplanıyormuş.1.sayfada puanlar yazıyor hesaplarsan listeye ekleyeceğim
Yaa yok bitmiyor cok yorgun hissediyorum kendimi arkadasla calistigimizdan onun yaninda acamiyorum kk yı yoksa affetmem aralarda bakardimtugbaFB bitmedi mi işler yarına nasılsın hazır mısın
Tek isdeğim canım. Bir an once kurtulmak.
Yaşın sanırım 40. Annemden 2 yaş buyuksun.
Kac gosteriyorsun peki 25-30 arasımi?
Kilo insanı daha yaşlı gosteriyor.
Gencleşmek için kiloları vermek lazım.
Bu fotolar 10 dk içinde kendi kendini imha edecektir
Bilginize
Aslında kilo alınca gösteriyorum en azından yanımda 3 tane bebeyle yaşı ispatlıyorum. Fakat bu ara kendimi çok yıpranmış hissediyorum herşey üstüste geldi annemin sağlık sorunu, oğlanın sorunu öncesinde kendi sağlık durumum derken hem yorucu hem üzücü şeyler oldu. Herşeyin başı sağlık kendimize özen gösterelimvalla göstermiyon resimleri görünce cok şaşırmıştım
Aynen tartilmadim bana da supriz olacak sonucYaa yok bitmiyor cok yorgun hissediyorum kendimi arkadasla calistigimizdan onun yaninda acamiyorum kk yı yoksa affetmem aralarda bakardim
Yarina hazirim p.tesi gunu 1.5 kilo fazlaydim( motivasyonunuzu bozmamak icin yazmamistim) ama yarin bi süpriz olmazsa eksideyim gecen haftaya gore
Sende durumlar ne ? Tartilmamaya devam mi
Aynen oyle canim.bazi donemler ust uste geliyor hersey moralini yuksek tut cnm hep birlikte toparliycazAslında kilo alınca gösteriyorum en azından yanımda 3 tane bebeyle yaşı ispatlıyorum. Fakat bu ara kendimi çok yıpranmış hissediyorum herşey üstüste geldi annemin sağlık sorunu, oğlanın sorunu öncesinde kendi sağlık durumum derken hem yorucu hem üzücü şeyler oldu. Herşeyin başı sağlık kendimize özen gösterelim
Canım emsinde boşver kiloyu daha sonra verirsinInsallah kuzum sagol bakalim daha baslangicmis
Bizimde öksurüyo sesi gitti doktor ilac verdi kullsniyoz bakalim. Ya mamayi birakti istemiyo mecbur süt olsn diye yiyom bende aslinda memnunum en azindan sadece emiyo artik
Tartinin pili bitti bende tartilmiyorm kuzu bilmuyom ysni
Valla var o bosvermislk ama bakalm ne toparlarm yaza duzgn girmem lazim
Bence guZel cnm dedigim gibi ceviz ve hurma ekle komposto yap sekersiz sutun icinEmziren anne menüsü
Sabah
1 yumurta kıymalı
3 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Ara öğün
Sütlü kahve
Öğle
Yeşil mercimek çorbası
Akşam
3 kadınbudu köfte
1 kase yoğurt
Salata
Sporu birazdan bildiriecem
ben bu yıl sporun faydasını görüyorum belki tartıda eksilmez ama göbek sindi bacaklar pantolonda farketti hiç bırakmıycam
Evet canım yandilar haberleri yokAaayyy canm biz aynı takımdaymışızyandı bunlar ozmaan bende hastanedeym bugun spor yapamam heralde diyordum ama milletteki azmi gőrünce bende hırslandım madem őyle o spor kaçta eve gidilirse gidilsin yapılacak hadi canm gősterelim şu patateslere
GorusuceZ bakalım kızlar siZ biz i daha tanimiyorsinizEvet canım yandilar haberleri yokayyy böyle daha iyi oldu kızlar hem sıkılaşiriz hemde yarısiriz savunma patatesler domatesler geliyorrrr
Çok sevindim canım sağlık harika birşey maşallah diyelim o zaman.Kızlar boyun ultrason + meme ultrason yapıldı sonucada çıktm kızlar temiz gőğűsűmde hiç birşey çıkmadı tamamen normalmiş sadece boyunda lenflerim şişmiş oda vucutta direnç gosterirken olabiliyormuş lazer bile lenfleri şişirebiliyor dedi doktor kızlar zaten bende lazere gidiyordum bacak koltukaltı őzelbœlge filan komple lazer yaptryorum demekki ondan ondu 1yıldr yapılyr du çűnki herneyse sonuç temizzşimdi kadınhast. Çıkıcam bakalm reglemi de sőyliyim de inslh onda da normaldir de mutlu mesut dőnerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?