Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay çok üzüldüm çocuklara ya yavrum nekadar zor ona şimdi ya o anneyede yazıklar olsun sőzűn bittiği yer yani

Canm bu listeyi yaptn mı? Yoksa bugün yapmayı mı düşünüyorsun?

Bisey sorucam canim ya sen 1. Takimdamiydin onceden ben mi yanlis hatirliyorum bilemedim

hafizamiz kuvvetliymis demek ama sonra izne ayrilmisti sanki öyle hatirliyorum
Evt canım hatta bende sorunca hafızana şok oldum filan gibi bişey yamıştı oda benim gibi izmirde olduğunu konakta gorev yaptgnı filan hepsini hatırladm hemen gorunce bende sordum evt oyum dedi ne hafıza varmış bizde de beeeee bu arada 1.takımda burda toplanmaya basladı 2.takımda buraya toplandı zaten bulundgm takmlarin hepsi birarada

Allah rahmet eylesin canım , sabırlar dilerim. Nasıl anneler var ne diyeyim.
Allah kolaylık versin kayınbabanada sizede
Yetime yardımcı olmak kadar değerli bişey olamaz sanırım
Aynen canım... zaten tatillerde kız hep gelip bizde kalıyordu... kayınbabam almak istemeseydi ben alıp büyütecektim.... bu dünya da herşey boşşş inşallah okur güzel yerlere gelir

Evet ya hepsini hatirliyorum o muhabbetleri aynen sen herkesi buraya topladin masallah yesil de yakinda gelir boyle omur boyu diyet yapalim nasilsa kilo problemi hic bitmeyecek bizde

Aynen canım... zaten tatillerde kız hep gelip bizde kalıyordu... kayınbabam almak istemeseydi ben alıp büyütecektim.... bu dünya da herşey boşşş inşallah okur güzel yerlere gelir
Ay canm sen ne iyi kalplisin Allah gőnlűne gőre versin bunların karşılığını mutlaka alıyor insan ben buna çok inanıyorum insan gőnlűnden geçen iyi niyetin bile karşılığını alıyor mutlaka

Evet ya hepsini hatirliyorum o muhabbetleri aynen sen herkesi buraya topladin masallah yesil de yakinda gelir boyle omur boyu diyet yapalim nasilsa kilo problemi hic bitmeyecek bizde
Hahaha ay canm sorma yaaa galiba biz őműr boyu diyet yapcaz sen gene iyisin canm ya bende senin gibi 64 olsam da daha mutlu devam etsem keşke yazın geri alınıyor şimdiden korkuyorum yazın geri almayalım artk

Çok sağol canım rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın.. benim de çocuklarım var .. ne olacağımız hiç belli değil rabbim yavrularımız sahipsiz bırakmasın

Cok zormus allah yardim etsin canim

Çok zor gerçekten allah rahmet eylesin olan çocuklara oluyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…