- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.001
Başınız sağolsunCanım bizim de cenazemiz var 3 gündür yediğime dikkat ediyorum ama bazen saatleri şaşıyor sporu da çok az yapıyorum
Dakikası 4 puan canm kaç dakika yaptıysan 4 ile çarpSpor puanlarını aldım not ettim ancak eliptik bir dk mi 4 puan kaç dakika yaparsak yapalimmi 4 puan kusura bakmayın azıcık uykusuzum da yağmurda iyice uykumu getirdi anlama sorunu yaşıyorum suan
Ay çok üzüldüm çocuklara ya yavrum nekadar zor ona şimdi ya o anneyede yazıklar olsun sőzűn bittiği yer yaniSağol tatlım... ortalık biraz katılık aslında... eşimin amcası vefat etti... karışından ayrı çocuklar bu sene yatılı okula gidiyorlardı.. biri kız 13 yaşında biri oğlan 15 yaşında... anneleri sahip çıkmıyor.... kayınbabam amca olarak sahip çıktı yanına alıcak ... beraber yaşıyacaklar... o yüZden kızın psikolojisi de biraz boZuk 3 gündür bende kalıyor... benim Kızımdan 1 yaş büyük ... bakalım inşallah son durumlar nasıl olur
Canm bu listeyi yaptn mı? Yoksa bugün yapmayı mı düşünüyorsun?Menümü de şuraya bırakayım
Sabah bir bardak aleo verali su
Yulaf ezmesi ve süt ile hazırlanmış kahvaltı
Arada 2 haşlanmış yumurta biri tüm birinin sadece beyazı bir domates bir salatalık ve bitki çayı
Öğlen bir but derisiz haşlanmış tavuk bir kase salata bir kase yoğurt bir dilim ekmek
Arada bir kase yoğurt 2 ceviz
Akşam bir tabak zeytinyagli yemek(ıspanak veya taze fasulye veya bamya) bir kase yoğurt bir dilim ekmek
Başarabilirsem 4 litre su
Bisey sorucam canim ya sen 1. Takimdamiydin onceden ben mi yanlis hatirliyorum bilemedimMenümü de şuraya bırakayım
Sabah bir bardak aleo verali su
Yulaf ezmesi ve süt ile hazırlanmış kahvaltı
Arada 2 haşlanmış yumurta biri tüm birinin sadece beyazı bir domates bir salatalık ve bitki çayı
Öğlen bir but derisiz haşlanmış tavuk bir kase salata bir kase yoğurt bir dilim ekmek
Arada bir kase yoğurt 2 ceviz
Akşam bir tabak zeytinyagli yemek(ıspanak veya taze fasulye veya bamya) bir kase yoğurt bir dilim ekmek
Başarabilirsem 4 litre su
Evt canm oBisey sorucam canim ya sen 1. Takimdamiydin onceden ben mi yanlis hatirliyorum bilemedim
Evt canm obende gorurgormez ayniaini sormuştum ta kendisi
Evt canımhafizamiz kuvvetliymis demek ama sonra izne ayrilmisti sanki öyle hatirliyorum
Aynen canım çok zor rabbim en kısa zamanda atlatmalarını nasip eder inşallahAy çok üzüldüm çocuklara ya yavrum nekadar zor ona şimdi ya o anneyede yazıklar olsun sőzűn bittiği yer yani
Aynen canım... zaten tatillerde kız hep gelip bizde kalıyordu... kayınbabam almak istemeseydi ben alıp büyütecektim.... bu dünya da herşey boşşş inşallah okur güzel yerlere gelirAllah rahmet eylesin canım , sabırlar dilerim. Nasıl anneler var ne diyeyim.
Allah kolaylık versin kayınbabanada sizede
Yetime yardımcı olmak kadar değerli bişey olamaz sanırım
Aynen canım inşallah en kısa zamanda atlatacaklar... anne var ama YÖKAllah rahmet eylesin umarım çocuklar toparlanirlar hem babasız hem annesiz çok zor onlar icin
Evet ya hepsini hatirliyorum o muhabbetleriEvt canımhatta bende sorunca hafızana şok oldum filan gibi bişey yamıştı oda benim gibi izmirde olduğunu konakta gorev yaptgnı filan hepsini hatırladm hemen gorunce bende sordum evt oyum dedi ne hafıza varmış bizde de beeeee bu arada 1.takımda burda toplanmaya basladı 2.takımda buraya toplandı zaten bulundgm takmlarin hepsi birarada
Ay canm sen ne iyi kalplisin Allah gőnlűne gőre versinAynen canım... zaten tatillerde kız hep gelip bizde kalıyordu... kayınbabam almak istemeseydi ben alıp büyütecektim.... bu dünya da herşey boşşş inşallah okur güzel yerlere gelir
Hahaha ay canm sorma yaaaEvet ya hepsini hatirliyorum o muhabbetleriaynen sen herkesi buraya topladin masallah yesil de yakinda gelir boyle omur boyu diyet yapalim nasilsa kilo problemi hic bitmeyecek bizde
Çok sağol canım rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın.. benim de çocuklarım var .. ne olacağımız hiç belli değil rabbim yavrularımız sahipsiz bırakmasınAy canm sen ne iyi kalplisin Allah gőnlűne gőre versinbunların karşılığını mutlaka alıyor insan ben buna çok inanıyorum insan gőnlűnden geçen iyi niyetin bile karşılığını alıyor mutlaka
AminnnÇok sağol canım rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın.. benim de çocuklarım var .. ne olacağımız hiç belli değil rabbim yavrularımız sahipsiz bırakmasın
Cok zormus allah yardim etsin canimSağol tatlım... ortalık biraz katılık aslında... eşimin amcası vefat etti... karışından ayrı çocuklar bu sene yatılı okula gidiyorlardı.. biri kız 13 yaşında biri oğlan 15 yaşında... anneleri sahip çıkmıyor.... kayınbabam amca olarak sahip çıktı yanına alıcak ... beraber yaşıyacaklar... o yüZden kızın psikolojisi de biraz boZuk 3 gündür bende kalıyor... benim Kızımdan 1 yaş büyük ... bakalım inşallah son durumlar nasıl olur
Çok zor gerçekten allah rahmet eylesin olan çocuklara oluyo işteSağol tatlım... ortalık biraz katılık aslında... eşimin amcası vefat etti... karışından ayrı çocuklar bu sene yatılı okula gidiyorlardı.. biri kız 13 yaşında biri oğlan 15 yaşında... anneleri sahip çıkmıyor.... kayınbabam amca olarak sahip çıktı yanına alıcak ... beraber yaşıyacaklar... o yüZden kızın psikolojisi de biraz boZuk 3 gündür bende kalıyor... benim Kızımdan 1 yaş büyük ... bakalım inşallah son durumlar nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?