- 7 Ocak 2018
- 27.521
- 79.929
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.541
az olabilir kuzum belki bilmiyorumki hani mankenlere bakiyorum onlarda 1.80 boyda 55 kilo falan oluyolar ya merak ettim sanki3 4 haftaya mezun olursun sen o zaman bu tempo ile ama 60 çok kuzum sana boyun var zaten.
Yok kuzum.ozenme onlara spor yap sıkılaş zaten az yiyorsun sonra hasta olmaaz olabilir kuzum belki bilmiyorumki hani mankenlere bakiyorum onlarda 1.80 boyda 55 kilo falan oluyolar ya merak ettim sanki
Evet yaaa çok fazla rüZgar var...Eve çok zor geldim fırtına var uçarak geldim resmen
Annen yakın mı oturuyor sende mi kalıyor .. evine gitse annen rahat edersin bence bazen yardım isterken yanlış yapıyoruzKendimi ihbar ediyorum bugün spor yapamadım ufaklık ot dikti ders çalışmam lazım çalışamadım ben geç birşekilde lohusalık yaşıyorum galiba evden sıkıldım içindekilerden de şuan sıkılmak üzereyimannem yardıma diye burda Allah razı olsun gerçekten desteği de çok ama çok yoruyor beni ya büyükle geçinemiyor hem ufaklığa bak diyor hem ne yemek yapacaksın diyor tam ders çalışayım diyorum çocuk seni istiyor diye elime tutusturuyor bi bakıyorum kendi telefonu almış face geziyor eskiden bize kızardı tel elinizden düşmüyor diye kadının elinden telefonu alamıyoruz çok arada kaldım çok bunaldim hem zayıfla çok kilosun diyor hem sen rejim yapıyorsun bu çocuk ondan emmiyor bırak rejimi diyor hellpp meee diye bağırasım var
Srn nerde yaşıyorsunEvet yaaa çok fazla rüZgar var...
Annem normalde Ankarada yaşıyor yardıma geldi mecbur bende kalıyor bide bu ara eşimle de problemim var kimseye anlatamiyorum beni anlamıyorlar doğrusu hepsi peşpeşe geliyorAnnen yakın mı oturuyor sende mi kalıyor .. evine gitse annen rahat edersin bence bazen yardım isterken yanlış yapıyoruz
Sagol canim yarin da evdeyimorkide1453 canım geçmiş olsun alıntılarım kaybolmuş.
Bu anneme benziyorKendimi ihbar ediyorum bugün spor yapamadım ufaklık ot dikti ders çalışmam lazım çalışamadım ben geç birşekilde lohusalık yaşıyorum galiba evden sıkıldım içindekilerden de şuan sıkılmak üzereyimannem yardıma diye burda Allah razı olsun gerçekten desteği de çok ama çok yoruyor beni ya büyükle geçinemiyor hem ufaklığa bak diyor hem ne yemek yapacaksın diyor tam ders çalışayım diyorum çocuk seni istiyor diye elime tutusturuyor bi bakıyorum kendi telefonu almış face geziyor eskiden bize kızardı tel elinizden düşmüyor diye kadının elinden telefonu alamıyoruz çok arada kaldım çok bunaldim hem zayıfla çok kilosun diyor hem sen rejim yapıyorsun bu çocuk ondan emmiyor bırak rejimi diyor hellpp meee diye bağırasım var
Buki irade gelmisken 60a in sen nasulsa alirsin 63 filan olsan kontrol altinda turarsunevet ya yeni yil ile birlikde acayip bi sekilde irade ve motivasyon geldi bana hic bozmadim daha böyle devam etmeyi planliyorum... aslinda hep 65 hedeflemistim ama sanki söyle bi 60 inesim var ama tabi boyum uzun oldugu icin nasil durur bilmiyorum... eger olursa herhalde 65 le mezun olmam hedefimi dahada düsürebilirim... senin hedef 58 dimi?
Türkiye de mi yaşıyorsun.Evet canim oyum ben.
Kv le yasiyorum.
Gurgustanliyim.
Bugun annemlerdeydim.
Canim dun 100 suguat 50 puan.09 OCAK - 15 OCAK SPOR LİSTESİ
PATATESLER
Masal3487/70+70
Buki_89 /290+ 390+200+200+370
orkide1453 /148+298+295+310+48
Verano_porteno/
Ponçikbirgelincik/
drdotty/ 300+945+435+325+
Kmsl Hnd /140+165+66,5+445+425
Milana firuze /10+100+
toplam :
DOMATESLER
bir garip/ 20+222+300+330
ELF_LR35/110+227+
yellow girl/250+300+250+420+120+90+455
Ocean/ 113+132+140+45+60+100
sena zeynep/ 60+180+33+193+250+
cumion/
tgb1907/137,5+225+
SchonerDuft/ 150 + 150+225+150
toplam :
BencedeCanm sen 65 ile mezun ol kepi bir başına tak zaten mezunkende birelikte gene 60lara doğru devam edebilirsinhem bize yer açılır listede bak biz sırada bekliyoruz
Evet hedefim 58 ben senin gibi uzun boylu değilim keşke uzun olsam mesela bana çok zayıflık olmuyo yüzüm cöküyo resmenevet ya yeni yil ile birlikde acayip bi sekilde irade ve motivasyon geldi bana hic bozmadim daha böyle devam etmeyi planliyorum... aslinda hep 65 hedeflemistim ama sanki söyle bi 60 inesim var ama tabi boyum uzun oldugu icin nasil durur bilmiyorum... eger olursa herhalde 65 le mezun olmam hedefimi dahada düsürebilirim... senin hedef 58 dimi?
Adana canımSrn nerde yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?