Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SAbah
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 çatal krem peynir

Ara öğün
Sütlü kahve

Akşam
1 tabak barbunya yemeği
Salata
Yoğurt

Yatmadan pulbiberli limonlu yoğurt yerim

Su 3 litre

Kendimi ihbar ediyorum bugün spor yapamadım ufaklık ot dikti ders çalışmam lazım çalışamadım ben geç birşekilde lohusalık yaşıyorum galiba evden sıkıldım içindekilerden de şuan sıkılmak üzereyim annem yardıma diye burda Allah razı olsun gerçekten desteği de çok ama çok yoruyor beni ya büyükle geçinemiyor hem ufaklığa bak diyor hem ne yemek yapacaksın diyor tam ders çalışayım diyorum çocuk seni istiyor diye elime tutusturuyor bi bakıyorum kendi telefonu almış face geziyor eskiden bize kızardı tel elinizden düşmüyor diye kadının elinden telefonu alamıyoruz çok arada kaldım çok bunaldim hem zayıfla çok kilosun diyor hem sen rejim yapıyorsun bu çocuk ondan emmiyor bırak rejimi diyor hellpp meee diye bağırasım var

Annen yakın mı oturuyor sende mi kalıyor .. evine gitse annen rahat edersin bence bazen yardım isterken yanlış yapıyoruz

Annen yakın mı oturuyor sende mi kalıyor .. evine gitse annen rahat edersin bence bazen yardım isterken yanlış yapıyoruz
Annem normalde Ankarada yaşıyor yardıma geldi mecbur bende kalıyor bide bu ara eşimle de problemim var kimseye anlatamiyorum beni anlamıyorlar doğrusu hepsi peşpeşe geliyor

Kahvaltı: 2dilim tambgdy,peynir,5zeytin

Ara: 1elma,50ml sűt eklenmis kahve

Öğlen: 1kase tarhana çorbası

Akşam: 1but 3-4dilim patatesinden yemeği,2kepçe tarhana,mevsim salata

Malesef şimdi çay ile bir avuç fıstık
Fıstık olmasa daha iyi olurdu gerçi toplam 1200 kalorilik menű oldu ama ben 1000kaloride kalmaya gayret ediyrm

Spor:
70 dakika kondisyon bisikleti : 210puan
1dakika plank: 20 puan
1 saat zumba: 210 puan
Toplam bugün : 440puan SchonerDuft

Bu anneme benziyor ne zaman 2 kilo alsam sen buara kilo almışsn biraz ver der nezaman sıkı diyette olsam zorla yedirmeye calisir bukadar az yenirmi hasta olursun ye ye diye ısrar eder ben diyetteyken pek gitmem anneme diyeti bozana kadar zorlar en sonda da yemesen iyiydi diyetin bozuldu der çok sinir oluyorm sık gorusmek iyi diill vallaneyseki benim ailemde eşimin aileside yakın diil gene araç mesafesi ondan çat kapı gidip gelme yada duzenimize karisma gibi sorunlar yasamiyorsun valla ben yapamam cok otoriter ve dominantim benim kurallarm bozuldumu deliririm

Buki irade gelmisken 60a in sen nasulsa alirsin 63 filan olsan kontrol altinda turarsun

Kizlar 10.00 kahvalri
1 yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi zeytinyagi limon pulbuber uckusuyle yedim
Birazcik avakado ve peynir
Maydonoz

14.30 3 hurma
16.00 1 dilim ayva ve 1 avuc termiye

Aksam 6 7 tane kasap kofte Izgara
1 oarca tavuk izgara
Salata
Kizlar kofte cok mu olmus buyuklugi ceviz kadardu

Canim dun 100 suguat 50 puan.
Bu gun 60 suguat 30 puan eklersen sevinirim

Evet hedefim 58 ben senin gibi uzun boylu değilim keşke uzun olsam mesela bana çok zayıflık olmuyo yüzüm cöküyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…