- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.521
ya ben reformer olarak yazdım ama aslında haksızlık oldu bana esneme bölgesel mekik squat yapıyorum ve bazı hareketler cidden çok zor ve zorla yaptırıyor bırakmak yasak ve ben her dersime 150 yazdım yarın paun arttıracam bugünde biraz yüklenecem bakalım biz kazanmalıyızHaydi domatesler sizde bastırın bakalımTüm domatesler eriyip salça olana kadar devam Haydi Tempo
Ohh yarasin
uyanık seni
enişte olmega almış getirmek için evde rakı olmega baileys var cila olarak bira
benim için zor bir hafta olacak sanırım
bitkisel ürünler denedin mi ?
sevinirim canım karşılaştırmak isterim
hedef kilon ?
kesin verirsin canım o kadar
sabah seni etiketleyip eklemistim aslinda kacti hatirlamiyorumtugbaFB sporunu kontrol eder misin
yyaaa benim için sınav olcak önümüxdeki hafta enişte ile tekila yarışı yapcaz hiçte geri çekilmem ne halt olcak bilmiyorumOhh yarasin
Bos yere birayla sisirme mideni
sabah seni etiketleyip eklemistim aslinda kacti hatirlamiyorum
HahahhhhhhhHaydi domatesler sizde bastırın bakalımTüm domatesler eriyip salça olana kadar devam Haydi Tempo
Ecet kazanalim ben őğlen sporumu yapmistim zaten akşamda dansımı yapiyim ikisinin puanini birlikte yazarm ben elimden geleni yaptm gene valla hatta bide bugun o sporun ustune mobilyalari sildim cok yoruldum ama az dinleneyim de ona rahmen mutlak 1-2 saat sonra filan zumbamı yapicam yaniya ben reformer olarak yazdım ama aslında haksızlık oldu bana esneme bölgesel mekik squat yapıyorum ve bazı hareketler cidden çok zor ve zorla yaptırıyor bırakmak yasak ve ben her dersime 150 yazdım yarın paun arttıracam bugünde biraz yüklenecem bakalım biz kazanmalıyız
hahahaah kiz benim zaten kepim varCanm sen 65 ile mezun ol kepi bir başına tak zaten mezunkende birelikte gene 60lara doğru devam edebilirsinhem bize yer açılır listede bak biz sırada bekliyoruz
G gokyuzundekiturna bildirimini bekliyoruz Akrep’e ulaşalımda bi telefon etsin sana
hedefim 65 aslinda ama ben busene galiba 65le yetinmek istemiyorum ve 60 kadar düsmek istiyorum
uyanık seni
enişte olmega almış getirmek için evde rakı olmega baileys var cila olarak bira
benim için zor bir hafta olacak sanırım
bitkisel ürünler denedin mi ?
sevinirim canım karşılaştırmak isterim
hedef kilon ?
kesin verirsin canım o kadar
Ecet kazanalim ben őğlen sporumu yapmistim zaten akşamda dansımı yapiyim ikisinin puanini birlikte yazarm ben elimden geleni yaptm gene valla hatta bide bugun o sporun ustune mobilyalari sildim cok yoruldum ama az dinleneyim de ona rahmen mutlak 1-2 saat sonra filan zumbamı yapicam yani
Hahahaaa valla kepin de varmışhahahaah kiz benim zaten kepim varama listede oluncada insan daha bi baksa gazla devam ediyo ama illa isterseniz cikarim sorun degil hahahaha
Őyle deme vallasenle kim yarışır:) bu nedir yaa ben yarım saat yapınca eliptik göbek atıyorum
Ben karisik karatay beslenmesi uyguluyorum karisik dedim çünkü bazen sıkıyoray hadi bakalim:) anlatsana biraz neler yapiosun ve bu cuma nekadar vermeye hedefliyosun
Canım biz eltimin altlı üstlü oturuyoruz eltimle bı sıkıntım yok çok şükür ama kayınbiraderimle gelirimiz ortak kazandığımız ne bize ne onlara yetiyor (ki derdim maddi sikintida değil ) ama bu ortaklık bişey yapılacak olunca tek başıma karar veremiyorum bugün bunu yapıyoruz diyorlar ve sen istesende istemesende o işin içinde buluyorsun kendini yapmayınca laf ederlermi diyorsun falan işte huzurlu değilim kısacası ama şu şartlarda yapacağımız bişey de yokHayırdır canım sıkıntı neaman boşver kızzz hayat bu illa bişeyler çıkıyor bozma moralini
[/QUOTE]Nasılsın canım beni hatırladın mı bir türlü yazamadım sana.
Hmmm
Stil yüzme klasik şekil değil mi.
Bende başlamalıyım kısa sürede
Ben duydum
Evet senlede ben kapışalım
Şalgam bağırsakları çalıştırır canım anneme gidersem bende içeyim.
Menüne bulgur ve pirinç eklemen lazım zaten tedavi yakın sayılır. Bak beni hep tüketiyorum.bize lazım olam gıdalar.
Kuzum nerelisin sen . Kv ile yaşıyorum diyordun sendin değil mi o . Ne zamandır sorcam.
Hayırdır canım ne oldu
Çok teşekkür ederim canım senin yazıların bana güç katiyor gerçektenBeklentilerimizi kontrol altına alabilirsek psikolojimiz daha sağlıklı kalır canım. İnsanları olduğu gibi kabul etmek, anlayışlı olmak ama her zaman her duruma karşı tedbirli olmak
En önemlisi kendine inanmak lazım. Herşeyin üstesinden gelecek güce sahip olduğunu hep aklında tutmalısın.
Anlayışlı olacam diyede kimseye tavizler vermeyeceksin.
Birde bu senin için, ASLA YALNIZ OLMADIĞINI düşünmelisin sanırım sen bunun tam aksini düşünüyorsun. Çocuğun eşin var. Ve sen çok güçlüsün
3 4 haftaya mezun olursun sen o zaman bu tempo ile ama 60 çok kuzum sana boyun var zaten.hedefim 65 aslinda ama ben busene galiba 65le yetinmek istemiyorum ve 60 kadar düsmek istiyorum
Yok canım listedesinmerhaba kızlaar iyi akşamlar,
sonunda yazabiliyorum kusura bakmayın, haftaya iki gün sınavım var, çalışabildim mi yoo , en iyisi artık gireyim dedim, atılmadıysam tabi:) atıldıysam da canım sağolsun napim :)
diyete devam ettim bir iki kaçamak yaptım , hiç söylemiyim, maalesef benim zaman zaman meyva kaçamaklarım oluyor,pazartesi itibarıyla diyetisyene başladım , kilo verme hızım düştüğü için, şuan 74,8 -75 bandında gidip geliyorum , bakalım bundan sonrası ne olacak sizler nasılsınız umarım iyisinizdir..
Dünya işleri işte canimCanım biz eltimin altlı üstlü oturuyoruz eltimle bı sıkıntım yok çok şükür ama kayınbiraderimle gelirimiz ortak kazandığımız ne bize ne onlara yetiyor (ki derdim maddi sikintida değil ) ama bu ortaklık bişey yapılacak olunca tek başıma karar veremiyorum bugün bunu yapıyoruz diyorlar ve sen istesende istemesende o işin içinde buluyorsun kendini yapmayınca laf ederlermi diyorsun falan işte huzurlu değilim kısacası ama şu şartlarda yapacağımız bişey de yok
Burdan taşınmak kendi yagimizda kavrulmak istiyorum ama ülkenin halı malum ve eşimin diplomasi falanda yok ha deyince nereden iş bulsun ki ayrılmak istiyormu onuda bilmiyorum öyle işte canim
Dünya işleri işte canimCanım biz eltimin altlı üstlü oturuyoruz eltimle bı sıkıntım yok çok şükür ama kayınbiraderimle gelirimiz ortak kazandığımız ne bize ne onlara yetiyor (ki derdim maddi sikintida değil ) ama bu ortaklık bişey yapılacak olunca tek başıma karar veremiyorum bugün bunu yapıyoruz diyorlar ve sen istesende istemesende o işin içinde buluyorsun kendini yapmayınca laf ederlermi diyorsun falan işte huzurlu değilim kısacası ama şu şartlarda yapacağımız bişey de yok
Burdan taşınmak kendi yagimizda kavrulmak istiyorum ama ülkenin halı malum ve eşimin diplomasi falanda yok ha deyince nereden iş bulsun ki ayrılmak istiyormu onuda bilmiyorum öyle işte canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?