- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.501
sabah zaten 7 de kahvaltı yaptığım için sorun olmuyorAkşam sadece yoğurt yiyince sabaha daha ac uyanmiyormusun
Geçmiş olsun canım ihmal etmegenel cerrh bakıyorsa tanıdık doktor var hemen gideyim çok rahatsız etmeye başladı beni bu hafta
neyden kaynaklı idi benimde 2 kaybım var .
belki tutmuştur kuzum. diyorum biri daha vardı bayağı kişi tedaviyi bekliyoruz . hadi başı sen çek bari.ben de tedavi olucam regli bekliyorum ama olamadım henüz
yoooodarısı sana olsun canım
ne kadar kalacaklar , ev temizliğini yaptın mı? (nedense işten çok ev aklıma geldi)
bugün aklıma geldi ben hep sinirsel diye düşündüm de randevusuna baktım dolmuş olmazsa sağlık ocağında test yaptırırım önceGeçmiş olsun canım ihmal etme
Genel cerrah tanıdıkta varmış niye bekliyorsun
hangi genlerde peki bende heterozigot var 3 gende dr normal demişti .genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı, gebelik düşünmeden 3 ay önce kan sulandırıcı hap ve hamile kaldığım an hem hap hem iğne tedavisine başladı dr o şekilde sağlıklı ilerledi. 9 ay iğne oldum
En fazla 20 sn durabiliyorum o da zorlaCanmm sen direk yap zaten ben senin gibi 64olsam hepsini yaparm 60lara gelmeden baslamak istemiyorum ama heveslendim ondan simdi biaikleti bitirip ineyim bir plank yapicam bakiim nekadar durabiliyorum merak ettim
hee hafta sonu gelecekler sandım aynen hafta sonu halledersin o zamanbelki tutmuştur kuzum. diyorum biri daha vardı bayağı kişi tedaviyi bekliyoruz . hadi başı sen çek bari.
yoooo
cumartesi günü yapacam
çamaşırı bitiricem bugün salonu toparladım biraz bugün çocuk odasına dalarım cumartesi klasik temizlik yaptım mı pazar günüde pasta yapıp dolaba koymaya niyetim var
bugün aklıma geldi ben hep sinirsel diye düşündüm de randevusuna baktım dolmuş olmazsa sağlık ocağında test yaptırırım önce
hangi genlerde peki bende heterozigot var 3 gende dr normal demişti .
yok canım yaa olması imkansızbelki tutmuştur kuzum. diyorum biri daha vardı bayağı kişi tedaviyi bekliyoruz . hadi başı sen çek bari.
yoooo
cumartesi günü yapacam
çamaşırı bitiricem bugün salonu toparladım biraz bugün çocuk odasına dalarım cumartesi klasik temizlik yaptım mı pazar günüde pasta yapıp dolaba koymaya niyetim var
bugün aklıma geldi ben hep sinirsel diye düşündüm de randevusuna baktım dolmuş olmazsa sağlık ocağında test yaptırırım önce
belki tutmuştur kuzum. diyorum biri daha vardı bayağı kişi tedaviyi bekliyoruz . hadi başı sen çek bari.
yoooo
cumartesi günü yapacam
insallah canim ben 66,2 dim cuma, buhafta hedefim 65,5 kesinlikle olmak bakalim belki biraz daha fazla veririm insallah yanisağol kuzum cumaya kdar korumayı başarırım umarım . sen kaç çıkmıştın
ay hadi bakalim:) anlatsana biraz neler yapiosun ve bu cuma nekadar vermeye hedefliyosunEvet canım ikimiz yarisiyoruz
evet ya yeni yil ile birlikde acayip bi sekilde irade ve motivasyon geldi bana hic bozmadim daha böyle devam etmeyi planliyorum... aslinda hep 65 hedeflemistim ama sanki söyle bi 60 inesim var ama tabi boyum uzun oldugu icin nasil durur bilmiyorum... eger olursa herhalde 65 le mezun olmam hedefimi dahada düsürebilirim... senin hedef 58 dimi?Ben bu menüyle asla doymam ve fazlasiyla yerim iraden çok iyi canım bu arada hedefin 65 mi o zaman mezun olacaksın yakinda
Boyun kaç cnmevet ya yeni yil ile birlikde acayip bi sekilde irade ve motivasyon geldi bana hic bozmadim daha böyle devam etmeyi planliyorum... aslinda hep 65 hedeflemistim ama sanki söyle bi 60 inesim var ama tabi boyum uzun oldugu icin nasil durur bilmiyorum... eger olursa herhalde 65 le mezun olmam hedefimi dahada düsürebilirim... senin hedef 58 dimi?
Canm bende zorla 30sn ye dayandim sonra bir iki nefes alip tekrar 30sn yaptm 1dk ettiEn fazla 20 sn durabiliyorum o da zorla
Canm sen 65 ile mezun ol kepi bir başına tak zaten mezunkende birelikte gene 60lara doğru devam edebilirsinevet ya yeni yil ile birlikde acayip bi sekilde irade ve motivasyon geldi bana hic bozmadim daha böyle devam etmeyi planliyorum... aslinda hep 65 hedeflemistim ama sanki söyle bi 60 inesim var ama tabi boyum uzun oldugu icin nasil durur bilmiyorum... eger olursa herhalde 65 le mezun olmam hedefimi dahada düsürebilirim... senin hedef 58 dimi?
hee hafta sonu gelecekler sandım aynen hafta sonu halledersin o zaman
haftaya biz seninle yarışalım yemeler içmeler gani olur sende
bitkisel ürünler denedin mi ?yok canım yaa olması imkansız
yumurta takibi yaptırdım klomen kullandığım için
gelişen folikül olmadı küçük küçük bir sürü oldu ama büyümedi çatlamadı
sevinirim canım karşılaştırmak isterimbendede 3 gen heterozıgot evde belgelerm soylerım bana ıgne baslattı oyle oldugu ıcn
hedef kilon ?insallah canim ben 66,2 dim cuma, buhafta hedefim 65,5 kesinlikle olmak bakalim belki biraz daha fazla veririm insallah yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?