Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canm sen zaten cok uzun boylu diilsin ki bir deri bir kemik kalasn canm bende seninle aynı boylardaym benim hedefimde 58 senin şuan ki kilom yani hatta bugün de bahsettim ben 58de zaten hafif balık etli oluyorum diye resmen saçmalamış yada belkide sırf ilgilenmek icin konusmak icin konusmus canm bence kilon cok guzel burda bir cok kisinin hedefi 58 zaten canm

Aynen öyle boy olmayinca 58 olunca bile 38 beden değilim düşün yani bir de benim omuzlar falan da var, olduğumdan daha fazla gösteriyorum normalde hatta diğer bayanlar sağolsunlar gayet iyisin falan dediler.
İnşallah verebilirsem 53-54 görmek istiyorum yani boyuma göre az olmaz.

Sen de inşallah en kısa sürede görürsün 58 leri,maşallah menülerin güzel böyle devam edersen sen de ulaşırsın hedefine

inslh canm ama ben 58 olunca 36 oluyorum çok spor yaptgm icin benim vucudum kiloma gore cok sıkı her zman oldgm kilodan daha az gorunuyorm kas oranıyla alakalı yani canm ozman senin kas ın az ben olsam kasımı arttrmaya spora ağırlk vermeye calsrm ben 63 kilo da 38 giyiyorm 67 ye inince 40-38 arası değişmeye baslyr vucudum zaten sen spor yapmıyormusun ? Őlcum yapiyormusun peki vucut olculerin nasl cok merak ettim ?

Ölçüm yapmadim hiç,spor sadece yürüyüş ve sguat yapıyorum,ya aslında 38 de oluyor ama ben biraz salaş bol giymeyi seviyorum yani istiyorum ki 38 beden giydiğim şey üzerime biraz bol gelsin belki de ondan hala 40 beden giyiyorum,bir de benim omuzlar geniş ve klasik olacak ama kemik oranim fazla ne kadar sıkılaşırsam sıkılaşayim yinede 36 beden asla olmaz omuzlardan geçmez eskiden 54 ken 38 beden giyiyordum dediğim gibi bol sevmemlede alakalı

Omuzlardan aynen haklisin benim omuzum okadar genis diil sirtimda dar zaten sutyen alirken bile kupu buyuk ama sirti en dar olani aliyorum bel sirt yapim dar kensinlikle o cok alakali benimde oyle coj genis omuzlu bir arkadasim var oda oyle buyuk beden giyiyor sirttan omuzdan kaiyor yoksa onuda anladm canm zaten bu kilo kesinlikle vucut sekline gore degisiyor her vucut seklinde farklı kilo iyi duruyor ondan sana en ideali hangisi en iyi sen bilirsin canm

Sabah: 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz kaymak domates 2 dilim ekmek.

Öğlen bir bardak çorba bir kase salata yoğurt.
Ara bir portakal

Akşam bir tabak nohut bir bardak ayran 2 dilim ekmek.

Diyet,kilo verme, ideal kiloya düşme diye kavramlar var bilmiyosun sanırım diyip kapatsaydın çenesini
Bende memleketten uzak oldugun icin zayiflayip gittigimde esiyle sorunlari var heralde baksana erimis gitmis diyen olmus, uydurmada çığır hani

Sabah: 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz kaymak domates 2 dilim ekmek.

Öğlen bir bardak çorba bir kase salata yoğurt.
Ara bir portakal

Akşam bir tabak nohut bir bardak ayran 2 dilim ekmek.
Afiyet olsun cnm menün çok güzel sporların da Harika bakalım yarına be kadar eksidesin

Cevap verip çenesini kapattım adam hala diyorki daha fazla vermeyin hocam,tobe tobe kocam karışmıyor sanane be adam.

Kadınlar kilo verince insanlar nedense bunu düşünüyor eşiyle sorunları mi var diye,sağlık için güzellik için ve bir çok sebeple kilo verilebilecegini akil etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…