- 7 Ocak 2018
- 27.521
- 79.931
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.741
Kizlar kahvalti11
1 yumurta haslanmis
1 dilim ekmek
Nane ve pulbuberli yogurt
1 lokma oekmez
Ara 3 1 mandalina
Aksam 17.30
1 kepce corba
Karnibahar haslamasi uzeri yogurt ve mantar sote
Kizlar hwpsinden azar yedim yiyenedim insallah midem kuculuyordur
menün çok güzel canım afiyet olsun....Kızlar okulun son haftası olunca yoğunluktan giremedim menumu yazayim
Sabah 2 gün kurusu kayısı
Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
10 yesil zeytin
Roka tere
Bir dilim tb ekmegi
Ara 14.00 bir avuç çiğ fındık ceviz
Aksam 17.30
Dört köfte(fırınlanmış) bol salata bir kase yoğurt
30 dk yürüyüş 2.5 litre su
Afiyet olsun canımSelamlar
Kahvalti omlet biraz peynir 2 ceviz 9 zeytin domates salatalik
Ara 4 hurma canim cok tatli çekiyor kızlar o yüzden yedim
Akşam yogurtlu kabak sote üzeri kıymalı aci sos
2 lt su
Spor 45 dk leslie 135 puanSchonerDuft
Teşekkür ederim ümitliyim ki cumaya 99 u görmüş olurum kayınvalidem taze fasulye yapmış taze fasulye yedim akşama bir de yogurtCok guzel gidiyorsun canm tebrik ederm çocuklar da en kısa zamanda iyileşir inslh
Taze fasulye yapmış canım şükür ya ama ben biraz fazla kaçırdım galiba şişkinlik yaptı çünküniyeyse bana dr sorun yok demişti başka drye de sorcam bakalım ne dicek
hafif şeyler yapar umarım
tabi canım önceliğin çocuklar
Canm senden sűt bekliyen bir bebiş olduğu için diyoruz tabikiCanın menün çok güzel... herkes bana az yiyorsun diyor dur bi de ben sana diyeyim.... biraz az sankiiii
Sen emzirdigin icin dedim ben bikac gun harekete gecircem.vucudumuCanın menün çok güzel... herkes bana az yiyorsun diyor dur bi de ben sana diyeyim.... biraz az sankiiii
Tabi ki canım biliyorum şaka yaptım sadece.... benim hafta sonu çok fazlaydı hatta buraya yazmadım bile yediklerimi bi türlü denge kuramıyorum zamanla inşallah oturtucamSen emzirdigin icin dedim ben bikac gun harekete gecircem.vucudumu
Canm senden sűt bekliyen bir bebiş olduğu için diyoruz tabikisenin durumun őzel üztelikde zaten çok çok güzel verebiliyorken hiç sütünü riske atmana gerek yok sűtűn besleyiciliği senin yediklerine gőre değişiyor ne yediğin őnemli
Çok iyi o zamanEvt canmben onla aylarca cebellesip verememistm bide karatay yapinca aşırı tatlı krizi yaşyor hatta dayanamyp kacamaklar yapiyodum beni cok mafetmisdi aman bidaha omur boyu denemem şimdi canm hiç tatlı istemiyor demekki 5-6 saat aç kalmaktan şekerim dűşűyodu ozman ama şimdi az az sık sık yiyince hep tokum bide canm biseyde cekmiyor baya rahat ediyorum
Sağol tatlimmenün çok güzel canım afiyet olsun....
Evet maydanoz zayıflamaya bire bir gerçekten,şifa olsun bol bol ödem atsın vücudunMaydonoz suyumu kaynatiyorum kizlar tavsiye ederim.sanirim odem attiriyor
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Harika menü akşam bir kase çorbayla acikmadin mi?çorba beni hiç doyurmuyor nedenseKahvaltı : 300grm aktiva yoğurt
Őğlen: 1dilim tambugdy,1dilim peynir
Ara: 1mandalina
Akşam: 1kase çoba,1kase yoğurt
Spor: 1saat kondisyon bisikleti
180puanSchonerDuft
menün fena değil ama tavuklarin yağda kızarması olmamış kuzuSabah
2 peynirli kepekli krep
Domates
3 zeytin
Ara öğün
Sütlü kahve
1 muz
Akşam
Tavuk şiş 2 tane (yağsa kızarmış)
Salata
Yoğurt
Birazdan da bi meyve yerim
Su 3 litre
Zamanla mide kuculuyor canım,ben de eskisi kadar yiyemiyorum,menunu de beğendim afiyet olsun.Kizlar kahvalti11
1 yumurta haslanmis
1 dilim ekmek
Nane ve pulbuberli yogurt
1 lokma oekmez
Ara 3 1 mandalina
Aksam 17.30
1 kepce corba
Karnibahar haslamasi uzeri yogurt ve mantar sote
Kizlar hwpsinden azar yedim yiyenedim insallah midem kuculuyordur
Menün harika afiyet bal şeker olsunSelamlar
Kahvalti omlet biraz peynir 2 ceviz 9 zeytin domates salatalik
Ara 4 hurma canim cok tatli çekiyor kızlar o yüzden yedim
Akşam yogurtlu kabak sote üzeri kıymalı aci sos
2 lt su
Spor 45 dk leslie 135 puanSchonerDuft
Canım sen boyuna göre zaten çok iyisin ki ben dogum yaptiktan sonra 20 kilo fazlalığım vardi tabi mutlaka hedefin vardir arada bozabilirsin bunlar bence cok normal ben emzirirken acayip acikirdim sen iyisin yinedeTabi ki canım biliyorum şaka yaptım sadece.... benim hafta sonu çok fazlaydı hatta buraya yazmadım bile yediklerimi bi türlü denge kuramıyorum zamanla inşallah oturtucam
Teşekkürler canımHarika menü akşam bir kase çorbayla acikmadin mi?çorba beni hiç doyurmuyor nedense
menün fena değil ama tavuklarin yağda kızarması olmamış kuzu
Zamanla mide kuculuyor canım,ben de eskisi kadar yiyemiyorum,menunu de beğendim afiyet olsun.
Menün harika afiyet bal şeker olsun
Canım her zaman zayıf olduğumdan şuan ki kilom bana çok fazla geliyor... ayrıca bi ara iştahım çok fazlaydı geceleri sürekli yiyordum baktım ki kilo almaya başladım hemen diyete başladım yanı zaten bana kilo yapan ekmekti tatlı öyle çok sevmem şerbetli tatlıdan midem bulanır... evet hedefim 58 ama bende ipin ucunu kaçırdım mı devamı geliyor o yüzden dikkat etmeye çalışıyorumCanım sen boyuna göre zaten çok iyisin ki ben dogum yaptiktan sonra 20 kilo fazlalığım vardi tabi mutlaka hedefin vardir arada bozabilirsin bunlar bence cok normal ben emzirirken acayip acikirdim sen iyisin yinede
Evet canım yağda kızarması hiç olmadı ama bugün de vücuduma hiç yağ girmedi bi de ızgara olsa tadı bu kadar güzel olmazdı ama napim bazen sevdiğim şeylere hayır diyemiyorumHarika menü akşam bir kase çorbayla acikmadin mi?çorba beni hiç doyurmuyor nedense
menün fena değil ama tavuklarin yağda kızarması olmamış kuzu
Zamanla mide kuculuyor canım,ben de eskisi kadar yiyemiyorum,menunu de beğendim afiyet olsun.
Menün harika afiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?