Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canın menün çok güzel... herkes bana az yiyorsun diyor dur bi de ben sana diyeyim.... biraz az sankiiii

menün çok güzel canım afiyet olsun....

Afiyet olsun canım

niyeyse bana dr sorun yok demişti başka drye de sorcam bakalım ne dicek

hafif şeyler yapar umarım

tabi canım önceliğin çocuklar
Taze fasulye yapmış canım şükür ya ama ben biraz fazla kaçırdım galiba şişkinlik yaptı çünkü

Canın menün çok güzel... herkes bana az yiyorsun diyor dur bi de ben sana diyeyim.... biraz az sankiiii
Canm senden sűt bekliyen bir bebiş olduğu için diyoruz tabiki senin durumun őzel üztelikde zaten çok çok güzel verebiliyorken hiç sütünü riske atmana gerek yok sűtűn besleyiciliği senin yediklerine gőre değişiyor ne yediğin őnemli

Sen emzirdigin icin dedim ben bikac gun harekete gecircem.vucudumu
Tabi ki canım biliyorum şaka yaptım sadece.... benim hafta sonu çok fazlaydı hatta buraya yazmadım bile yediklerimi bi türlü denge kuramıyorum zamanla inşallah oturtucam

Biliyorum kızzzzz bende farkındayım şaka yaptım zaten

Çok iyi o zaman

Kahvaltı : 300grm aktiva yoğurt

Őğlen: 1dilim tambugdy,1dilim peynir

Ara: 1mandalina

Akşam: 1kase çoba,1kase yoğurt

Spor: 1saat kondisyon bisikleti
180puan SchonerDuft
Harika menü akşam bir kase çorbayla acikmadin mi?çorba beni hiç doyurmuyor nedense
Sabah

2 peynirli kepekli krep
Domates
3 zeytin

Ara öğün
Sütlü kahve
1 muz

Akşam
Tavuk şiş 2 tane (yağsa kızarmış)
Salata
Yoğurt

Birazdan da bi meyve yerim

Su 3 litre
menün fena değil ama tavuklarin yağda kızarması olmamış kuzu
Zamanla mide kuculuyor canım,ben de eskisi kadar yiyemiyorum,menunu de beğendim afiyet olsun.
Menün harika afiyet bal şeker olsun

Tabi ki canım biliyorum şaka yaptım sadece.... benim hafta sonu çok fazlaydı hatta buraya yazmadım bile yediklerimi bi türlü denge kuramıyorum zamanla inşallah oturtucam
Canım sen boyuna göre zaten çok iyisin ki ben dogum yaptiktan sonra 20 kilo fazlalığım vardi tabi mutlaka hedefin vardir arada bozabilirsin bunlar bence cok normal ben emzirirken acayip acikirdim sen iyisin yinede

Teşekkürler canım

Canım sen boyuna göre zaten çok iyisin ki ben dogum yaptiktan sonra 20 kilo fazlalığım vardi tabi mutlaka hedefin vardir arada bozabilirsin bunlar bence cok normal ben emzirirken acayip acikirdim sen iyisin yinede
Canım her zaman zayıf olduğumdan şuan ki kilom bana çok fazla geliyor... ayrıca bi ara iştahım çok fazlaydı geceleri sürekli yiyordum baktım ki kilo almaya başladım hemen diyete başladım yanı zaten bana kilo yapan ekmekti tatlı öyle çok sevmem şerbetli tatlıdan midem bulanır... evet hedefim 58 ama bende ipin ucunu kaçırdım mı devamı geliyor o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum

Kızlar bugün okulumuzda bir hoca biraz moralimi bozdu,bu hoca normalde hep sinifindadir öğretmenler odasına fazla çıkmaz o nedenle bizi pek gormez en son beni 65 kilo iken falan görmüştür yani,neyse bugün geldi,benim yanım boştu oturdu,direk "masal nasilsin? Hastamısin çok zayiflamassin,geçen koridorda gördüm tanıyamadım seni,bir sıkıntı mı var dedi hayır ben o kadar zayiflamadim ki üstelik yüzüm falan da çökmedi yani,zaten tombik yuvarlak suratliyim yanaklar biraz inince çok daha iyi oldu, ama bugün böyle şeyler duyunca üzüldüm açıkçası.

Evet canım yağda kızarması hiç olmadı ama bugün de vücuduma hiç yağ girmedi bi de ızgara olsa tadı bu kadar güzel olmazdı ama napim bazen sevdiğim şeylere hayır diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…