Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

16/01/2018 - 22/01/2018
SPOR LİSTESİ

UN ÇUVALLARI

ELF_LR35
yellow girl 180+
magickk 134+
tgb1907
SchonerDuft
gokyuzundekiturna
Kmsl Hnd 425+
buzmavileylak

PATATES ÇUVALLARI

Ocean
drdotty 325+
sena zeynep 300+
Buki_89
Milana firuze 94+
nihaaal
orkide1453
Bir garip

KIZLAR PUANLAR BİRİNCİ SAYFADA YAZIYOR HERKES BENİ ETİKETLEYEREK TOPLAM PUANINI BİLDİRECEK BENİM DIŞIMDA KİMSE YAZMASIN KARIŞIYOR SONRA

blonde ambition canım ölçümlerimi doğru alabildiysem
Göğüs 93
Bel 78( tam göbek deliğinden olctum)
Basen 97

Kol bacak ölçümü yapmadım
Canm ozman bolgel harekerle spor yap biraz daha incel bence çünki zaten kilon guzel senin sadece sporla az daha daralman lazm bu arada biz gobek deliğinden olctgmz yere kızlar ile hepimiz gőbek olcusu diye yazyr gobegin ustundeki gogsun altindaki o en ince yer var ya bel orası olarak beli őlcuyoruz canm

Canm yararı için diil de kendimi tutamıyorum illa tartılcam mumkin diil ne yapsam olmuyor tartlmadan duramıyorum takıntı olmuş resmen
bence tartıl ben tartılmadan deneyim dedim ama kontrol açısından daha iyi geldi bana ben diyetisyene giderken hergün aynı yiyordum ve tartılıyordum 3 gün aynı 4 gün aynı sonra bi anda gitmiş oluyordu

Hahaa ay aklma geldi aynısı benim başıma geldi kocanla sorun mu var diyenler çok gűldűm bende bekarken 58 dim kilom tamdı zaten hareketli bir iştede çalsyrm eee tabi evlenip iş temposunun űstűne ev işi vs. Eklenin bide genciz tabi iş çikişlari bazen gezmeler eğlenmelwr sabaha kadar suruyor ben sűzűldűm ama zaten ideal kilomdaydm hiç tartlmiyordm ne verdim ne oldu bilmiyorum ama o tempoda direk kiyafetler bedenlerim degisti 1beden kucuk almaya basladm calstgm ywrin karsiainda da alisveria yaptgm magzalar var gottim cok guzel seyler aldm fizigm daha da guzel olmustu resmen ama ona rahmen karsiya işe gecip paketleri koyar koymaz beni magzadakiler geri çağrms gittim kizlar filan toplanms kızz sana ne oldu evlenince birden eridin adam eziyet mi ediyor yoksa mutsuzmusun? Derdin mi var? Aaayyy ben ne gülmüştm ben zaten hem gogualeri iri biriyim hem popoluyum hem yuzumde dolgun benim ondan kaç kilo duşersem dűşiiyim çőkkműş goruntu olmasına imkan yok bu ne şimdi resmen insanlar fesatlık peşin de

migrende benim vücudum şişiyor özellikle karnım patlayacak gibi olurum seninde mi öyle oldu acaba
WC SIKINTIM VAR 2 GÜNDÜR . ELLERİM ŞİŞ UYANDIM AMA WC DEN Mİ MİGRENDEN Mİ BİLMİYORUM . İZLEMEM LAZIM BİR SÜRE .
SPOR YAPMADIN MI DÜN ?
62 YE DÜŞMÜŞSÜN TEBRİK EDERİM ÇOK İYİ GİDİYORSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…