Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Karatayin hic bisey yememe sarti insani geriyor yoksa iyi ben 21 gun sekersiz yapmistim meyve bulgur yememistim 60 a kadar verdim sonrasi gitmedi
Aynen canim o sinir bozucu hatta meyve bile yasak yumurtadan biktigim anda başka bir diyete geciyorum

Valla ben olsam hiç canım sıkılmazdı aksine kilo verdim der daha mutlu olurdum. Boşverrrrrr bazıları gıcıklığına yapıyorlar

Evet canım yağda kızarması hiç olmadı ama bugün de vücuduma hiç yağ girmedi bi de ızgara olsa tadı bu kadar güzel olmazdı ama napim bazen sevdiğim şeylere hayır diyemiyorum
Tabiki canım yiyebiliyoruz hani tartı öncesi demek istedim,ben hakkımı cumaya ya da cumartesiye saklıyorum,bu arada coklu alıntıladigim için nick e bakmadan yorum yaptım sen bebek emzirdiğin için ona göre yorum yapmam lazımdı yorumumu geri alıyorum

Tabi önceden zayifsan haklısın o kiloya dönmeye calisiyosun ben önceden zayif olmadığım için 60 bana iyi geliyo mesela yüzüm çok çöküyor yüzden değilde baska yerlerimden versem süper olacak

Aynen bende dikkat ederim aşk lında tartı öncesi olsun istemezdim ama kızım çok istedi bende zaten hiç hayır diyemem tavuğa... ama çok acelem YÖK veririm ya

Boşver sen onları canım onlardan o kadar çok ki etrafta zayıflasan bir türlü kilo alsan öyle

Tabi önceden zayifsan haklısın o kiloya dönmeye calisiyosun ben önceden zayif olmadığım için 60 bana iyi geliyo mesela yüzüm çok çöküyor yüzden değilde baska yerlerimden versem süper olacak
Evet maalesef bazılarının yüzü çok zayıflayınca kötü oluyor benim yüzüm çok Zayıflamıyor ama yine de zayıf olmayı çok seviyorum ben

Cnm azcik alsak kilo almissin dwrler diyet yaparken olecen acliktan derler yani mutlaka derler bende sikiyorum canimi ama mutlu oldugum kiloya dusucem kararliyim bosver ne derlerse desinler

Aynen canim o sinir bozucu hatta meyve bile yasak yumurtadan biktigim anda başka bir diyete geciyorum
Aslında meyve tamamen yasak değil sadece porsiyon sınırlaması var ama tabiki yasaklı başka bir sürü şey var özellikle ekmek hayatımizdan tamamen çıkarmak olmuyor ya da bazen tatlı çekebiliyor insanın canı

Evt bende ne yaparsm yapaym ne işim olursa olsun mutlaka buraya bakıp duruyorum yoksa bu kadar iradeli olamam canm beni de çok motive ediyor
Bende mutlaka girmeye çalışıyorum ama 2 gün çok aktif olamayabilirim yarın anneme gidicem hafta sonu oradayım.. menümü sporumu bildiri çıkarım çünkü netim yokkkkkkk

Valla ben olsam hiç canım sıkılmazdı aksine kilo verdim der daha mutlu olurdum. Boşverrrrrr bazıları gıcıklığına yapıyorlar
Bayan olsa gicikligina diye düşünürdüm ama bir erkek hoca deyince açıkçası art niyet aramadım gerçekten hastalıklı mi görünüyorum diye düşündüm

Kesinlikle canım sağlıklı tatlilara hayir dememek lazim bence ben yapıyorum arada ve mutlu oluyorum

Boşver sen onları canım onlardan o kadar çok ki etrafta zayıflasan bir türlü kilo alsan öyle

Cnm azcik alsak kilo almissin dwrler diyet yaparken olecen acliktan derler yani mutlaka derler bende sikiyorum canimi ama mutlu oldugum kiloya dusucem kararliyim bosver ne derlerse desinler
Sağolun kızlar normalde hayatta takmam böyle şeyleri benim için zayıflık yüz güzelliğinden bile daha önemli ama hastalık boyutunda değil tabiki,söyleyen erkek olunca art niyet aramadım gercekten kötü mü görünüyorum diye sorguladim

Sağol canm şuana kadar çok gűzel tokdum ama 2dk őnce bir acıkır gibi oldum canm 3kaşık yoğurt yiyip üstüne su içtm geçti

Yok cnm zamanla alisir herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…