- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.761
Aynen canim o sinir bozucu hatta meyve bile yasak yumurtadan biktigim anda başka bir diyete geciyorumKaratayin hic bisey yememe sarti insani geriyor yoksa iyi ben 21 gun sekersiz yapmistim meyve bulgur yememistim 60 a kadar verdim sonrasi gitmedi
Valla ben olsam hiç canım sıkılmazdı aksine kilo verdim der daha mutlu olurdum. Boşverrrrrr bazıları gıcıklığına yapıyorlarKızlar bugün okulumuzda bir hoca biraz moralimi bozdu,bu hoca normalde hep sinifindadir öğretmenler odasına fazla çıkmaz o nedenle bizi pek gormez en son beni 65 kilo iken falan görmüştür yani,neyse bugün geldi,benim yanım boştu oturdu,direk "masal nasilsin? Hastamısin çok zayiflamassin,geçen koridorda gördüm tanıyamadım seni,bir sıkıntı mı var dedihayır ben o kadar zayiflamadim ki üstelik yüzüm falan da çökmedi yani,zaten tombik yuvarlak suratliyim yanaklar biraz inince çok daha iyi oldu, ama bugün böyle şeyler duyunca üzüldüm açıkçası.
Tabiki canım yiyebiliyoruz hani tartı öncesi demek istedim,ben hakkımı cumaya ya da cumartesiye saklıyorum,bu arada coklu alıntıladigim için nick e bakmadan yorum yaptım sen bebek emzirdiğin için ona göre yorum yapmam lazımdı yorumumu geri alıyorumEvet canım yağda kızarması hiç olmadı ama bugün de vücuduma hiç yağ girmedi bi de ızgara olsa tadı bu kadar güzel olmazdı ama napim bazen sevdiğim şeylere hayır diyemiyorum
Evt bende ne yaparsm yapaym ne işim olursa olsun mutlaka buraya bakıp duruyorum yoksa bu kadar iradeli olamam canm beni de çok motive ediyorEvet cnm.malesef sessiz ben de hic cukmqmaya calisiyorum motuve olmak icin ama kimseler yok
Tabi önceden zayifsan haklısın o kiloya dönmeye calisiyosun ben önceden zayif olmadığım için 60 bana iyi geliyo mesela yüzüm çok çöküyor yüzden değilde baska yerlerimden versem süper olacakCanım her zaman zayıf olduğumdan şuan ki kilom bana çok fazla geliyor... ayrıca bi ara iştahım çok fazlaydı geceleri sürekli yiyordum baktım ki kilo almaya başladım hemen diyete başladım yanı zaten bana kilo yapan ekmekti tatlı öyle çok sevmem şerbetli tatlıdan midem bulanır... evet hedefim 58 ama bende ipin ucunu kaçırdım mı devamı geliyor o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum
Aynen bende dikkat ederim aşk lında tartı öncesi olsun istemezdim ama kızım çok istedi bende zaten hiç hayır diyemem tavuğa... ama çok acelem YÖK veririm yaTabiki canım yiyebiliyoruz hani tartı öncesi demek istedim,ben hakkımı cumaya ya da cumartesiye saklıyorum,bu arada coklu alıntıladigim için nick e bakmadan yorum yaptım sen bebek emzirdiğin için ona göre yorum yapmam lazımdı yorumumu geri alıyorum
Boşver sen onları canım onlardan o kadar çok ki etrafta zayıflasan bir türlü kilo alsan öyleKızlar bugün okulumuzda bir hoca biraz moralimi bozdu,bu hoca normalde hep sinifindadir öğretmenler odasına fazla çıkmaz o nedenle bizi pek gormez en son beni 65 kilo iken falan görmüştür yani,neyse bugün geldi,benim yanım boştu oturdu,direk "masal nasilsin? Hastamısin çok zayiflamassin,geçen koridorda gördüm tanıyamadım seni,bir sıkıntı mı var dedihayır ben o kadar zayiflamadim ki üstelik yüzüm falan da çökmedi yani,zaten tombik yuvarlak suratliyim yanaklar biraz inince çok daha iyi oldu, ama bugün böyle şeyler duyunca üzüldüm açıkçası.
Bende bugűn cok hafif tutunca bana da bir açlk geldi bende şimdi 3kaşık yoğurt yiyip üstüne su içtim bastırdı beniKizlar pul biberli limonlu yogirt yedim simdi
Evet maalesef bazılarının yüzü çok zayıflayınca kötü oluyor benim yüzüm çok Zayıflamıyor ama yine de zayıf olmayı çok seviyorum benTabi önceden zayifsan haklısın o kiloya dönmeye calisiyosun ben önceden zayif olmadığım için 60 bana iyi geliyo mesela yüzüm çok çöküyor yüzden değilde baska yerlerimden versem süper olacak
Cnm azcik alsak kilo almissin dwrler diyet yaparken olecen acliktan derler yani mutlaka derler bende sikiyorum canimi ama mutlu oldugum kiloya dusucem kararliyim bosver ne derlerse desinlerKızlar bugün okulumuzda bir hoca biraz moralimi bozdu,bu hoca normalde hep sinifindadir öğretmenler odasına fazla çıkmaz o nedenle bizi pek gormez en son beni 65 kilo iken falan görmüştür yani,neyse bugün geldi,benim yanım boştu oturdu,direk "masal nasilsin? Hastamısin çok zayiflamassin,geçen koridorda gördüm tanıyamadım seni,bir sıkıntı mı var dedihayır ben o kadar zayiflamadim ki üstelik yüzüm falan da çökmedi yani,zaten tombik yuvarlak suratliyim yanaklar biraz inince çok daha iyi oldu, ama bugün böyle şeyler duyunca üzüldüm açıkçası.
Aslında meyve tamamen yasak değil sadece porsiyon sınırlaması var ama tabiki yasaklı başka bir sürü şey var özellikle ekmek hayatımizdan tamamen çıkarmak olmuyor ya da bazen tatlı çekebiliyor insanın canıAynen canim o sinir bozucu hatta meyve bile yasak yumurtadan biktigim anda başka bir diyete geciyorum
Bende mutlaka girmeye çalışıyorum ama 2 gün çok aktif olamayabilirim yarın anneme gidicem hafta sonu oradayım.. menümü sporumu bildiri çıkarım çünkü netim yokkkkkkkEvt bende ne yaparsm yapaym ne işim olursa olsun mutlaka buraya bakıp duruyorum yoksa bu kadar iradeli olamam canm beni de çok motive ediyor
Bayan olsa gicikligina diye düşünürdüm ama bir erkek hoca deyince açıkçası art niyet aramadım gerçekten hastalıklı mi görünüyorum diye düşündümValla ben olsam hiç canım sıkılmazdı aksine kilo verdim der daha mutlu olurdum. Boşverrrrrr bazıları gıcıklığına yapıyorlar
Kesinlikle canım sağlıklı tatlilara hayir dememek lazim bence ben yapıyorum arada ve mutlu oluyorumAslında meyve tamamen yasak değil sadece porsiyon sınırlaması var ama tabiki yasaklı başka bir sürü şey var özellikle ekmek hayatımizdan tamamen çıkarmak olmuyor ya da bazen tatlı çekebiliyor insanın canı
Zayıflık yakisana tabi çok iyi sağlık sonuçta ama bazisi hep zayif hic almiyor o nasıl oluyosa artıkEvet maalesef bazılarının yüzü çok zayıflayınca kötü oluyor benim yüzüm çok Zayıflamıyor ama yine de zayıf olmayı çok seviyorum ben
Boşver sen onları canım onlardan o kadar çok ki etrafta zayıflasan bir türlü kilo alsan öyle
Sağolun kızlar normalde hayatta takmam böyle şeyleri benim için zayıflık yüz güzelliğinden bile daha önemli ama hastalık boyutunda değil tabiki,söyleyen erkek olunca art niyet aramadım gercekten kötü mü görünüyorum diye sorguladimCnm azcik alsak kilo almissin dwrler diyet yaparken olecen acliktan derler yani mutlaka derler bende sikiyorum canimi ama mutlu oldugum kiloya dusucem kararliyim bosver ne derlerse desinler
Sağlıklı tatlılardan bize de arada tarif ver canimKesinlikle canım sağlıklı tatlilara hayir dememek lazim bence ben yapıyorum arada ve mutlu oluyorum
Sağol canmHarika menü akşam bir kase çorbayla acikmadin mi?çorba beni hiç doyurmuyor nedense
menün fena değil ama tavuklarin yağda kızarması olmamış kuzu
Zamanla mide kuculuyor canım,ben de eskisi kadar yiyemiyorum,menunu de beğendim afiyet olsun.
Menün harika afiyet bal şeker olsun
Yok cnm zamanla alisir herkesSağolun kızlar normalde hayatta takmam böyle şeyleri benim için zayıflık yüz güzelliğinden bile daha önemli ama hastalık boyutunda değil tabiki,söyleyen erkek olunca art niyet aramadım gercekten kötü mü görünüyorum diye sorguladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?