- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.861
kızlar tartımın üstüne su döküldü temizlik yaparken,çalişmiyyy....
kızlarrr ben çıkıyorumm bugün erken paydoss
ablama geçicemm annem gelemiyoocanı sağolsun anacığımınnnn
kızlar bu arad söylemeyi unuttum ben dietteyim diee bizimkilerr dondurma almışlar pasta yerine ince bi dilim yedimmm walla ama sütlüydü
hepinize iyi akşamlar çıtırlarr akşam gelemiycem büyük ihtimalleee öpüyorum sizi
oufff gözü kör olasıcada bana böle diyodu bak yine geldi aklıma
selam millettt ben geldim cok mutluyum çünkü müdür tatil verdi bize.sadece bir derse girdim.normalde 6ya 20 kala bitiyodu dersim:)defterleri imzalayıp geldim ben de.sizler naptınız bakalım
kızlar ben geldim hava çok sıcak ya
kız onu düşünme hele seeen elbet aklı başına gelir aslında varya her erkek eninde sonunda yola gelioo
bu aynı şey gibi oldu cuma günü tartılcaz ya hani öğrencilerin sınava girmeden önce ki bahaneleri gibi
evetr aynen hiç yürüyesim yok
yola gelse ne olacakki. bu kadar üzüldükten sonra hiç geri dönmedi bile. öyle bişi olmadığına ikna edebilirdi hiç çabalamadı ki
daha dur canım yaa erkek işte aynı aslında sadece karakter farklı yani kimi geç kimi erken ama dank etcek bak
selam kızlar,bugün bütün gün yattım dün gece ağrıdan 10 dakika bile uyuyamadım doktorumu aradım o arada annem telefonu aldı elimden yürüyüş yapıyor,step yapıyor diye şikayet ettidoktorumda kesinlikle yanlış daha ameliyat olalı 2 ay bile olmadı demiş kalçam çok ağrıyor haftaya gidicem moralim çok bozuk ameliyat sonrası hiç ağrım olmayacak sanmıştım,annemde kendini çok yordun diye başımın etini yiyor ne güzel sporuma başlamıştım ....
kızlar siz deli misiniz bu geçmiş ne böyle ben nasıl okuyacam ya şimdi
selam kızlar,bugün bütün gün yattım dün gece ağrıdan 10 dakika bile uyuyamadım doktorumu aradım o arada annem telefonu aldı elimden yürüyüş yapıyor,step yapıyor diye şikayet ettidoktorumda kesinlikle yanlış daha ameliyat olalı 2 ay bile olmadı demiş kalçam çok ağrıyor haftaya gidicem moralim çok bozuk ameliyat sonrası hiç ağrım olmayacak sanmıştım,annemde kendini çok yordun diye başımın etini yiyor ne güzel sporuma başlamıştım ....
ihihkimse yokken çabuk bitiyo geçmileri okumak. kimse gelmeden hemencik oku kaptannnn
tekrar takıma girmek iyi olacak benim içinde
aslıcım benim bebek ben hamileyken karnımda öldü az daha benide öldürüyordu üç hafta kalmış içimde zehirleniyordum
epey kötü günler geçirdim ama atlattım şükürler olsun
şimdiki kilom 82,4 maalesef
kaç kiloda bıraktığımı hiç hatırlamıyorum
arkadaşların hepsi yeni sanırım herkezle tanışmak isterim
kızlar benim adım nazmiye epey eskilerdenim kilo ver al ver al bi hal oldum
ama burası iyi motive ediyor baya özlemişim :82:
aslıcım yeni kurallar ne canım neler yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?