- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.301
Hastaydım canm bulantı olduğu için yemek yiyemedim ondan meyve ,yoğurt vs tarzı yedim sabah bastrsın diye azına bir lokma peynir ekmet attm onuda geri çıkarttm sonra bir iki kaşık yoğurt yedim tutsun diye vs. O tarz ilerledi gűn yani bulantıyla műcadeleÇok az yemişsin canım bugün.
Ben çok ağır oluyorum canm ayakta duramadm çıkartp durduğum için tabi halsizlik migde agrisi ve bulantisı oluyor yatakda kivraniyorum ben zaten beynimin ağrısı ayrı ışık ses filan olmayan yerde ancak ilaç alıp yatmam lazm yoksa geçmez oofff canm senin o bőreklerin pastalarn yanında işin ne canın çekmiyormu zor olcak sana yaaa bu arada lavman ne ?Ben se daha iyiyim canım ama ilaçlarla teyzeme de pasta börek yapıyoruz o da unutturdu sanırım off benim karnım sisiyor işte olmadi lavman yapı cam
Sağol canım çok seviyorum bende genelde yapiyorum kışın malum çok bişey bulunmuyorAfiyet olsun kurupatlıcan bende çok severim sporlarnda harika gidiyor
Afiyet olsun canım çok güzel menü akşamki ekmeği öğleye çeksen daha da güzel olurSabah: iki dilim keçi peyniri 3 çeri domates zeytin iki dilim ekmek çay.
Yarım muz
Öğlen: buharda pişmiş 20 25 yaprak ıspanak bir küçük karnabahar üzerine yoğurt.
Bir Nescafe şekersiz.
Akşam; bir tabak kereviz yemeği bir kase yoğurt 1 dilim ekmek.
3 lt su.
Afiyet olsun canım sanırım ekmek yemeyenlerdensin çok güzelBugünkü menüm
Kahvaltı dünden kalan az parça hindistan ceviz unlu pankek 1 yumurta az peynir domates salatalik 5 zeytin
Ara yarim portakal yarim elma
Aksam izgara tavuk az kuru patlican biraz yoğurt
2 lt su
Spor 40 dk dorisin videosu
Toplam 160 puanSchonerDuft
Geçmiş olsun sarıkızım çok üzüldümAynen canm akşama kadar kendimde diildim ilaçlarla filan biraz hafifledi şimdi bende inşallah yarın devam etmez diye dua ediyorum gerçekten berbat
Diyet ve spor herkesin harcı değil canım biraz takılıp gider bazıları.Takım da aktiflerin sayısı giderek azalıyor mu ne
Sağol canim aynen ekmek yemiyorum kuru patlicani sevmeyen az heralde çok tuketirim yazin sağolsun annem kurutmuş yoksa ben zor istanbulun neminde kurutmak imkansizAfiyet olsun canım çok güzel menü akşamki ekmeği öğleye çeksen daha da güzel olur
Afiyet olsun canım sanırım ekmek yemeyenlerdensin çok güzel
Kuru patlıcan demiyeydin iyyydi
Geçmiş olsun sarıkızım çok üzüldüm
Mesajlarını gördüm bişey yiyememişsin
Ben migrenim tuttuğunda beyaz sıvılarla ve çiğ sebzelerle beslendiğimde kendimi iyi hissederim (tamamen psikolojik)
Kafein içeren ilaçlarda ağrıyı kesmeye ve enerjiyi arttırmaya katkıda bulunuyor ama herkesin farklı bir yöntemi var umarım çabucak geçer
Diyet ve spor herkesin harcı değil canım biraz takılıp gider bazıları.
orkide1453 canım seninde migrenin tutmuş geçmiş olsun lavman demişsin neden lavman daha kolay ilaçlar şuruplar varken
Kızım az iç sen yarışma enişteylegörümcemler gelirken olmega getirmişler bizde de gold u var rakısı birası derken nasıl bir hafta geçirecem bilmiyorumdün iki dublede göçtüm birde tarot kartları getirmişler bana çok mutlu oldum . sizler naptınız burayı çok özledim eskisi gibi aktif olamıyorum işlerde çok yoğun .
Tebrik ederim canım ekmekten kurtulmak kolay değilSağol canim aynen ekmek yemiyorum kuru patlicani sevmeyen az heralde çok tuketirim yazin sağolsun annem kurutmuş yoksa ben zor istanbulun neminde kurutmak imkansiz
Gündüz hep buralardayimdım ama kimsecikler yoktu. Görümcem burda akşamları giremiyorum . Geçmiş olsun canım nasıl oldunTakım da aktiflerin sayısı giderek azalıyor mu ne
Yaa inanır mısın artık herşey yiyip içiyorum doğru diyorsun haklısın ama biraz dagitmaya ihtiyacım var. Bakarım tabi öğrenmem için bol bol kart açmam lazım bugün 2 kişiye baktım enişte iyi başladın dedi. Kendi de bakıyor ara ara . Haftaya bakarım sana özelden mesaj atarımKızım az iç sen yarışma enişteyle
Sen bedenine iyi bakcan! Unutuyorsun sanki yoksa bana mı öyle geldi
Tarot mu
Beni de sıraya al (falları çok seven bi üyemiz vardıTurkuaz07 çakılın annesi )
Ekmek arası tuzlu fıstık gibi ya da pilav gibi değil mi ergenligim bunlar ile geçti o zaman çıtırdım ve gençtimTebrik ederim canım ekmekten kurtulmak kolay değil
Benim ekmekle yemeyi çok sevdiğim şeyler var haftada iki kere ikişer dilim ekmek yiyorum mesela menemen yada melemen)
Kuru patlıcanı soğan biber domates ile kavurup üzerine yoğurt dökerek servis etmek fikrini bu takımda bir arkadaş paylaşmıştı ilk kez o zaman denedim muhteşem
yok teyzemin günü var yemek yiyip yaptık cnm da çekmedi ama yorulmuşum bgn cok yorgunum lavman nasıl anlatsam netten bı bak cnmBen çok ağır oluyorum canm ayakta duramadm çıkartp durduğum için tabi halsizlik migde agrisi ve bulantisı oluyor yatakda kivraniyorum ben zaten beynimin ağrısı ayrı ışık ses filan olmayan yerde ancak ilaç alıp yatmam lazm yoksa geçmez oofff canm senin o bőreklerin pastalarn yanında işin ne canın çekmiyormu zor olcak sana yaaa bu arada lavman ne ?
Bende kolay birakmadim canim eşim yer ben bakarim hele ki bizim memleketin ekmeği vardir ekşi mayali patatesli isitinca yumusacik olur uzerinede tereyağı yemede yaninda yatTebrik ederim canım ekmekten kurtulmak kolay değil
Benim ekmekle yemeyi çok sevdiğim şeyler var haftada iki kere ikişer dilim ekmek yiyorum mesela menemen yada melemen)
Kuru patlıcanı soğan biber domates ile kavurup üzerine yoğurt dökerek servis etmek fikrini bu takımda bir arkadaş paylaşmıştı ilk kez o zaman denedim muhteşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?