- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.341
kiz seni tebrik edemedim benden daha iyidin gecen hafta dimi?
naptın tubili hafifledi mi işler28 aylığız biz şimdi kaçırmalar olunca gece tedbirli olalım dedik (aslında bana kalsa ben bağlamam hatta sanırım yarından sonra bağlamayacazda)
ilk gün kaçırdığını da hissetmemişti ama 2. gün farketti ama tam olarak şişini hala söylemiş değil ama oturtugunda yapıyor ve çok seviniyor yaptım diye
bilmiyorum bu kadar emek verip dediğin gibi zor kısmı halledip tekrar beze dönmek istemiyorum ama erken mi diye de düşünmüyor değilim
nasıl gidiyor bukikiz seni tebrik edemedim benden daha iyidin gecen hafta dimi?
dün akşam gönderdik canım şimdi biraz daha rahatımnaptın tubili hafifledi mi işler
iyi gidiyo canim daha hic bozmadan devam ediyorum bakalim yavas yavas gözle görülür degisimler oluyo ve bu beni cok mutlu ediyo:) sende nasil gidiyonasıl gidiyor buki
tartıldın mı sabah .dün akşam gönderdik canım şimdi biraz daha rahatım
bu yoğunlukta diyet işini de bıraktım bakalım nasıl toparlayacağım
benim berbat tartılmyacam 2 hafta boyunca buki ellerim yine şiş durumda.iyi gidiyo canim daha hic bozmadan devam ediyorum bakalim yavas yavas gözle görülür degisimler oluyo ve bu beni cok mutlu ediyo:) sende nasil gidiyo
bel inceliğin iyiymiş kalçan büyük duruyor mu orana göre .Kızlar ben ölçülerimi aldım
Göğüs. 92 cm
Bel. 75 cm
Göbek 91 cm
Kalça. 100 cm nasıl Kızlar yaaa nasıl
Bel basen egzersizleri yap canım 65e inene kadar ölçülerinde erir gider. Ama sezaryen sonrası sarkmamak için karın egzersizleri önemliKızlar ben ölçülerimi aldım
Göğüs. 92 cm
Bel. 75 cm
Göbek 91 cm
Kalça. 100 cm nasıl Kızlar yaaa nasıl
canım kendi istedi başlamayı
rahatsız oluyordu her şiş ve kaka sonrası kreşteki öğretmeniyle de konuştuğumda aynı şeyi söyledi başlayabilirsiniz bence dedi hazır annemde gelmişken başlayalım dedik
öncelikle evde başlıyoruz bu hafta göndermiyoruz kreşe gündüz annem gece ben , haftaya da kreşte devamını getirecekler
dün 3. günümüzdü kaka sorununu hallettik ama şiş te 1-2 sefer kaçırdığımız oldu (kaçırdığında çok üzülüyor yine yaptım yaaa offf felen diyor)
gece bağlıyor olmama rağmen gece 3 kere şişim var kakam var diye uyandırdı beni ve her seferinde de yaptı
zamanla şiş kaçırmalarıda olmayacaktır sanırım
İniallah bebiş de sıkıntı yoktur canım
off off benim oğlum şubatta 3 yası bitircek iki defa denedim istemiyorum diyor abisi de var ama çocuk altına yapınca ben sana demedim mi tuvalete yaptırma diye diyor28 aylığız biz şimdi kaçırmalar olunca gece tedbirli olalım dedik (aslında bana kalsa ben bağlamam hatta sanırım yarından sonra bağlamayacazda)
ilk gün kaçırdığını da hissetmemişti ama 2. gün farketti ama tam olarak şişini hala söylemiş değil ama oturtugunda yapıyor ve çok seviniyor yaptım diye
bilmiyorum bu kadar emek verip dediğin gibi zor kısmı halledip tekrar beze dönmek istemiyorum ama erken mi diye de düşünmüyor değilim
Evet canım teşekkürlerkiz seni tebrik edemedim benden daha iyidin gecen hafta dimi?
buhafta öyle bisey olmicak ama haberin olsun:)Evet canım teşekkürler
Sporundan belli maşallah hadi bakalim göreceğizbuhafta öyle bisey olmicak ama haberin olsun:)
cok sagol kuzucum ay insallah cok istiyorum 60 i görmeyi bakalim en azindan su 65 den azcik uzaklassam hani böyle gidim gidim 65 oluyom azcik rahat birakinca yine hemen 69 lara cikiom ben artik 70 yakinlarinda olmak istemiyorum yahuuuuu....benim berbat tartılmyacam 2 hafta boyunca buki ellerim yine şiş durumda.
geçen bir resim paylaşmıştın siyah elbise ile çok güzel olmuştun . sen bu gidiş ile 60 ı görürsün
sende spor durumu ne canim?Sporundan belli maşallah hadi bakalim göreceğiz
yok canım tartılmadım tabikitartıldın mı sabah .
bende şiştim iyice karnım halen ağrıyor bugünde boğazım da ağırmaya başladı sanırım alerjiden oldu . karnımda doymak bilmiyor
neee 9 ay mıMaşallah kuzuya canım inşallah zamanla düzelir. Kendi istiyorken başlamak güzel ben 9 ay uğraştığımi bilirim. Allah kolaylık versin yeter ki sağlıklı olsunlar.
ahahaha yeni nesil çok bilmiş yaaaoff off benim oğlum şubatta 3 yası bitircek iki defa denedim istemiyorum diyor abisi de var ama çocuk altına yapınca ben sana demedim mi tuvalete yaptırma diye diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?