Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

naptın tubili hafifledi mi işler

dün akşam gönderdik canım şimdi biraz daha rahatım
bu yoğunlukta diyet işini de bıraktım bakalım nasıl toparlayacağım
tartıldın mı sabah .
bende şiştim iyice karnım halen ağrıyor bugünde boğazım da ağırmaya başladı sanırım alerjiden oldu . karnımda doymak bilmiyor

iyi gidiyo canim daha hic bozmadan devam ediyorum bakalim yavas yavas gözle görülür degisimler oluyo ve bu beni cok mutlu ediyo:) sende nasil gidiyo
benim berbat tartılmyacam 2 hafta boyunca buki ellerim yine şiş durumda.
geçen bir resim paylaşmıştın siyah elbise ile çok güzel olmuştun . sen bu gidiş ile 60 ı görürsün

Maşallah kuzuya canım inşallah zamanla düzelir. Kendi istiyorken başlamak güzel ben 9 ay uğraştığımi bilirim. Allah kolaylık versin yeter ki sağlıklı olsunlar.

off off benim oğlum şubatta 3 yası bitircek iki defa denedim istemiyorum diyor abisi de var ama çocuk altına yapınca ben sana demedim mi tuvalete yaptırma diye diyor

benim berbat tartılmyacam 2 hafta boyunca buki ellerim yine şiş durumda.
geçen bir resim paylaşmıştın siyah elbise ile çok güzel olmuştun . sen bu gidiş ile 60 ı görürsün
cok sagol kuzucum ay insallah cok istiyorum 60 i görmeyi bakalim en azindan su 65 den azcik uzaklassam hani böyle gidim gidim 65 oluyom azcik rahat birakinca yine hemen 69 lara cikiom ben artik 70 yakinlarinda olmak istemiyorum yahuuuuu....
sende yaparsin kuzum kafanda bitirmen gerekiyo ben onu anladim

tartıldın mı sabah .
bende şiştim iyice karnım halen ağrıyor bugünde boğazım da ağırmaya başladı sanırım alerjiden oldu . karnımda doymak bilmiyor
yok canım tartılmadım tabiki
bulantın nasıl düzeldi mi
ne doymak bilmiyor musun
tam kritik yerdesin dikkat et kuzum tekrar 7 li hanelere çıkma
Maşallah kuzuya canım inşallah zamanla düzelir. Kendi istiyorken başlamak güzel ben 9 ay uğraştığımi bilirim. Allah kolaylık versin yeter ki sağlıklı olsunlar.
neee 9 ay mı ben 1 hafta hadi bilemedin 2 hafta da biter diye düşünmüştüm
yaa evet zor bi süreç bizde de istemesine rağmen ilk gün sinirlendi çıkar oturt tekrar giy felan sıkıldı (yaz ayında neden çişten çıkardıklarını çok iyi anladım ) ama şimdi geldiği an kendi üzerini çıkarıp kozetin yanına gidiyor bizi çağırma felan yok

off off benim oğlum şubatta 3 yası bitircek iki defa denedim istemiyorum diyor abisi de var ama çocuk altına yapınca ben sana demedim mi tuvalete yaptırma diye diyor
ahahaha yeni nesil çok bilmiş yaaa
işte her çocuğun bu süreci çok farklı ısrarcı olmamak lazımmış ama kendisi nasılsa söyler diye bırakmamakta lazımmış ara ara deneyeceksin sende
bizimki kreşten gördüğü için kendisi istedi ben abla oldum artık bez takma dedi bizde takmadık gece takmaya devam ediyorum ama yapmak istemedi bezine 3 kere uyandırdı beni bugün tüm çıkarmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…