- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.166
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.321
Günaydın canım,valiz hazırlıyorum öğleden sonra cikicaz inşallah.günaydın kızlar nasılsınız
Memleket nere? Biz de çok yaparız kuru patlıcan, kuru biber,yeşil fasulyeyi de kuruturuz,kuru domates ayy hepside favorim çok severimBende kolay birakmadim canim eşim yer ben bakarim hele ki bizim memleketin ekmeği vardir ekşi mayali patatesli isitinca yumusacik olur uzerinede tereyağı yemede yaninda yatyani arada gelir bizede dayanamam azicik da olsa yerim kuru patlıcanida salcali bol soğanlı kavururum üzerinede yoğurt
Afyonluyum canım aynen bütün kurulari severim kışın kurtarici sen nerelisinMemleket nere? Biz de çok yaparız kuru patlıcan, kuru biber,yeşil fasulyeyi de kuruturuz,kuru domates ayy hepside favorim çok severim
Ben elazigliyim canım ,bizim orda da çok yapılır,kesinlikle hem kurtarıcı hem de çok sağlıklı,mesela kışın benim evime domates,patlıcan,biber girmez sağlıklı bulmuyorum,kurutulmuslar yetiyor banaAfyonluyum canım aynen bütün kurulari severim kışın kurtarici sen nerelisin
canım kendi istedi başlamayıtugbaFB
Canım kızın tuvalet eğitimi nasıl gidiyor, kreşte destekliyorlar mı? Çocuğun hazır mı? Zorlamayla ters tepiyor yaz ayları daha kolay olmaz mıydı?
Hadi şu yoğunlukları atlatta birlikte coşturalım takımı
Annen de gelmiş gözün aydın
hadi ozaman sende son gaz devam ki gecmim seniiii sporlar menüler ne durumda bakimbuki biliyordum senin beni geçmene az kaldı off off
İniallah bebiş de sıkıntı yoktur canımGünaydin canimKmsl Hnd günaydin kızlar. Bugün ufaklığı kontrole götürecem biraz yoğun bir gün olacak.
dün spor yapamadım bakalım bgn yaparım inşallah migren ağrım var cnmhadi ozaman sende son gaz devam ki gecmim seniiii sporlar menüler ne durumda bakim
bu sekılde hiç açlık çekmiyor musundünki menüm
sabah cappucino
öglen iki tavuk sosis
aksam iki minik dilim tb cevizli incirli ekmek üzerine labne ve bir yumurtadan omlet bir domates
Aynen canım haklisin herşey mevisiminde güzel bende pek almamBen elazigliyim canım ,bizim orda da çok yapılır,kesinlikle hem kurtarıcı hem de çok sağlıklı,mesela kışın benim evime domates,patlıcan,biber girmez sağlıklı bulmuyorum,kurutulmuslar yetiyor bana
Az değil mi bu menü canım doydunmu gerçektendünki menüm
sabah cappucino
öglen iki tavuk sosis
aksam iki minik dilim tb cevizli incirli ekmek üzerine labne ve bir yumurtadan omlet bir domates
SchonerDuft kuzum benim dünden tam 406 puan sporum var
Maşallah canım işin zor kısmını geçmişsiniz siz. Kaçırınca üzülür tabi. Şimdi bunu görev edinmiştircanım kendi istedi başlamayı
rahatsız oluyordu her şiş ve kaka sonrası kreşteki öğretmeniyle de konuştuğumda aynı şeyi söyledi başlayabilirsiniz bence dedi hazır annemde gelmişken başlayalım dedik
öncelikle evde başlıyoruz bu hafta göndermiyoruz kreşe gündüz annem gece ben , haftaya da kreşte devamını getirecekler
dün 3. günümüzdü kaka sorununu hallettik ama şiş te 1-2 sefer kaçırdığımız oldu (kaçırdığında çok üzülüyor yine yaptım yaaa offf felen diyor)
gece bağlıyor olmama rağmen gece 3 kere şişim var kakam var diye uyandırdı beni ve her seferinde de yaptı
zamanla şiş kaçırmalarıda olmayacaktır sanırım
28 aylığız biz şimdi kaçırmalar olunca gece tedbirli olalım dedik (aslında bana kalsa ben bağlamam hatta sanırım yarından sonra bağlamayacazda)Maşallah canım işin zor kısmını geçmişsiniz siz. Kaçırınca üzülür tabi. Şimdi bunu görev edinmiştirTuvalet eğitimi bir bütün bezi çıkardıysan bir kere, gece de bağlamamak gerekir. Biz bezi çıkardığımız gün itibariyle hiç kaçırmadık ama senin kız küçük benim oğlan en az 6 ay daha büyüktü ve abisi var örnek olan.
bende çok fark edecek bel bölgeni özellikle çalıştır.Günaydın canım,valiz hazırlıyorum öğleden sonra cikicaz inşallah.
Bu arada bir kaç egzersiz programı indirdim onları yapıyorum bir ayın sonunda bakalım ölçülerim nasıl değişecek çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?