- 7 Ocak 2018
- 27.523
- 79.936
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.361
Evet canım yapıyorum ama mekik hareketlerini artırmam gerekiyor... bi de hani karın bölgemizdeki kemikler var ya yanlarda benim onlar geniş o yüzden bel bölgemin hiç olmaması lazımBel basen egzersizleri yap canım 65e inene kadar ölçülerinde erir gider. Ama sezaryen sonrası sarkmamak için karın egzersizleri önemli
Canım kalçam çok büyük durmuyor ama simit bölgem olduğu için orası biraz büyük duruyorbel inceliğin iyiymiş kalçan büyük duruyor mu orana göre .
Oohhhhh maşallah kuzuya sen ne zaman Doğum yapmıştınAylık kontrol canım çok şükür kilosu boyu gelişimi normal dedi.
valla bu soğukta dışarı çıkasim yoktu.
evet benim kafamda bitmeli bir süre tartılmadan gidecem takılma sebebim 68 kiloyu görme endişemcok sagol kuzucum ay insallah cok istiyorum 60 i görmeyi bakalim en azindan su 65 den azcik uzaklassam hani böyle gidim gidim 65 oluyom azcik rahat birakinca yine hemen 69 lara cikiom ben artik 70 yakinlarinda olmak istemiyorum yahuuuuu....
sende yaparsin kuzum kafanda bitirmen gerekiyo ben onu anladim
azaldı ama arada geliyor soğuk yedim sanırım krnımda çok ağrıyor..yok canım tartılmadım tabiki
bulantın nasıl düzeldi mi
ne doymak bilmiyor musun
tam kritik yerdesin dikkat et kuzum tekrar 7 li hanelere çıkma
neee 9 ay mıben 1 hafta hadi bilemedin 2 hafta da biter diye düşünmüştüm
yaa evet zor bi süreç bizde de istemesine rağmen ilk gün sinirlendi çıkar oturt tekrar giy felan sıkıldı (yaz ayında neden çişten çıkardıklarını çok iyi anladım) ama şimdi geldiği an kendi üzerini çıkarıp kozetin yanına gidiyor bizi çağırma felan yok
daha çok bölgesel gitmen lazım o zaman sporlarına pek bakmadım açıkçası mutlaka mekik ve yan çalışma ekleCanım kalçam çok büyük durmuyor ama simit bölgem olduğu için orası biraz büyük duruyor
dikkat et kuzumevet benim kafamda bitmeli bir süre tartılmadan gidecem takılma sebebim 68 kiloyu görme endişem
en doğrusunu yapıyorsun aslında ideal kilo altında olmak daha iyi
azaldı ama arada geliyor soğuk yedim sanırım krnımda çok ağrıyor..
valla doymuyorum ama ara öğün yapmıyorum ana öğün gidiyorum. sporda bu hafta bitiyor macfit i araştırıyorum eşimle yazılmak için
aynen canim ozaman bi süre tartilma bakalim ama yinede yeme durumunu abartmamaya calis sürekli önüne giymek istedigin tarz biseyi düsün suan sirf kilo yüzünden giyemedigin mesela bazen ise yariyo odaevet benim kafamda bitmeli bir süre tartılmadan gidecem takılma sebebim 68 kiloyu görme endişem
en doğrusunu yapıyorsun aslında ideal kilo altında olmak daha iyi
iyiyiz canım sen nasılsın menülerini göremiyoruz neler yiyip içiyorsunkızlar nasılsınız
benim abarttığım içki ve şekerlemeler pastalar işte yoksa yemek yemesemde olur .aynen canim ozaman bi süre tartilma bakalim ama yinede yeme durumunu abartmamaya calis sürekli önüne giymek istedigin tarz biseyi düsün suan sirf kilo yüzünden giyemedigin mesela bazen ise yariyo oda
Şu an iyi gidiyor ama öyle saatlerce yapmiyorum en fazla 1 saat yapabilirsem ardından bolgesel yapiyorum iki cocukla yine iyi bencesende spor durumu ne canim?
hadi icki neysede sekerleme ve pastayi birakman gerekiyo canim en tehlikelileri, ben tamamen biraktim sekeri:)... reformer ney kizbenim abarttığım içki ve şekerlemeler pastalar işte yoksa yemek yemesemde olur .
dediğin gibi yapayım bakalım.
reformer nasl gidior
zaten günde bir saat yeterli canim daha fazlasina gerek yokŞu an iyi gidiyor ama öyle saatlerce yapmiyorum en fazla 1 saat yapabilirsem ardından bolgesel yapiyorum iki cocukla yine iyi bence
iyiyiz canım sen nasılsın menülerini göremiyoruz neler yiyip içiyorsun
16/01/2018 - 22/01/2018
SPOR LİSTESİ
UN ÇUVALLARI
ELF_LR35/110+100+134+
yellow girl 180+210+614+
magickk 134+173+143+240+50+160+
tgb1907
SchonerDuft150+150+150+90+
gokyuzundekiturna
Kmsl Hnd 425+100+75
buzmavileylak
PATATES ÇUVALLARI
Ocean
drdotty 325+650+
sena zeynep 300+580+
Buki_89/372.50+110+300+406
Milana firuze 94+60+70+180+100+38+83+
nihaaal/
orkide1453/180+52,50
Bir garip/
KIZLAR PUANLAR BİRİNCİ SAYFADA YAZIYOR HERKES BENİ ETİKETLEYEREK TOPLAM PUANINI BİLDİRECEK BENİM DIŞIMDA KİMSE YAZMASIN KARIŞIYOR SONRA
Evet cnm sporlarımda Leslie yapıyorum bacak kalça ve yan çalışıyorum arada mekik yapıyorum ama mekik hergün yapmam lazımdaha çok bölgesel gitmen lazım o zaman sporlarına pek bakmadım açıkçası mutlaka mekik ve yan çalışma ekle
CUMA bildirimi de yaomadın zaten seni bu hafta listeye alacaktık mesela . menülerini kaçamak yapsanda yaz daha kolay düzene girersincanım haklısın bu aralar bıraz düzensiz besleniyorum o yüzden yazamaıdm, diyeti bozmadımda ögün atlamalar çift ööğünler vs :) sporla bir bu hafta düzene girdim tekrar kg sabit çok iükür
eşimle gitsem ya batarım ya çıkarımdikkat et kuzum
ara öğünmü yapsan acaba yeme isteğin azalır belki
eşinle gidebilsen çok güzel olur bence birde boğazını tutabildin mi tamamdır bu iş
aletli plates canım.hadi icki neysede sekerleme ve pastayi birakman gerekiyo canim en tehlikelileri, ben tamamen biraktim sekeri:)... reformer ney kiz
leslie kalori yaktırır sadece hergün bir bölgeni çalıştır canım daha sistematik ilerlersinEvet cnm sporlarımda Leslie yapıyorum bacak kalça ve yan çalışıyorum arada mekik yapıyorum ama mekik hergün yapmam lazım
Sağol canm çok şükür bugün çok iyiyimAfiyet olsun canım çok güzel menü akşamki ekmeği öğleye çeksen daha da güzel olur
Afiyet olsun canım sanırım ekmek yemeyenlerdensin çok güzel
Kuru patlıcan demiyeydin iyyydi
Geçmiş olsun sarıkızım çok üzüldüm
Mesajlarını gördüm bişey yiyememişsin
Ben migrenim tuttuğunda beyaz sıvılarla ve çiğ sebzelerle beslendiğimde kendimi iyi hissederim (tamamen psikolojik)
Kafein içeren ilaçlarda ağrıyı kesmeye ve enerjiyi arttırmaya katkıda bulunuyor ama herkesin farklı bir yöntemi var umarım çabucak geçer
Diyet ve spor herkesin harcı değil canım biraz takılıp gider bazıları.
@orkide1453 canım seninde migrenin tutmuş geçmiş olsun lavman demişsin neden lavman daha kolay ilaçlar şuruplar varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?