Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bel basen egzersizleri yap canım 65e inene kadar ölçülerinde erir gider. Ama sezaryen sonrası sarkmamak için karın egzersizleri önemli
Evet canım yapıyorum ama mekik hareketlerini artırmam gerekiyor... bi de hani karın bölgemizdeki kemikler var ya yanlarda benim onlar geniş o yüzden bel bölgemin hiç olmaması lazım

evet benim kafamda bitmeli bir süre tartılmadan gidecem takılma sebebim 68 kiloyu görme endişem
en doğrusunu yapıyorsun aslında ideal kilo altında olmak daha iyi
azaldı ama arada geliyor soğuk yedim sanırım krnımda çok ağrıyor..
valla doymuyorum ama ara öğün yapmıyorum ana öğün gidiyorum. sporda bu hafta bitiyor macfit i araştırıyorum eşimle yazılmak için

dikkat et kuzum
ara öğünmü yapsan acaba yeme isteğin azalır belki
eşinle gidebilsen çok güzel olur bence birde boğazını tutabildin mi tamamdır bu iş

evet benim kafamda bitmeli bir süre tartılmadan gidecem takılma sebebim 68 kiloyu görme endişem
en doğrusunu yapıyorsun aslında ideal kilo altında olmak daha iyi
aynen canim ozaman bi süre tartilma bakalim ama yinede yeme durumunu abartmamaya calis sürekli önüne giymek istedigin tarz biseyi düsün suan sirf kilo yüzünden giyemedigin mesela bazen ise yariyo oda

aynen canim ozaman bi süre tartilma bakalim ama yinede yeme durumunu abartmamaya calis sürekli önüne giymek istedigin tarz biseyi düsün suan sirf kilo yüzünden giyemedigin mesela bazen ise yariyo oda
benim abarttığım içki ve şekerlemeler pastalar işte yoksa yemek yemesemde olur .
dediğin gibi yapayım bakalım.
reformer nasl gidior

benim abarttığım içki ve şekerlemeler pastalar işte yoksa yemek yemesemde olur .
dediğin gibi yapayım bakalım.
reformer nasl gidior
hadi icki neysede sekerleme ve pastayi birakman gerekiyo canim en tehlikelileri, ben tamamen biraktim sekeri:)... reformer ney kiz

iyiyiz canım sen nasılsın menülerini göremiyoruz neler yiyip içiyorsun

canım haklısın bu aralar bıraz düzensiz besleniyorum o yüzden yazamaıdm, diyeti bozmadımda ögün atlamalar çift ööğünler vs :) sporla bir bu hafta düzene girdim tekrar kg sabit çok iükür

SchonerDuft 40 + 120 + 12 = 172

daha çok bölgesel gitmen lazım o zaman sporlarına pek bakmadım açıkçası mutlaka mekik ve yan çalışma ekle
Evet cnm sporlarımda Leslie yapıyorum bacak kalça ve yan çalışıyorum arada mekik yapıyorum ama mekik hergün yapmam lazım

canım haklısın bu aralar bıraz düzensiz besleniyorum o yüzden yazamaıdm, diyeti bozmadımda ögün atlamalar çift ööğünler vs :) sporla bir bu hafta düzene girdim tekrar kg sabit çok iükür
CUMA bildirimi de yaomadın zaten seni bu hafta listeye alacaktık mesela . menülerini kaçamak yapsanda yaz daha kolay düzene girersin

dikkat et kuzum
ara öğünmü yapsan acaba yeme isteğin azalır belki
eşinle gidebilsen çok güzel olur bence birde boğazını tutabildin mi tamamdır bu iş
eşimle gitsem ya batarım ya çıkarım spor sonrası yemelere götürürse beni battık
aslında yapmam lazım. bugün kahvaltı da yaptım ama doymadım mesela .
senin yme düzeni nasıl bu ara
hadi icki neysede sekerleme ve pastayi birakman gerekiyo canim en tehlikelileri, ben tamamen biraktim sekeri:)... reformer ney kiz
aletli plates canım.
sen bıraktın mı şekerleme ve pastayı ben bırakamıyorum şuan 4 5 çeşit pasta yapacam . yapmazsam marketten alıp yicem daha sağlıksız olcak. sen nasıl bırakabildin y
Evet cnm sporlarımda Leslie yapıyorum bacak kalça ve yan çalışıyorum arada mekik yapıyorum ama mekik hergün yapmam lazım
leslie kalori yaktırır sadece hergün bir bölgeni çalıştır canım daha sistematik ilerlersin

Sağol canm çok şükür bugün çok iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…