- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.381
Gündüz hep buralardayimdım ama kimsecikler yoktu. Görümcem burda akşamları giremiyorum . Geçmiş olsun canım nasıl oldun
Evet canım küçük bebek olunca ancak Leslie yapabiliyorumeşimle gitsem ya batarım ya çıkarımspor sonrası yemelere götürürse beni battık
aslında yapmam lazım. bugün kahvaltı da yaptım ama doymadım mesela .
senin yme düzeni nasıl bu ara
aletli plates canım.
sen bıraktın mı şekerleme ve pastayı ben bırakamıyorum şuan 4 5 çeşit pasta yapacam . yapmazsam marketten alıp yicem daha sağlıksız olcak. sen nasıl bırakabildin y
leslie kalori yaktırır sadece hergün bir bölgeni çalıştır canım daha sistematik ilerlersin
he anladim canim benim haftaya baslicak sporlarim yine... vallah biraktim ve saglikli pasta yapiyorum yapmam gerektiginde, ben cikolata seker hastasi bi insan olarak birakmis bulunuyorum bi düsün ben ocak ayinin 3 de basladim ve bugüne kadar sekeri tamamen cikarmis durumdaydim, dedigim gibi illa yapmam gereken durumlar olursada sekersiz versionlarini yapiyorum. mesela pazar davetliydim önüme de kondu paket yapip esime getirdim:)aletli plates canım.
sen bıraktın mı şekerleme ve pastayı ben bırakamıyorum şuan 4 5 çeşit pasta yapacam . yapmazsam marketten alıp yicem daha sağlıksız olcak. sen nasıl bırakabildin y
Bana tam tersi geldi kalça ile bel arası 25cm tam.gűzel yani gőğűs ile gobegin nerdeyse esit olusu ile ilgili bisey yapilmali bencebel inceliğin iyiymiş kalçan büyük duruyor mu orana göre .
Canm mekik orayı calstırmaz mekik gőgsűn altından bel oyuntusu ve gobek deligine yakin yere kadar olan bolgeyi yani űst karın denilen bel oyuntusu bölgesini çalıştırır oysa gobekdeliği ve altı yani asıl sorun olan simit bőlgesini yani alt karnını bacak ile yapılan hareketlerle eritebilirsin tatlım yere yatıp bacakları çek bırak çek bırak ama bunun çok çesitli şekilleri var netten bak bir canm alt karın hareketleri diye bak canmCanım kalçam çok büyük durmuyor ama simit bölgem olduğu için orası biraz büyük duruyor
Canm en kilo aldran onlar zaten ben tatilde ondan kilo alp geliyorum doğru dűzgűn açık bufeden tabağıma bisey almiyorum millet masayı full doldurur otelde ben anca içkinin yanına ızgara ve meze çesitleri alirim az az okadar doğru duzgun yemek yemem ama çok alkol alıyorum havuz başında filan habire kokteyl içiyoruz zaten sabahdan akşam her çeşit alkol bide senin gibi tatlı malum şeflerin muhteşem tatlı çeşitlerini gőrűnce mutlaka tadımlık onlardan da yiyorum okadar yüzmeye ve akşamları okadar dans edip eylenmeme rahmen o kalori yanmiyor dűşűn halbu ki dogru duzgun yemek yemiyorum ama o tadimlik tadimlik aldigim tatli çeşitleri ve alkollerle o hareketliliğe rahmen kilo alp geliyorum canm dikkat etmeye çalstgm halde bu yaz otellerde toplam 4 kilo aldm aaman aman dikkat et tatlmbenim abarttığım içki ve şekerlemeler pastalar işte yoksa yemek yemesemde olur .
dediğin gibi yapayım bakalım.
reformer nasl gidior
iyileştim canm bugűn çok iyiyimblonde ambition nerelerdesin canim iyilestinmi
Oh mis çok sevindimiyileştim canm bugűn çok iyiyimsabahdan beri dip kőşe temizlik yaptm biran őnce bitireyim diye buraya girmedim canm heryeri bitirince dinlenirken girdim canm işlerm bitti havada çok gűzel şimdi kızı parka indiriyorum canm parkdan gelince de gűzel bir spor yapıcam
eline sğlık bende cumartesiden başladım pazar günü ancak bitti .Sağol canm benim çok iyiyim bugün kalktm evi dip kőşe temizledim ondan fazla girmedm bende komple bitireyim őyle gireyim dedim şimdi bitti biraz dinleniyim de sonrada bisiklet sűrűcem aman canım sende dikkatet ipin ucu çok kaçmasn sonra geri vermesi çok zor oluyor biliyorsun ayrıca 69u gőrűp sonra 70lere geri çıkmasıda çok sinir ediyor ikimizde bunu iyi biliyoruz
hiç yoktan iyidir canımEvet canım küçük bebek olunca ancak Leslie yapabiliyorum
bravo valla ben dayanamıyorum yiyorum . çaya zaten şeker atmıyorum ama bu yeterli olmuyor tabihe anladim canim benim haftaya baslicak sporlarim yine... vallah biraktim ve saglikli pasta yapiyorum yapmam gerektiginde, ben cikolata seker hastasi bi insan olarak birakmis bulunuyorum bi düsün ben ocak ayinin 3 de basladim ve bugüne kadar sekeri tamamen cikarmis durumdaydim, dedigim gibi illa yapmam gereken durumlar olursada sekersiz versionlarini yapiyorum. mesela pazar davetliydim önüme de kondu paket yapip esime getirdim:)
hm sen oranlı hesaplıyorsun cuma günü bende ölçülerimi alıracam. seni etiketlerim bakalım nasıl yorumlayacaksınBana tam tersi geldi kalça ile bel arası 25cm tam.gűzel yani gőğűs ile gobegin nerdeyse esit olusu ile ilgili bisey yapilmali bencemesela altın oran dedikleri 90-60-90 da popo ile bel arası 30cm oluyor yine gőgűs ile bel arası da 30cm oluyor ya ondan 25cm bel popo oranı cok iyi bence tabi Kmsl Hnd ın bebek 3aylık oldugu icin gobek normal o aylarda gobek anca toparlanacak benim de popo bel arsı 30cm ğőğűs bel arasıda 25cm
valla içkiden de şekerlemeden de vazgeçemiyorumCanm en kilo aldran onlar zaten ben tatilde ondan kilo alp geliyorum doğru dűzgűn açık bufeden tabağıma bisey almiyorum millet masayı full doldurur otelde ben anca içkinin yanına ızgara ve meze çesitleri alirim az az okadar doğru duzgun yemek yemem ama çok alkol alıyorum havuz başında filan habire kokteyl içiyoruz zaten sabahdan akşam her çeşit alkol bide senin gibi tatlı malum şeflerin muhteşem tatlı çeşitlerini gőrűnce mutlaka tadımlık onlardan da yiyorum okadar yüzmeye ve akşamları okadar dans edip eylenmeme rahmen o kalori yanmiyor dűşűn halbu ki dogru duzgun yemek yemiyorum ama o tadimlik tadimlik aldigim tatli çeşitleri ve alkollerle o hareketliliğe rahmen kilo alp geliyorum canm dikkat etmeye çalstgm halde bu yaz otellerde toplam 4 kilo aldm aaman aman dikkat et tatlm
Evet canım bacak hareketi derken ondan bahsediyordum spor bilgilerimdeCanm mekik orayı calstırmaz mekik gőgsűn altından bel oyuntusu ve gobek deligine yakin yere kadar olan bolgeyi yani űst karın denilen bel oyuntusu bölgesini çalıştırır oysa gobekdeliği ve altı yani asıl sorun olan simit bőlgesini yani alt karnını bacak ile yapılan hareketlerle eritebilirsin tatlım yere yatıp bacakları çek bırak çek bırak ama bunun çok çesitli şekilleri var netten bak bir canm alt karın hareketleri diye bak canm
BEbeğim 4,5 aylık canım ..... diyorum ya kalçam kötü durmuyor göze batan yer simit bölgesi kötü duruyor kilo alınca direk oraya gidiyorBana tam tersi geldi kalça ile bel arası 25cm tam.gűzel yani gőğűs ile gobegin nerdeyse esit olusu ile ilgili bisey yapilmali bencemesela altın oran dedikleri 90-60-90 da popo ile bel arası 30cm oluyor yine gőgűs ile bel arası da 30cm oluyor ya ondan 25cm bel popo oranı cok iyi bence tabi Kmsl Hnd ın bebek 3aylık oldugu icin gobek normal o aylarda gobek anca toparlanacak benim de popo bel arsı 30cm ğőğűs bel arasıda 25cm
Canm yine 1 saat bisikletimi yaptm eveteline sğlık bende cumartesiden başladım pazar günü ancak bitti .
ya bu hafta geçsin düzene girer sanırım kv kp psta tatlı meyve yemek derken tıka basa oluyoruz birde alkol var dün içmedik ama bugün içecez ödem dolacam . haftaya pazartesi evde spora başlayacambiraz daha sıkı tutarım muhtemelen o zamana. sürdün mü bisikletini
hiç yoktan iyidir canım
bravo valla ben dayanamıyorum yiyorum . çaya zaten şeker atmıyorum ama bu yeterli olmuyor tabi
hm sen oranlı hesaplıyorsun cuma günü bende ölçülerimi alıracam. seni etiketlerim bakalım nasıl yorumlayacaksın
valla içkiden de şekerlemeden de vazgeçemiyorum
Bencede canm kalçan tam çűnkű bu kiloda kalça bundan küçük olsa dümdüz durur zaten benimde 105 kalçam kiloma gore tam duruyorr çűnki ben fazla incelcek diye korkuyor hatta çűnki daha 10 kilo vermek istiyorum ve ozmana kadar 95in altına inşallah inmez benim belim de 78 canm kalça bel oranımız çok yakn vucut seklimiz baya benziyorcanm 10cm incelince çoook gűzel olucakBEbeğim 4,5 aylık canım ..... diyorum ya kalçam kötü durmuyor göze batan yer simit bölgesi kötü duruyor kilo alınca direk oraya gidiyor
Sűper olur canm bende cuma őlçerim kıyaslarız kilomuz yakın çűnki 69 dun sen galiba dimi canm ben de cuma 69 kusurlarda olurum diye dusunuyorum zaten iyi olureline sğlık bende cumartesiden başladım pazar günü ancak bitti .
ya bu hafta geçsin düzene girer sanırım kv kp psta tatlı meyve yemek derken tıka basa oluyoruz birde alkol var dün içmedik ama bugün içecez ödem dolacam . haftaya pazartesi evde spora başlayacambiraz daha sıkı tutarım muhtemelen o zamana. sürdün mü bisikletini
hiç yoktan iyidir canım
bravo valla ben dayanamıyorum yiyorum . çaya zaten şeker atmıyorum ama bu yeterli olmuyor tabi
hm sen oranlı hesaplıyorsun cuma günü bende ölçülerimi alıracam. seni etiketlerim bakalım nasıl yorumlayacaksın
valla içkiden de şekerlemeden de vazgeçemiyorum
Çok güzel afiyet olsun canimKahvaltı : 2dilim tmbğy arasına kaşarlı tost ,2çeri domates ,çay
Ara: 1greyfurt,1yeşil elma
Őğlen:1kase buğdaylı ayran çorbası
Ara: 100ml sűtten kahve,2ceviz
Akşam: 1kase bğdlı.ayran çorbası ,1greyfurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?