- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.421
evet bende onu dicektim sana .hemen ekleyim sporlarımı hiç eklememişim
2 kilomuevet bende onu dicektim sana .
2 kilo almışım ben
başka içki içmeyeceğim midem karnım çok kötü oldu .
tedavim allah bilir ne zamana denk gelir canım . kendim için şuan spor ve düzenli beslenmek istiyorum. sen kurtarmışsın 500 gr ile2 kilomubende 500 gram artıyım abartmadım fazla
bencede içme hatta bi süre ağzına alma tedavin yakın çünkü
bu arada dün tüp bebek merkezinden aradılar embriyoları dondurmak için (önceki 2 senede dondurmak için para vermemişiz) 1 sene daha dondurduk bakalım ne zaman kısmet olup yaptırırsak
kilolu sen nasılsınnasılsınız kızlar
kilolu sen nasılsın
bugün spor var mı ?
neden simit ?Spor salonu bugun kapalıymıs tadılat olcakmıs cuma gıdebılecegım. evde yapmaya calıscam kendım :))) sabah simit yedim
neden simit ?
Yaaa aynıyız o zaman bende 1 Eylül de Doğum yaptımEylül ayinda
yakın zamanmı valla bilemiyorum yaa rahata ermişken tekrar uykusuzluk günler,aileyle yaşama felan bilmiyorum yaa kararsızımtedavim allah bilir ne zamana denk gelir canım . kendim için şuan spor ve düzenli beslenmek istiyorum. sen kurtarmışsın 500 gr ile.
trnasfer düşünüyor musun ykın zamanda
geçmedi cnm buugün daha çok ağrıyor maalesef cumaya izin alcam büyük ihtimalleorkide1453 nerelrdesin canım migren geçmedi mi
2 ay oldumu sen gireli diye bakıyım dedim ama olmuş bile sanki dün listeye girmişin gibigeçmedi cnm buugün daha çok ağrıyor maalesef cumaya izin alcam büyük ihtimalle
Haklsn olabilir canm yok şu an őlçtűrműyorum canm geçen yıl őlçdűrűyordum canm kilo kaybı direk yağdan oluyordum ve kas miktarında da her hafta artış oluyordu ondan az az gidiyor zaten bu yılda œyledir genw aynı guzel spor yapyrm cunki canm zaten mezureden de anlasılıyor canm yağ kaybında vuvut daralıyor kas kaybında pek daralmıyor ya ondan da anlşlyr diye şimdilik mezureden takip ediyorumafiyet olsun.
tartıya yansımayabilirkas oranın bayağı artmıştır.kas ve yağ oranını ölçtürdün mü
ben sabah 71 çıktım canım hem ödem hem wc sıkıntısı var cuma günü yine ölçüm yapacaz ya onlarla ya eskisi ile kıyaslarız .
geçmiş olsun canım
bilmiyorum cnm bu hafta zaten ne yaptığımı bile bilemedim bi ara vereyim kaç aydır 4 kılo vermeliydim en azından demi2 ay oldumu sen gireli diye bakıyım dedim ama olmuş bile sanki dün listeye girmişin gibi
aslında motivede olmuştun canım neden veremiyosun
Canm benim bu hafta genelde oyle odu aksamlari corba genelde ictim ama en buyuk dűşűşű bol yoğurt yediğim hafta vermiştim canm őğűnlerine bol bol yoğurt ekle ődemi filan direk atıyor ara őğűnlwrde filanda bir kaç kaşık yoğurt ye akşamda çorba salata iyi fikirkızlar görümce gittikten sonra acaba akşamları sadece çorba salata mı yapsam ya da sebze ile salata mı nasıl toparlasam bilemiyorum
ailelerin uzak olması çok zor bu konuda. 1 sene keyfine bak düşünürsün sonr olmazsa ama uzatma kuzu . kaç embriyo vardı.yakın zamanmı valla bilemiyorum yaa rahata ermişken tekrar uykusuzluk günler,aileyle yaşama felan bilmiyorum yaa kararsızım
wc sorunum kalmadı belki de ondan yırttım bu kadar
ÖĞLEN VE AKŞAM DENGELERSİN CANIM .gec kaldım ıse kahvaltı hazırlayamdım. burdada yıyebıleceklerm sınırlıydı
ÇOK MU KÖTÜ OLDUN CANIM YA .SANKİ DİYET YAPINCA DAHA ÇOK TUTUYOR GİBİ MİGRENİN AÇ MI KALIYORSUNgeçmedi cnm buugün daha çok ağrıyor maalesef cumaya izin alcam büyük ihtimalle
HMM BİRŞEY DAHA ÖĞRENMİŞ OLDUMHaklsn olabilir canm yok şu an őlçtűrműyorum canm geçen yıl őlçdűrűyordum canm kilo kaybı direk yağdan oluyordum ve kas miktarında da her hafta artış oluyordu ondan az az gidiyor zaten bu yılda œyledir genw aynı guzel spor yapyrm cunki canm zaten mezureden de anlasılıyor canm yağ kaybında vuvut daralıyor kas kaybında pek daralmıyor ya ondan da anlşlyr diye şimdilik mezureden takip ediyorum
EV YOĞURDU VARSA 4 YK YERİM AKŞAMLARI ÖĞLENLERİ EVDEN GELİRSE YİYORUM YOKSA YEMİYORUM CANIM.Canm benim bu hafta genelde oyle odu aksamlari corba genelde ictim ama en buyuk dűşűşű bol yoğurt yediğim hafta vermiştim canm őğűnlerine bol bol yoğurt ekle ődemi filan direk atıyor ara őğűnlwrde filanda bir kaç kaşık yoğurt ye akşamda çorba salata iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?