- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.401
1saat bisiklet = 180 puan
20 dakika dans = 70puan
**Bőlgeseller**
250 içbacak
250 arka ve őn bacak
100 tane çiftbacak karna çekip bırakma
200 tane bacak karna kaldr indir
200 tane yarım şınav
Toplam 1000 adet bőlgesl = 600puan
600+180+70 = 850puanSchonerDuft
Kaç saat temizliğn űstűne bir de bu sporlar muhteşem oldu yansın yağlar
Hahahhhhh benim göğüslerim daha küçük aslında ama şu anda süt olunca büyüdüler... senin boyun kaçtı canımBencede canm kalçan tam çűnkű bu kiloda kalça bundan küçük olsa dümdüz durur zaten benimde 105 kalçam kiloma gore tam duruyorr çűnki ben fazla incelcek diye korkuyor hatta çűnki daha 10 kilo vermek istiyorum ve ozmana kadar 95in altına inşallah inmez benim belim de 78 canm kalça bel oranımız çok yakn vucut seklimiz baya benziyorcanm 10cm incelince çoook gűzel olucakaramızda ki fark direk gőgűs benim gőgűsler 10cm daha bűyűk
Hahahhhhh benim göğüslerim daha küçük aslında ama şu anda süt olunca büyüdüler... senin boyun kaçtı canım
Evet cnm sütten dolayı dazla çıkıyor... ama benim uzun ve senden bi kaç kilo zayıf olmama rağmen ölçülerimizin aynı olması senin vücudunun sıkı olduğunu gösteriraynısı aklımdan geçti biliyormusun dedik ki bu kız emziriyor gőğűsleri sűt dolu onun gőğsű benden bűyűk olması lazm iken benim ki ondan bűyűk benim 1.62 canm ama sen uzundun galiba őyle hatırlıyorum seni haha bidakka ya profilinde yazıyor zaten 1.72 mişsin sen
Evet canm yıllardr spor alt yapısı kas oranım ağır basıyorEvet cnm sütten dolayı dazla çıkıyor... ama benim uzun ve senden bi kaç kilo zayıf olmama rağmen ölçülerimizin aynı olması senin vücudunun sıkı olduğunu gösterir
Eylül ayindaOohhhhh maşallah kuzuya sen ne zaman Doğum yapmıştın
Canım mantıyı 3 kaşıkla kalabilmişsin tebrikler ben aynı durumla kalsam dayanamayp bir tabak yiyebilirdim canm emzirdiğin halde çok iradelisin tebrik ederim seniKızlar kayın validem alt katta oturuyor Esimde Dün mantı yapmasını istedi hep beraber yemek için.
Sürekli börek mantı pişi gibi şeyler pişiyor evde mecburen bir lokma da alsam ısrar kıyamet yemek zorunda kalıyorum.
Ben eve un almıyorum yapipta yememek icn böyle olunca mecbura kalıyorum yani yoksa evimde yesem çorba salata yiyecektim.
Canım hayatımızı çorba salata ile geçirecek değiliz ya, daha eve un alıp çocuklarına kekler, pastalar pişireceksin. Önemli olan dengeyi kurabilmek. Yediğin kadar spor yapmaya çalışırsın, ertesi gün daha fresh beslenirsin. Hem azıcık yemişsin zaten.Kızlar kayın validem alt katta oturuyor Esimde Dün mantı yapmasını istedi hep beraber yemek için.
Sürekli börek mantı pişi gibi şeyler pişiyor evde mecburen bir lokma da alsam ısrar kıyamet yemek zorunda kalıyorum.
Ben eve un almıyorum yapipta yememek icn böyle olunca mecbura kalıyorum yani yoksa evimde yesem çorba salata yiyecektim.
hemen ekleyim sporlarımı hiç eklememişim16/01/2018 - 22/01/2018
SPOR LİSTESİ
UN ÇUVALLARI
ELF_LR35/110+100+134+120+
yellow girl 180+210+614+810+
magickk 134+173+143+240+50+160+180+
tgb1907
SchonerDuft150+150+150+90+
gokyuzundekiturna
Kmsl Hnd 425+100+75+375+
buzmavileylak 172+
PATATES ÇUVALLARI
Ocean
drdotty 325+650+325+225
sena zeynep 300+580+
Buki_89/372.50+110+300+406
Milana firuze 94+60+70+180+100+38+83+
nihaaal/
orkide1453/180+52,50
Bir garip/
KIZLAR PUANLAR BİRİNCİ SAYFADA YAZIYOR HERKES BENİ ETİKETLEYEREK TOPLAM PUANINI BİLDİRECEK BENİM DIŞIMDA KİMSE YAZMASIN KARIŞIYOR SONRA
afiyet olsun.Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
2 yeşil zeytin
1/4 simit
1 dilim peynir
Ara öğün
Portakal
Akşam
1 tabak Beşamel soslu tavuklu makarna
Salata
Su 2 litre
Birazdan da yoğurt yerim
tartıya yansımayabilirkas oranın bayağı artmıştır.kas ve yağ oranını ölçtürdün müCanm yine 1 saat bisikletimi yaptm evetama parkda da aletlerle muhteşem gűzel spor yaptm űzerine de eve gelip bisiklet ve dans olunca harika bir spor oldu sabahda saatlerce temizlille baya kalori harcamışmdr dűn de doğru dűrűst bisey yememiştm zaten hafta sonuda hiç kaçamaksz geçmişti ondan artk yarn sabah tartıda kesin bir dűşűş olur diye düşünüyorum
ben sabah 71 çıktım canım hem ödem hem wc sıkıntısı var cuma günü yine ölçüm yapacaz ya onlarla ya eskisi ile kıyaslarız .Sűper olur canm bende cuma őlçerim kıyaslarız kilomuz yakın çűnki 69 dun sen galiba dimi canm ben de cuma 69 kusurlarda olurum diye dusunuyorum zaten iyi olur
geçmiş olsun canımBugün çok yazamadim diyetime de geri döndüm dün nöroloji dr gittim beyin mr ı çektirdik hastalanınca bayıldığım için acil servis yönlendirmişti cuma sonucları öğrenmeye gideceğim büyük ihtimal yorgunluk diyecekler neyse menümü yazayım bugün dışardaydim çok bisey yiyemedim sabah az peynir 1 dilim ekmek ve bir yağda yumurta
Oglenle akşamı birleştirdim saat 5 gibi tavuk sote yedim bir elma cumartesinden beri uyumadigim için bugün geç uyanabildim yemekler sarktı buyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?