- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.441
Canm kendine bu kadar stres yapma bende az az veriyorum senin kilonda daha dűşűk ondan normal bőyle olması ayrıca bazen vucut direnc gosteriyor ama vazgecmessen o direnc birden kırılıyor canm biraz daha bekle birden dűşer tartıbilmiyorum cnm bu hafta zaten ne yaptığımı bile bilemedim bi ara vereyim kaç aydır 4 kılo vermeliydim en azından demi
1saat bisiklet = 180 puan
20 dakika dans = 70puan
**Bőlgeseller**
250 içbacak
250 arka ve őn bacak
100 tane çiftbacak karna çekip bırakma
200 tane bacak karna kaldr indir
200 tane yarım şınav
Toplam 1000 adet bőlgesl = 600puan
600+180+70 = 850puanSchonerDuft
Kaç saat temizliğn űstűne bir de bu sporlar muhteşem oldu yansın yağlar
Benden bugun itibari ile her őğűne yoğurt ekliycem yoksa gitmiycek yaa yoğurt ve bol su olunca direk tuvalete çıkartıyorÖĞLEN VE AKŞAM DENGELERSİN CANIM .
ÇOK MU KÖTÜ OLDUN CANIM YA .SANKİ DİYET YAPINCA DAHA ÇOK TUTUYOR GİBİ MİGRENİN AÇ MI KALIYORSUN
HMM BİRŞEY DAHA ÖĞRENMİŞ OLDUM
EV YOĞURDU VARSA 4 YK YERİM AKŞAMLARI ÖĞLENLERİ EVDEN GELİRSE YİYORUM YOKSA YEMİYORUM CANIM.
vazgeçmek değil cnm ben diyete devam ederim cuma puanını düşürmek strese sokuyor beni bu hafta hiç tartılmadım en son cuma tartılmıştım onla kaldıCanm kendine bu kadar stres yapma bende az az veriyorum senin kilonda daha dűşűk ondan normal bőyle olması ayrıca bazen vucut direnc gosteriyor ama vazgecmessen o direnc birden kırılıyor canm biraz daha bekle birden dűşer tartı
Geçmiş olsun canim migren tuttumu bırakmıyorgeçmedi cnm buugün daha çok ağrıyor maalesef cumaya izin alcam büyük ihtimalle
vazgeçmek değil cnm ben diyete devam ederim cuma puanını düşürmek strese sokuyor beni bu hafta hiç tartılmadım en son cuma tartılmıştım onla kaldı
diyetisyene gitme şansın yokmu canımbilmiyorum cnm bu hafta zaten ne yaptığımı bile bilemedim bi ara vereyim kaç aydır 4 kılo vermeliydim en azından demi
Canim bencede cumaya iki gün kala falan yağ yakici egzersiz sana iyi gelecektir yoksa kas yığını olacaksıncanm bende tartılyorum ama cumadan beri dűşűş yok gene kas mı yaptm ne sporu abarttm gene yaaa iyi olmadı dűn o bœlgeselleri yapmasaydm keşke pişman oldum artk son iki gűn zaten bőlgesel yapmam kaslar şişmesin diye sadece dans filan yaparm yada zıplarm ődem atsın okadar bide dűn ki çorba bugdaylı idi oda belki su tuttu yarn gene tartlcam bakalm
yaa aynen bakarsın rahatlığa alışıp hiç düşünmem (Allahım kızıma uzun ömür versin)ailelerin uzak olması çok zor bu konuda. 1 sene keyfine bak düşünürsün sonr olmazsa ama uzatma kuzu . kaç embriyo vardı.
benim ödemde wcde devam ediyor. birde soğuk yedim oda çok etkiledi
belki stres yapıyorsun listede oluncaSchonerDuft yok cnm aç kalmıyorum strese bağlı bi ağrı benimki diyetle alakası cok az var hani verdim mi verecekmiyim gibi takılıyorum en fazla belki etkilemiştir grupta olmaktan çok mutlu oluyorum ama kılo verememem beni çok üzüyor
ya gittim ben dşiyetisyene 63e kadar evrdim sonrası zor olur demişti yag oranım azalmıştı bu hafta endokrine gidicem şekere baktırcam gecen sene 58e düşmüştüm daha iyi yapsam verirdim sadece stres kitliyor beni maalesef bide ilaç var o damı etkiliyor diyorum bide sıfır kaçamak değilim öyle olsa verirdim sıfır kaçamaklı bi hayat da istemiyorum o da yoruyor bilemiyorumdiyetisyene gitme şansın yokmu canım
2 ayda dikkat etme ile 4 kilo verilmesi gerekirdi
bende düşünmüyor değilim diyetisyen işini
Canim bencede cumaya iki gün kala falan yağ yakici egzersiz sana iyi gelecektir yoksa kas yığını olacaksın
yaa grubu nasıl olumsuz etkileriz biliyor musun , hiç aktif olmazsın kilo vermezsin sürekli kaçamak yparsın sporun olmaz o zaman burda olumsuz etki oluşturursun. sen 1 aydır belki daha fazla çok emek verdin düzenli spora başladın en önemlisi . önceden bu kadar düzenli spor yapmıyordun .SchonerDuft yok cnm aç kalmıyorum strese bağlı bi ağrı benimki diyetle alakası cok az var hani verdim mi verecekmiyim gibi takılıyorum en fazla belki etkilemiştir grupta olmaktan çok mutlu oluyorum ama kılo verememem beni çok üzüyor
yoğurtsuz bir diyet düşünemiyorum. ekmek eklersen de wc ye çıkartıyorBenden bugun itibari ile her őğűne yoğurt ekliycem yoksa gitmiycek yaa yoğurt ve bol su olunca direk tuvalete çıkartıyor
Her gűn kahvaltmda mutlaka ekmek oluyor canm evt.yaa grubu nasıl olumsuz etkileriz biliyor musun , hiç aktif olmazsın kilo vermezsin sürekli kaçamak yparsın sporun olmaz o zaman burda olumsuz etki oluşturursun. sen 1 aydır belki daha fazla çok emek verdin düzenli spora başladın en önemlisi . önceden bu kadar düzenli spor yapmıyordun .
yoğurtsuz bir diyet düşünemiyorum. ekmek eklersen de wc ye çıkartıyor
aslında şu an hafif kaçamaklarla korumadaysan ideal kilona inene kadar dişini sıkıp (çok değil 1 ayda 58 e inersin) daha sonra hafif kaçamaklarına devam etsenya gittim ben dşiyetisyene 63e kadar evrdim sonrası zor olur demişti yag oranım azalmıştı bu hafta endokrine gidicem şekere baktırcam gecen sene 58e düşmüştüm daha iyi yapsam verirdim sadece stres kitliyor beni maalesef bide ilaç var o damı etkiliyor diyorum bide sıfır kaçamak değilim öyle olsa verirdim sıfır kaçamaklı bi hayat da istemiyorum o da yoruyor bilemiyorum
3 embiro 3 şans demek aslında değerlendirmek en doğrusu ama doğru zamanda işte .yaa aynen bakarsın rahatlığa alışıp hiç düşünmem (Allahım kızıma uzun ömür versin)
3 tane embriyom daha var cnm
tekrar yumurta toplama iğneler felan olsa hiç düşünmezdim ama şimdi hazırda olunca bi şansımı denesemmi diyede düşünmüyor değilim hani
kuzu bende çok soğuk yiyorum yaa akşam iş çıkışı yürüyüşünde tepeden inerken suratıma suratıma vuruyor
belki stres yapıyorsun listede olunca
bizim gibi minnaklarda yarışırsın (kilo alınca yazmasın benim gibi felan)
dimiSchonerDuft
yok benim dediğim sabah öğlen 2 dilim akşm 1 dilim ekmek ona göre menü ayarlamak 2. diyetisyenim bu şekilde menü vermişti . hafta da 1 kilo gidiyorduHer gűn kahvaltmda mutlaka ekmek oluyor canm evt.
Aynen geçen seneki hatayi yapma artik öyle dedin dayanamadin dur biraz sabret seni 65 lere falan getirelim ondan sonra bu arada bölgesel gerçekten insani zorluyor sen şu an bolca kardiyo yap canim asıl ben bölgesel yapmalıyım sıkılasmam lazım ama üstümdeki ödemi atmaya çalışıyorumayyy geçen yıl ki hatayı yapmaym diye farkettiysen kaç haftadr diyordum benim őnce yağ yakmam lazm ondan bőlgesel yapmyrm biraz daha kilo verene kadar sadece dans ve bisiklet trambolin filan yapıyorum diyordum sonra ne oldu birden kendimi gene şınav plank vs. Yaparken buldum dűn baya uçmuşdum zaten tam zirvede bırakıyorum bir kaç hafta bőlgesel yapmıycam canm bu arada arka bacak ve iç bacaklarm çok iyi çalışmş baya ağrı var bugun bide karnım şişti resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?