- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.661
HahahaaaBu hafta kilo vermeyince demekki artk kendi kendime konuşmaya başlamşm ben onu magicck e yazacaktm nasl olmuş o alıntı őyle hahahaaa
uyar canım zaten hem hiç uğramayıp hem bildirim yapılmıyorsa sıkıntı büyükTamam canım çok takip edemedim ben onu
Ara sıra mesajını görüyorum ama hiç vaktinde bildirim gelmiyor
Hiç girmemiş bi özelden yazalım bu hafta takip edelim belki bi aksilik vardır hayatında
olmadı Seabahara bildirelim diskalifiye
Sen nasıl istersen canım zaten son kilolar zor gidiyor en iyisi sıkılaşmak ama sporlarının bildirimini bekliyoruz
Aynı fikirdeyim canım
şimdi 5. grubun paylaşımına baktım da mezun olan üye kilo vererek geri dönmüş
görün göründe örnek alındrdotty SchonerDuft herkes siz mi
şimdi 5. grubun paylaşımına baktım da mezun olan üye kilo vererek geri dönmüş
kesinlikle haklısın takıma uğramayıp yazmayanları tölere edebiliyoruz ama cuma günü de bildirim yapmak zor olmasa gerek, zaten ekstrem bi durumda seni yada kaptanı bilgilendirmeleri gerek bi şekildeliste işi artık çok yoruyor yemin ederim takım üyelerinin yapmsı gereken sadece keyifle takılmak bildirim yapmak yani kimsenin özel uşağı değiliz ki 7/24 liste için burda olalım bu saat olmuş işimizin arasında bakıyoruzdrdotty tugbaFB 2. kez bildirimde bulunmayan kim olursa diskalifiye edelim yorum mu yok takıma mı uğramıyor niye uğraşıyoruz allah aşkına bizede yazık ya
Yiyelim, içelim, güzelleşelimşimdi 5. grubun paylaşımına baktım da mezun olan üye kilo vererek geri dönmüş
Kesinlikle canım en azından kişilerin takım arkadaşlarına, onların emeklerine saygısı olsunliste işi artık çok yoruyor yemin ederim takım üyelerinin yapmsı gereken sadece keyifle takılmak bildirim yapmak yani kimsenin özel uşağı değiliz ki 7/24 liste için burda olalım bu saat olmuş işimizin arasında bakıyoruzdrdotty tugbaFB 2. kez bildirimde bulunmayan kim olursa diskalifiye edelim yorum mu yok takıma mı uğramıyor niye uğraşıyoruz allah aşkına bizede yazık ya
uyarıdan fazlası gerekli canım diskalifiyeye üzülüyordum ama uygulanmalı aslındakesinlikle haklısın takıma uğramayıp yazmayanları tölere edebiliyoruz ama cuma günü de bildirim yapmak zor olmasa gerek, zaten ekstrem bi durumda seni yada kaptanı bilgilendirmeleri gerek bi şekilde
2 haftadır uğraşıyosunuz bu konuda bencede bi uyarı gerekli kuzum
bilmem kim acabaaaa kim
kesinlikle kanlı ay tutulması beni olumsuz etkşiledi heryerimden sinir öfke fışkırıyorYiyelim, içelim, güzelleşelim
Kesinlikle canım en azından kişilerin takım arkadaşlarına, onların emeklerine saygısı olsun
ok canım bende çıkmalıyım misafirim gelecek
bence deliste işi artık çok yoruyor yemin ederim takım üyelerinin yapmsı gereken sadece keyifle takılmak bildirim yapmak yani kimsenin özel uşağı değiliz ki 7/24 liste için burda olalım bu saat olmuş işimizin arasında bakıyoruzdrdotty tugbaFB 2. kez bildirimde bulunmayan kim olursa diskalifiye edelim yorum mu yok takıma mı uğramıyor niye uğraşıyoruz allah aşkına bizede yazık ya
benim cuma eksi çıkmazsam diye psıkolojım bozuluyor millet umursamıyorliste işi artık çok yoruyor yemin ederim takım üyelerinin yapmsı gereken sadece keyifle takılmak bildirim yapmak yani kimsenin özel uşağı değiliz ki 7/24 liste için burda olalım bu saat olmuş işimizin arasında bakıyoruzdrdotty tugbaFB 2. kez bildirimde bulunmayan kim olursa diskalifiye edelim yorum mu yok takıma mı uğramıyor niye uğraşıyoruz allah aşkına bizede yazık ya
Ben listede olmadan bile eksi çıkssam çıldırıyorumbenim cuma eksi çıkmazsam diye psıkolojım bozuluyor millet umursamıyor
Bende őzelden hep bunu soyluyorumartk biraz yemek yemesi lazm resmen aç geziyor ve her hafta normalin çok űstűnde kilo dűşűşű yaşıyor G gokyuzundekiturna ca gerçekten artk biraz ye bak haftalk 1 kilodan fazlası iyi diil diyor uzmanlar biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?