Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

uyar canım zaten hem hiç uğramayıp hem bildirim yapılmıyorsa sıkıntı büyük

liste işi artık çok yoruyor yemin ederim takım üyelerinin yapmsı gereken sadece keyifle takılmak bildirim yapmak yani kimsenin özel uşağı değiliz ki 7/24 liste için burda olalım bu saat olmuş işimizin arasında bakıyoruz drdotty tugbaFB 2. kez bildirimde bulunmayan kim olursa diskalifiye edelim yorum mu yok takıma mı uğramıyor niye uğraşıyoruz allah aşkına bizede yazık ya

şimdi 5. grubun paylaşımına baktım da mezun olan üye kilo vererek geri dönmüş
görün göründe örnek alın drdotty SchonerDuft herkes siz mi
Baknda utanın diyosun resmen Aayyy çok rezil bir durumdaym bende izinden +4 kilo alarak dőndűm vurun beni őleyim utanç verici aldığım 4űn 3ű gitti sayılır ama hırs ettim bak şimdi 69dan vazgeçtim ben de 68 olup giricem o listeye bak gőr

kesinlikle haklısın takıma uğramayıp yazmayanları tölere edebiliyoruz ama cuma günü de bildirim yapmak zor olmasa gerek, zaten ekstrem bi durumda seni yada kaptanı bilgilendirmeleri gerek bi şekilde
2 haftadır uğraşıyosunuz bu konuda bencede bi uyarı gerekli kuzum

şimdi 5. grubun paylaşımına baktım da mezun olan üye kilo vererek geri dönmüş
görün göründe örnek alın drdotty SchonerDuft herkes siz mi
Yiyelim, içelim, güzelleşelim
Kesinlikle canım en azından kişilerin takım arkadaşlarına, onların emeklerine saygısı olsun

Son liste alıntıları bundan devam ettirin arkadaşlar
***14.Takım 606.Etap ***

Masal3487 (58,00///%) sabit
Buki_89 (65,4/65,0/0,4/0,61%)
orkide1453 (63,0//%)sabit izne ayrılmak istiyor

Ponçikbirgelincik (64,8/64,7/0,1/%0,15)
drdotty(73,1/72,4/0,7/%0,96)
Sevgiclk (74,4//%) bildirimde bulunmadı
Kmsl Hnd (67.1/66.6/0.5/0.75)
gokyuzundekiturna(73,10/70,7/2,4/%3,28)
Milana firuze(67,90///%)bildirimde bulunmadı

nihaaal (67.3//%)bildirimde bulunmadı
ELF_LR35 (98,90/99,9/+1/%-1,01)

uyarıdan fazlası gerekli canım diskalifiyeye üzülüyordum ama uygulanmalı aslında
bilmem kim acaba
Yiyelim, içelim, güzelleşelim

Kesinlikle canım en azından kişilerin takım arkadaşlarına, onların emeklerine saygısı olsun
kesinlikle kanlı ay tutulması beni olumsuz etkşiledi heryerimden sinir öfke fışkırıyor
SchonerDuft
Canım listeyi 5-6 arası bu haliyle paylaşacağım
Gelen giden olursa düzeltme yaparım
ok canım bende çıkmalıyım misafirim gelecek

bence de

benim cuma eksi çıkmazsam diye psıkolojım bozuluyor millet umursamıyor

dün bir portakal yedim nerdeyse ağlıcaktım, haklısın canım kesinlikleee yicem artık

Biraz abarttım son zamanlarda,artık öyle yapmıcam aşırı halsiz düştüm ve yorgunum , ben herşeyin sağlıklısından yanayım ama bazen insan hırsına yenik düşebiliyor, başta eşim ve annem aşırı tepki gösterdi zaten bu kadar az yememe , bugün sağlıklı menülerime döndüm:) hepimize bol kilo vermeler

Eklentiler

• kilo durumumdur.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…