- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.701
sağol canm kilo açısından bilmiyorum ama vitaminleri sağlam depolayacağım kesinİnşallah detoks ise yarar canim
Sabah
1 kepekli lavaş ekmeği
Peynir
Domates
Ara
Muz
Akşam
2 dilim karnabahar graten
salata
Ara
1 küçük kek
Su 2 litre birazdan da 1 bardak süt içerim
sağol canm kilo açısından bilmiyorum ama vitaminleri sağlam depolayacağım kesinbu arada bu haftada kilo vermişsin canm tebrik ederim seni
Bende keke takilmadim emzirince insanın canı çekiyor :)Kek gőzűmden kaçmadı afiyet olsun canm bu arada yine kilo da vermişsin tebrik ederim
Teşekkürler canımAfiyet olsun
Ic canim afiyet olsun ben arada içiyorumKızlar çookk açımm bu içecek çok aç hissettirdi beni yaaa şimdi bir bardak sűt içtim ben
Sağol canım eşim çok ısrar etti o yüzden yedimKek gőzűmden kaçmadı afiyet olsun canm bu arada yine kilo da vermişsin tebrik ederim
Sağol canım okuyamadım kilo verdin mi bu aradaAfiyet olsun canım benim.
Kız bu kadar çok spor yapmaaaa yaaaaaa bu arada gözümden kaçması hedefi niye yükselttinSabah: 1ince dilim salam,1ince dilim sucuk,bir kaç parça sosis ve peynir, 2dilimekmek ,çay
Ara: 100ml sűtten kahve,1mini muz
Oğlen: 1kase terbiyeli tavuk çorbası
Ara: 3kaşık yoğurt
Akşam: çeyrek portakal,çeyrek elma,çeyrek nar,1greyfurt,1limon makinadan çekip içtim
kızlar 2gün bu detoks tarifinden içicem
Spor
100 dakika kndsyn bisikleti= 300puan
200 zıplama = 25puan
Toplam bugun = 325puan
Aslında canım çekmedi ama eşim çok ısrar etti ama iyi de oldu şekerli şeye ihtiyacım varmışşşBende keke takilmadim emzirince insanın canı çekiyor :)
Canm hem yaza kadar 58 olamam gibi geldi hemde 62 de belki yetebilir diyede dűşűnűyorum ikisinden deKız bu kadar çok spor yapmaaaa yaaaaaa bu arada gözümden kaçması hedefi niye yükselttin
Canm bolgeseller bıraktm zaten 3-4 gűndűr hiç bőlgesel hareket vs. Yapmıyorum canm artk sadece bisiklet ve zıplama yapıyorumKız bu kadar çok spor yapmaaaa yaaaaaa bu arada gözümden kaçması hedefi niye yükselttin
Canım daha yaza çokkkkk varrrrrr verirsin ya ümitsiz olmaCanm hem yaza kadar 58 olamam gibi geldi hemde 62 de belki yetebilir diyede dűşűnűyorum ikisinden de
Bence de daha mantıklı sporrrra çok fazla abanma ... bi 5 kilo filan ver ondan sonra bölgesellere çalışırsınCanm bolgeseller bıraktm zaten 3-4 gűndűr hiç bőlgesel hareket vs. Yapmıyorum canm artk sadece bisiklet ve zıplama yapıyorum
AhahahOoo bu ağırdıaçlık grevine girme sebebi resmen sen hızlı verde bana őrnek ol ozaman canm
Aynen canm benim evt bende őyle karar verdim bakalmBence de daha mantıklı sporrrra çok fazla abanma ... bi 5 kilo filan ver ondan sonra bölgesellere çalışırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?