- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.681
iyi yapmışn canmBiraz abarttım son zamanlarda,artık öyle yapmıcam aşırı halsiz düştüm ve yorgunum , ben herşeyin sağlıklısından yanayım ama bazen insan hırsına yenik düşebiliyor, başta eşim ve annem aşırı tepki gösterdi zaten bu kadar az yememe , bugün sağlıklı menülerime döndüm:) hepimize bol kilo vermeler
iyi yapmışn canmaayyy yaşasn beraber 70lere veda ediyoruz haftaya kurtulurz inslh
Aynen kuzum bu hafta ayiklamaya baslayalimuyarıdan fazlası gerekli canım diskalifiyeye üzülüyordum ama uygulanmalı aslında
bilmem kim acaba
kesinlikle kanlı ay tutulması beni olumsuz etkşiledi heryerimden sinir öfke fışkırıyor
ok canım bende çıkmalıyım misafirim gelecek
Yok canm almazsn sen o detoksu bıraknca yemeğe saldıran ağır facefood ve tatlıya saldıranlar doğal olarak geri alıyor canm senin őyle bir durumun yok ki sen gene dikkatli sağlıklı diyet yaparak devam ediyorsun sonuçta oyüzden hiç öyle düşünme tamam mı canmhaftaya kilo almazsam:)
Aynen Temizlik imandan gelir demişlerAynen kuzum bu hafta ayiklamaya baslayalim
Temizlik iyidir
Aynen canim bende 4 küsür aldim sanirimBaknda utanın diyosun resmen Aayyy çok rezil bir durumdaym bende izinden +4 kilo alarak dőndűm vurun beni őleyim utanç verici aldığım 4űn 3ű gitti sayılır ama hırs ettim bak şimdi 69dan vazgeçtim ben de 68 olup giricem o listeye bak gőr
Yok canm almazsn sen o detoksu bıraknca yemeğe saldıran ağır facefood ve tatlıya saldıranlar doğal olarak geri alıyor canm senin őyle bir durumun yok ki sen gene dikkatli sağlıklı diyet yaparak devam ediyorsun sonuçta oyüzden hiç öyle düşünme tamam mı canm
Aynen canm sende artk daha fazla bekleme sporu arttr ki vucut sıkılaşsn kendini toplasn eliptgi bayadr yapiyoesun zaten atk onu bu hafta 25dajikaya cıkar haftayada 30dakikaya çıkar 30dakika çok iyi zaten canm sonrada karın hareketleri eklersin sűper olurtabi canım yine dikkat ediyorum, kilo olayı ciddi sıkıntı gerçekten, alması kolay vermesi çok zor,keşke biraz daha spor yapabilsem daha iyi olurdu ama ancak eliptik yapabiliyorum.
Sen gelene kadar bayagı yer açılacak gibiAynen Temizlik imandan gelir demişlertemizleyin temizleyin hem yer açılır biz gireriz haha
Ooo bu ağırdıSen gelene kadar bayagı yer açılacak gibi
Hem senin yavas veriyor olmandanhem de diger arkadasların kurallara uymadiklari icin diskalifiye olacaklarindan
Sabah
1 kepekli lavaş ekmeği
Peynir
Domates
Ara
Muz
Akşam
2 dilim karnabahar graten
salata
Ara
1 küçük kek
Su 2 litre birazdan da 1 bardak süt içerim
Sabah kakaolu yulaf lapasi 3 kuru kayisili
Ara 1 portakal
Aksam yumurtali kavurma domates salatalik
2 lt su arada sade türk kahvesi
Sabah: 1ince dilim salam,1ince dilim sucuk,bir kaç parça sosis ve peynir, 2dilimekmek ,çay
Ara: 100ml sűtten kahve,1mini muz
Oğlen: 1kase terbiyeli tavuk çorbası
Ara: 3kaşık yoğurt
Akşam: çeyrek portakal,çeyrek elma,çeyrek nar,1greyfurt,1limon makinadan çekip içtim
kızlar 2gün bu detoks tarifinden içicem
Spor
100 dakika kndsyn bisikleti= 300puan
200 zıplama = 25puan
Toplam bugun = 325puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?