- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.921
Ya sen nerelerdesin gelsene artk ne gűzel uğraşıyodun benle őzledim vallaKuzum iyi haftalar sana hiç bişey senden kıymetli değil
Evt canm zatten en cok sguat zorluyor ben onu bayaaaa uzun zamandr yapmyrm tabi bu hafta alldgm karaar ile ilerliyorum canm bir gűn zumba+zıplama bir gűn bisiklet +zıplama yapyrm canm her gűn zıplyrm yani dűn 1saat biaiklet ve 500 zplama yaptm őnceki gűn 15dk zumba ile 1000 zıplama yaptm bugűn gene 1000zıplama yapıcam bana çok iyi geldi canm zıplarken sonlara doğru iyice benim de bacaklarım baldirlarmn filan arkası resmen geriliyor tranbolinde ve iner inmez hemen tuvalete kosuyorum resmen tum metobolizmam bızlaniyor şimdilik iyi gidiyorum bu haftamda spor ve sıfır kaçamak ile ilerliyor dyr bi tartiılaym bakiim sen de tartldın mı ?yellovkız napıyon akşam bacaklarım nasıl ağrıdı temizlikten de yorulmuşum dün yapmadım ama bgn devam squatı ben en son cok dıkkat ederek yaptım kalkınca popomu sıktım felan baya acımış bacaklar
ip de çok iyi cnm da bacaklarım ağrıyor işte ayakkabıyla mı atlasamEvt canm zatten en cok sguat zorluyor ben onu bayaaaa uzun zamandr yapmyrm tabi bu hafta alldgm karaar ile ilerliyorum canm bir gűn zumba+zıplama bir gűn bisiklet +zıplama yapyrm canm her gűn zıplyrm yani dűn 1saat biaiklet ve 500 zplama yaptm őnceki gűn 15dk zumba ile 1000 zıplama yaptm bugűn gene 1000zıplama yapıcam bana çok iyi geldi canm zıplarken sonlara doğru iyice benim de bacaklarım baldirlarmn filan arkası resmen geriliyor tranbolinde ve iner inmez hemen tuvalete kosuyorum resmen tum metobolizmam bızlaniyor şimdilik iyi gidiyorum bu haftamda spor ve sıfır kaçamak ile ilerliyor dyr bi tartiılaym bakiim sen de tartldın mı ?
bi hafta sonu yoktum hissettin hemen yokluğumuYa sen nerelerdesin gelsene artk ne gűzel uğraşıyodun benle őzledim vallasen tartılıyormusun kaç kiloaun merak ettim
Kızlar tartıldım da yüksek çıktım nasıl iştir ya hiç kaçamak da yapmadımişte sana demiştim blonde ambition ben birden düştüğümde ya sabit çıkıyorum yada böyle oluyor işte
kızlar aynaya bakınca bel oyuntumun yavaş yavaş gittiğini dümdüz bir görüntüm olduğunu farkettim çok üzücü hatlar kayboluyor resmen
yani kıvrımlar olurya o yok oluyor düzleşiyor yukarıdan aşağıyaNasıl bel oyuntun gitmiş kuzum yabenimde aksi bel oyuntum çıkmış yavaş yavaş karın kaslarım sertleşmiş aynaya bakınca değişik geldi bana da.
Ama ben yağ yerine kas olsun isterim zaten:)
Ect olabilir canm ip çunki direk sert zemine zıplandg için eklemlere daha fazla yűk ve baskı biniyor ondan eklem ağrısı olabilir ayakkabı gene direk zemindense daha iyi tabi canmip de çok iyi cnm da bacaklarım ağrıyor işte ayakkabıyla mı atlasam
yani kıvrımlar olurya o yok oluyor düzleşiyor yukarıdan aşağıya
Kızzlaaaaarrrrrr
Çabalarımın ilk karşılığı geldi
Tartı 69.9 yazdı
hadi göüzün aydın bundan sona daha hızlı giderKızzlaaaaarrrrrr
Çabalarımın ilk karşılığı geldi
Tartı 69.9 yazdı
Canm ozaman sen bele ağırlk ver benim bel oyuntum çok fazla zaten bide apora başlayinca iyice hatlar direk cok cok berirgin oyuk oluyor ondan bele art hic agirlik vermiyorum yoksa tam tersi olasa direk surekli bel calışrm canm suguata filan ara ver bence apor programını değiştr canm sen direk bel oyuntusu için yapılan videolardan yapkızlar aynaya bakınca bel oyuntumun yavaş yavaş gittiğini dümdüz bir görüntüm olduğunu farkettim çok üzücü hatlar kayboluyor resmen
Canm aynını yaşıyorm bende gwçen dedigimn 2haftada bir veriyorum dedigm buydu bende de ayni oluyor 2hafta őnce 900grm birden gidince gecen hafta gitmedi hatta 200grm arti ciktim ve buhafta gene simdi 900grm gitmis cikti canm bende de direk aynısı oluyor cuma artı ile 71.8 di şimdi 69.9 gene 2haftada tam 900 gitmisKızlar tartıldım da yüksek çıktım nasıl iştir ya hiç kaçamak da yapmadımişte sana demiştim blonde ambition ben birden düştüğümde ya sabit çıkıyorum yada böyle oluyor işte
Atnen canm bende 500ml lik şişemdeki suyumu aç karnına bitirdimBende sabah sabah 4 bardak suyu gömdümşimdi spor zamani
benim de iyiydi ama kalınlaşma başlamış bnm kılo vermem şart bide endokrine gidicem adet geçtikten sonra bakalım bide sürekli kullandığım ilacı sorcam doktora o da kılo vermeyi engeller mi diyeCanm ozaman sen bele ağırlk ver benim bel oyuntum çok fazla zaten bide apora başlayinca iyice hatlar direk cok cok berirgin oyuk oluyor ondan bele art hic agirlik vermiyorum yoksa tam tersi olasa direk surekli bel calışrm canm suguata filan ara ver bence apor programını değiştr canm sen direk bel oyuntusu için yapılan videolardan yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?