Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

huzur istiyorumsadece
Ceza harika fikir bencede kaybedene ceza acımak yok
bugün yaparız yeni listeyi olmazsa
çokkkk yorgunum beniii bekleme kaptan ...
seyirrr defterini bşkasını yazsın ....

Tamam canım unutma bak

kızlar cumartesi akşamı baya yüklenmişim kendime iç bacak kısmım ve alt taraflar nasıl acıyor ama seviniyorum acıdığına yağlar eriyor diye dün karnım da acıyordu 1000 abs challange videosu var çekik gözlü bi kız yapmanızı tavsiye ederim ama hergün degil

Denerim canım bu videoyu. Bende 1 saate spor yapmayı düşünüyorum bakalım.

Denerim canım bu videoyu. Bende 1 saate spor yapmayı düşünüyorum bakalım.
30 dk bu video karın için ama baya etkili harewketler yaptırıyor süreli hepsi sona doğru baya zorluyor öncesinde başka spor yap sonra bunu yap

Hedefe son 8 kilo kaldı inşallah

Tebrikler canm bence de en kısa zaman da hedefe varicaksn sen hakediyoaun gerçekten çok çabaladn hem.bebeğin küçük hemde seni kaçıncı kez çocuklar hastayken bile spor yaptgnı gordüm yani hiçbir şeyi bahane kabul etmeden ve asla vazgeçmeden hedef cabaldn canm aziminin karşılğnı alyorsun

yellovkız napıyon akşam bacaklarım nasıl ağrıdı temizlikten de yorulmuşum dün yapmadım ama bgn devam squatı ben en son cok dıkkat ederek yaptım kalkınca popomu sıktım felan baya acımış bacaklar

Teşekkür ederim canım aynen öyle inan yapmaya çalışıyorum gece yine büyük kızım için acile gittik iğne yaptı bir poşet ilaç ile geri donduk uyku düzenini bile yok ama bu düzensizlik icinde hala düzen kurmaya çalışıyorum.

Gece 2 de yattım saat 8 yine ayaktayım ilaç zamanı diye kızıma ilaçlarını zamanında vermek için. Zor oluyor ama sonunda yaparsam oluyor herşeyi sonuçta bize bağlı bir şekilde yapmaya azim edersek elbet karşılığını alacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…