- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.901
huzur istiyorumsadeceHedefine odaklanman gerekir canım. Hayattaki amacın ne, ne yapmak istiyorsun kendini tartıp, hedefini doğru belirleyip hiç bıkmadan sabırla ilerlemelisin. Eş yönetmek, duygularını yönetmek artık hepsi stratejik işler. Duygularını bile planlayarak yaşamak gerekiyor.
Sabırlı ol canım güçlü ol
Üzme kendini hiçbişey için
bugün yaparız yeni listeyi olmazsaCeza harika fikir bencedekaybedene ceza acımak yok
çokkkk yorgunum beniii bekleme kaptan ...Edersin tabiki de canm biz kadınlar her zorluğun altından kalka bilecek gűçde yaratıldık yeter ki inanalım be demiş Newton: "Neye inanırsanız onunla karşılaşacaksınız" ve
Paulo nun da dediği gibi "Bir şeyi gerçekten istersen,onu gerçekleştirmek için bütün evren seninle iş birliği yapar"
Herşeyi başarabilecek ve her zorluğu aşabilecek gűçde olduğuna inan ve her şeyin dűzelip çok daha gűzel olacağına
Tamam canım unutma bak
günaydın kızlar iyi haftalar
Kuzum iyi haftalar sana hiç bişey senden kıymetli değilgünaydın kızlar iyi haftalar
Teşekkürler canım senin menünde çok iyiMenü gene harika canm
süpersin valla ya doğum kilosu mu bunlarİlk pazartesi kilo bildirimi benden gelsin o zamanEki Görüntüle 2229295
Yok canım doğumdan önce vardı zaten tam kilo vermeye niyetlenince hamile olduğumu öğrendim gecikmiş kilo verme diyelimsüpersin valla ya doğum kilosu mu bunlar
kızlar cumartesi akşamı baya yüklenmişim kendime iç bacak kısmım ve alt taraflar nasıl acıyor ama seviniyorum acıdığına yağlar eriyor diye dün karnım da acıyordu 1000 abs challange videosu var çekik gözlü bi kız yapmanızı tavsiye ederim ama hergün degil
anladım cnm çok iyi gidiyorsun umarım kısa zamanda hedefine ulaşırsınYok canım doğumdan önce vardı zaten tam kilo vermeye niyetlenince hamile olduğumu öğrendim gecikmiş kilo verme diyelim
30 dk bu video karın için ama baya etkili harewketler yaptırıyor süreli hepsi sona doğru baya zorluyor öncesinde başka spor yap sonra bunu yapDenerim canım bu videoyu. Bende 1 saate spor yapmayı düşünüyorum bakalım.
30 dk bu video karın için ama baya etkili harewketler yaptırıyor süreli hepsi sona doğru baya zorluyor öncesinde başka spor yap sonra bunu yap
anladım cnm çok iyi gidiyorsun umarım kısa zamanda hedefine ulaşırsın
Hedefe son 8 kilo kaldı inşallah
yellovkız napıyon akşam bacaklarım nasıl ağrıdı temizlikten de yorulmuşum dün yapmadım ama bgn devam squatı ben en son cok dıkkat ederek yaptım kalkınca popomu sıktım felan baya acımış bacaklar
Tebrikler canm bence de en kısa zaman da hedefe varicaksn sen hakediyoaun gerçekten çok çabaladn hem.bebeğin küçük hemde seni kaçıncı kez çocuklar hastayken bile spor yaptgnı gordüm yani hiçbir şeyi bahane kabul etmeden ve asla vazgeçmeden hedef cabaldn canm aziminin karşılğnı alyorsun
Tebrikler canm bence de en kısa zaman da hedefe varicaksn sen hakediyoaun gerçekten çok çabaladn hem.bebeğin küçük hemde seni kaçıncı kez çocuklar hastayken bile spor yaptgnı gordüm yani hiçbir şeyi bahane kabul etmeden ve asla vazgeçmeden hedef cabaldn canm aziminin karşılğnı alyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?