Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hadi bakalım canım masallah 6li hanelere geçiş yaptin devamı da gelir
hadi göüzün aydın bundan sona daha hızlı gider
inalh kızlar aranıza geleli 1ay doldu 28Aralıkda sizle ilk kilo bildirimim:72
28ocakda yani bugun kilo bildirimim:69.9
Bir ay da 2kilo gitmiş oldu kızlar aslnda haftada yarım kilo eder hiçde fena diil daralma da iyi olduğu icin sonucdan gene de mutlu oldum insah bundan sonra ayda 2.5 yada 3 kilo olarak verebilirsem zatn yaza kadar hedefime varırım

Iyi canım bak 70 in altına düştün evet tartı dengesiz kesin buzluk bir durum yok yani

bence hiç yoktan iyi bi yerde hızlanır senin vermen

Haha ben hazırım gősteri başlasın aynen kuzum regle bitince tartıl net kilonu gormus olursun daha iyi olur çok da ara verme kuzum regle biter bitmez ikisinede başla artkayrıca evt yokluğun çok belli

Kızzlaaaaarrrrrr
Çabalarımın ilk karşılığı geldi

Tartı 69.9 yazdı
Çok sevindim canım ya inşallah gerisi gelir ayda iki kilo fena değil düşün 10 ayda 20 kilo eder sen hiç kasma yani bende senin gibi ilk başta 3 sonra iki kilo veriyorum

Yok canım kaç gün oldu biteli tamamen yediklerim sanırım turşu yaptı
Aaaa ben dűn okurken aklmdan gecmisti turşu yemiş ődem yapar diye canm turşu tuz ile yaplyr sonucta ve bende de direk su tutuyor onu atmak icin bir iki gun tuzsuz beslen canm bende dűn çorba içerken çok canm çekti turşudan eşile kızım yerken ben yemedim sabah tartıda fazla çıkar moralim bozulur dedim çok severim canm o suyu atarsn cumaya kadar merak etme

bence hiç yoktan iyi bi yerde hızlanır senin vermen
Bende őyle dűşűnyrm canm sonuçta yağ azalp kas oranı arttkca ve spor yaptkca mecbur bu metobolizmam hızlanacak yani zaten ayda 3 kilo versem 4 ayda 12 kilo eder yani 4 ay da tam 58 kiloya inmis olurum canm ayda en az 3kilonun altna inmemeyi basarırsam tamamdır

Kızzlaaaaarrrrrr
Çabalarımın ilk karşılığı geldi

Tartı 69.9 yazdı
gerçekten hakettin sen bu sonucu
tebrikler canım
Haha ben hazırım gősteri başlasın aynen kuzum regle bitince tartıl net kilonu gormus olursun daha iyi olur çok da ara verme kuzum regle biter bitmez ikisinede başla artkayrıca evt yokluğun çok belli

bu haftada kendime izin veriyim de haftaya bende başlıyorum
belki listeye de dahil olurum bakalım bi dışardan deneyimde

Verirsin canım sıkıntı yapma bende 27 Aralık'ta başlamıştım buraya.

Bugünkü menüm biraz katı bir diyet uygulayacağım
Sabah protein sütlerden içtim öğlen haşlanmış tavuk salata ve yoğurt
Ara yoğurt 2 ceviz
Akşam tekrar protein sütlerinden bir hafta hastalık filan derken toparlanamadim bu haftaya güzel başladım inşallah sorunsuz gidecek böyle

Sorma canım ya turşuyu çok seviyorum aman nedir bizim çektiğimiz herşeyden elimizi etegimizi çektik yok o ödem yapar yok su tutar kaçamak yok bişey yok ama yinede fazla çıkıyorsun

Ben napayım sence squat yapiyorumda arada leslie falan benim bel ince cikiyo hep ama şu kalça basen bacak var ne yapayım canım kilomda gitmeli ama bu bölgeler daha önemli

Ben napayım sence squat yapiyorumda arada leslie falan benim bel ince cikiyo hep ama şu kalça basen bacak var ne yapayım canım kilomda gitmeli ama bu bölgeler daha önemli
Sana sguat doğru canm direk o bőlgeye etkili çűnki sen doğru yapyrsn birde yere yatıp bisiklet sűrer gibi pedal çevir pedal hareketi direk basen bőlgesini çalstryor canm benim basen goruntum de direk gozle gorulur sonuc oldu pedaldan oldu canm ayrıca zıplamada direk bacak basen kalça bolgesine etkili zîpladkca direk baldr calsyor ve popo da diklesiyor ődem atmayada direk detoks gibi etki ediyormus zıplama cunki lenf sistemini direk uyarp odemi attryor canm burda çok var ipsiz hiçbirseysiz yerinde zıplayanlar sende kaltm bence sőyle bir program cok iyi olur once zıplaya bildiğin kadar zıpla tum vucut çalsms ce isınmışken direk zıplama sonrası sguat ve yere yatp pedal çevirme ve bacak açıp kapama yap canm bu program ile direk basen de gozle gorulur bir incelme ve deri gerginliği oluşuyor şuan ben ayna da baknca şok oluyorum eşimde geçen dedi hatta bacaklarmn arkası resmen sıfır selűlit canm pedal cevirme sayesinde oldu canm zıplamada selűlit yok edip vucudun ozellikle alt kismini direk şekle sokuyor basen bacak incelip kalça diklesyormus mutlaka yapalm

Tamam canım sağol dediğin gibi bol zıplama ipsiz bir şekilde yoruldummu bırakırım pedal çevirmeyi duymuştum artık günlük ne kadarsa yaparım yapabildiğim kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…