Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhabaabugün çok yoğun geçti kaç gündür oturuyordum bi an böyle olunca şaşırdımabim yeni ofis aldı içinde kalan adamda hiç temizlememiş temizlikte bize düştübide inşaattan kalma baya bir sürdü ve daha tamda bitmedi yarında devam edicizzüstüne birde misafir geldiyeni oturunca kendimi buraya attımgün içerisinde ciddi anlamda ne yediğimi bilmiyorum çok yemedim zaten insan hareket edince yemeyi canı istemiyor gibi Tek bildiğim kaçamak yapmadım misafirlere yaptığım iki-üç ikramın tadına dahi bakmadım buna bende şaşkınımÖnceden olsa Bı iki çatal diye bakardımartık çok hareket ederim o zaman yemiyorumödem çok var atmam lazım kendimi çok şiş hissediyorum kiloda olsa ödem var benceböyle yine hemen versem havasına girdim Ama hedefe çok kalmadı az az da olsa gitsin yeterböyle fazla uğramayınca sürekli konuşasım geliyoGidiyorum herkese iyi geceler yarına bol eksili günlerrr

Günaydın kızlar nasılsınız bana stajer geldi sürekli aktif olamıyorum.
Bugün yeni spor listesi ayarlıyorum herkes kendi adına puan biriktirecek kaybeden kişiye de herkes ceza verecek 10 mekik 10 squat 10 sn plank şeklinde abartmadan. O yüzden eski listeyi unutun spor listesine de herkesi almayacam ismi olmayıp girmek isteyenler bana etiket çaksın

Günaydın kızlar sabah cımıcık kurabıye ısırdıktan sonra gerı bırakıp zayıflamaya karar verdım katılım oluyır mu benı de alır mısınız
Hoş geldin 1.sayfada kurallarımız yazıyor uyarım aktif olur spor yapar menü paylaşırım dersen kendini tanıtarak başlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…