Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim menuye gore az
Menűnűn az olması değil diyete uygun olması őnemli mesela
sabah yumuta, peynir,zeytin,tmbgdy ekmeği,yrsillik çesitleri vs. ile tıkabasa doyurucu bir kahvaltı edebilir
őğlende koca bir kase yağsız salata yanında balık yada tavuk hatta tam doymadiysan 1 kasede yoğurt vs. yersin
aksamda yine bu tarz bir menu
oglen aralarnda da 1bardak sűt yada meyve yada ceviz gibi saglikli bir atistirmalik ile tűm gun tıkabasa tok kalır tum haftanın sonunda da kilo verirsin ve bu kiloyu yaglarndan verirsin ama tam tersine bir menű ile tum hafta açkalarak da kilo alabilirsin mesela
kahvaltida sadece 2kurabiye+meyve suyu
Őğlen sadece 1dilim pasta +kola
Akşam patates kızartma+kola
Bu kadar aclikla zor uyursun ama full zararlı yağlar ve şekerler ile beslendiğin için 1haftanın sonunda aç kaldgn halde vucudun iyice yağlanr yani demem o ki miktardan őnce ne yenildiğine bakmak lazm miktarları azaltmak en sonraki iş
oncelik sağlıklı ve diyet menű olması

Peynir bazen bir bazen iki dilim zeytin de bazen 5 nazende 10 oluyor.
Canm peynir zeytini niye kisasin ki zaten emziriyorsun ben emzirmedigim halde peyniri cok azaltmadm ama diyet boyu azima hamur işi sűrmedim tatlı yemedim őnemli olan onlari azaltmak sağlklı gıdaları tabiki ye zatn emziren biri için 2-3dilim peynir 10zeytin gayet normal bence

Ozaman menum dogru demi :) karatsy diyetine uyabilsrm keske

Ozaman menum dogru demi :) karatsy diyetine uyabilsrm keske
Sende sabah 1 kurabiye yemişsin en ağır gıda kurabiye bence çűnki hiç bir hamur işinde kurabiye kadar yağ yok desek yeridir o olmasa iyi başka kaçamak varmiydi gormedim ama kurabiye aklimda kaldi canm diyette kurabiye,pasta,bőrek,kola vs,hamur işi ve tatlı çeşitleri asla yeri olamaz ilk yapman gereken şey bunları hayatndan direk çıkart sağlk içinde bu şart

Aslinda o bir kucuk isirikti ama dAyanamayip gerisini de yedim bu saatte bıde 1 bardal sut içtim

MasaAllah canim ne guzel . Benim yarin birgun seker kirizim tutar bakalim napcam
Merak etme benimde tutuyo hemde acayip hele regl döneminde tavan ben sağlıklı atistirmaliklarla atlatıyorum canım mesela canım çok tatlı isterse evde hurma varsa içine tahin koyup yiyiyorum harika oluyor

Kmsl Hnd canm bu aralar ne oldu sana menűlerin őnceden gűzeldi bu hafta hiç beğenmedim kaç gűndűr yazıcam fırsat olmadı canm çok sağlksz beslenmeye başladn hem vucuduna zarar hem sűtűn kalitesizleşiyor bugun pasta kola őnceki gűn popoys menű vs. Bunlar hem yuksek miktarda zararlı yağ içeriyor hem de o kolalarda avuç avuç şekerle yapılıyor bunlar seni yağlandırır canm dikkat et hadi emziriyor sűtű çekti filan diyorum ama űst űste sağlksz yemen sűt verdiğin için dahada kőtű canm bence yarn hemen menűlerine bir el at daha doyurucu şeylerle gűne başla ki vucut karbonhidrat ve şeker içeren gıdalara yőnelmesin

Aslinda o bir kucuk isirikti ama dAyanamayip gerisini de yedim bu saatte bıde 1 bardal sut içtim
Bu saatte içilen sűt yağlandırır çocuklar için bile yatarken sűt içirmeyin diyor uzmanlar yatmadan en az 2-3 saat őnce icilmesi sağlklı cocuklara bile canm bence aksam yeginden sonra boyle gec saatte aclik yaşarsan sadece yoğurt ye ustunede su iç dağa doyurucu ve sağlklı olur hem bağrsakları çalştrır

Evet canım katılıyorum sana ben önceki günün menüsüne dikkat etmedim ama bugün üst üste kötü olmuş inşallah düzeltirsin canım ya Kmsl Hnd dikkat et verilen çabuk alınıyor aman yani ben gibi olma

A aurora_z canm tekrar baktm menűne zaten kurabiye dışında yasak yokmuş o olmasa gerisi tamam son derece sağlklı gűzel bir menű canm miktarlı zamanla miğden kűçűldűkce yavaş yavaş azaltrsın őnce tűm yasakları bırakmak ve bol su içmek ile işe başla bunlari oturdukca ve su miktarını arttrdkça bir tokluk geliyor ozaman da miktarları azaltmaya başlarsn

Ben senin menüyü bulamadım canım ya çok mu geride kaldı

aurora_zAktif ÜyePro Üye
Kahvaltı
4yk lor peynır
1haslanmıs yumurta
1yumurta sarisi
4dil sucuk
2kucuk bardak cay
1kurabiye
1tabak yogurt corbasi

ARA
4+4kucuk ceviz
25 sguat

OGLEN
Sebzeli tavuk firinda
Yayla corbasi

25 sguat

ARA
armut

AKSAM
Cok fazla yedim
1kilo hamsu almistim iki kisi biturdik
1tabak taze fasulye sadece ben yedim
1salatalik
Afyon
Sarimsakli yogurt
3lt su

Bukadar

Cok bişey yok aslinda sen birde emziriyosun sanırım sadece kurabiye var sabah öğle corba var o da ekmek demek zaten birde hamsiyi çok yemissin düzelir canım bizi takip et devamlı burda emzirenler var sağlıklı beslenip emzirip kilo verebilirsin

sanırım senı rahat bırakmıcam

Çorba mı ekmek sayılıyor ? Icındekı pirinç ve nohuttan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…