- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.181
Tabi o da ekstrası normalde mercimek çorbası hangisi olursa olsun 1 dilim ekmekÇorba mı ekmek sayılıyor ? Icındekı pirinç ve nohuttan mı
Tabiki canm bırakmasanırım senı rahat bırakmıcam
Yaa tatlım hiç sormayın uzaktan ablam geldi annemlerde kalıyorum dolayısıyla menülerde çok sağlıksız oldu ama bugünden sonra dikkat edicem çünkü ablam gidiyorEvet canım katılıyorum sana ben önceki günün menüsüne dikkat etmedim ama bugün üst üste kötü olmuş inşallah düzeltirsin canım yaKmsl Hnd dikkat et verilen çabuk alınıyor aman yani ben gibi olma
Ayyyy canım çok sağol düşündüğün için gerçekten çok sağlıksız oldu ablamlar buradaydı uzaktan geldiler annemde kalıyordum ama bugün gidiyorlar hemen dikkat ediyorumKmsl Hnd canm bu aralar ne oldu sana menűlerin őnceden gűzeldi bu hafta hiç beğenmedim kaç gűndűr yazıcam fırsat olmadı canm çok sağlksz beslenmeye başladn hem vucuduna zarar hem sűtűn kalitesizleşiyor bugun pasta kola őnceki gűn popoys menű vs. Bunlar hem yuksek miktarda zararlı yağ içeriyor hem de o kolalarda avuç avuç şekerle yapılıyor bunlar seni yağlandırır canm dikkat et hadi emziriyor sűtű çekti filan diyorum ama űst űste sağlksz yemen sűt verdiğin için dahada kőtű canm bence yarn hemen menűlerine bir el at daha doyurucu şeylerle gűne başla ki vucut karbonhidrat ve şeker içeren gıdalara yőnelmesin
Canım ben az yedim demedim yeni gelen arkadaş çok az yemişsin doydun mu deri bende şaşırdım taniAz mı geldi benmi yanlış okudumkız akşam bir dilim pastayida yemissin bak bu cuma fazla çıkarsan karışmam Kmsl Hnd
Yaaaa senin şu mekiklerin beni benden alıyor.... canım sezeryan mi yaptın karnın var mı o kadar mekik çekiyorsun ya merak ettim500 mekik=200
1 saat tempolu yürüyüş =150
30 dk bölgesel=30
Toplam=380 puan
Yaaaa senin şu mekiklerin beni benden alıyor.... canım sezeryan mi yaptın karnın var mı o kadar mekik çekiyorsun ya merak ettim
50 sguat ( dun) 100 puan
Sen gűzel toparlarsn canm eminimAyyyy canım çok sağol düşündüğün için gerçekten çok sağlıksız oldu ablamlar buradaydı uzaktan geldiler annemde kalıyordum ama bugün gidiyorlar hemen dikkat ediyorum
Yaaaa senin şu mekiklerin beni benden alıyor.... canım sezeryan mi yaptın karnın var mı o kadar mekik çekiyorsun ya merak ettim
Karın kasııBen emzirme döneminde kilo aldım canım şimdi karnım yok denecek kadar az. Karın kasi için yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?