- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.141
Zeytın peynır sınırsız mı ? En doyurucu senın menu galıba dıger arkadaslar cok az tuketıyor gıbıSabah: bir büyük kase nesfit.
Öğlen : 1 simit keçi peyniri zeytin biraz salça ve 2 fincan çay.
Ara bir bardak rezene çayı.
Bir bardak erik hoşafı şekersiz.
Akşam: 4 tane köfte 6 patates kızartması 4 çeri domates bir dilim ekmek bir bardak ayran. 3 lt su.
Az mı geldi bana da çok geldi yaaaaaBunlarla doyuyor musun cok az geldı de bana
Ok canım orkideye açıp sonra sana acacamSchonerDuft canım burdayımmm haberin olsun
Hıc aclık yok yanıAz mı geldi bana da çok geldi yaaaaa
Yakında senin de küçülür 3 gün sabret alisirsin bu arada hosgeldinHıc aclık yok yanımıdem buyuk galıba benım
Tmm bekliyorumOk canım orkideye açıp sonra sana acacam
Yok canım şimdilik açlıkHıc aclık yok yanımıdem buyuk galıba benım
Tesekkurederim canim umarim dedigin gibi olurYakında senin de küçülür 3 gün sabret alisirsin bu arada hosgeldin
Bence de biraz öyle olmuş ama yavaş yavaş düzen oturtursunBen hepinizin yerine yemisim
Baska takimim vardi ilk defa bukadar az yiyen insanlat gordum :)Bence de biraz öyle olmuş ama yavaş yavaş düzen oturtursun
Gerçekten mi yaaa çok mu az yedikBaska takimim vardi ilk defa bukadar az yiyen insanlat gordum :)
Dur bakicam eski takima yanlis mi hatirliyirumGerçekten mi yaaa çok mu az yedik
ADi sensin siskoydi baktim bilamadim sanirum bana oyle geliyir olabilirGerçekten mi yaaa çok mu az yedik
Az mı geldi benmi yanlış okudumBunlarla doyuyor musun cok az geldı de bana
Evt canm ondan kalori fazla olmasn diyeNiye bu kadar az canım dolma yüzünden mi afiyet olsun.
Ect canm cok guzel yaa miğde kűçűldűkçe diyet yapması kolay oluyor hatta boyle yemek rahatsz ettiği için yemeyip rahat edeyim diyorun ne gűzel bir duyguEvet canim insanin midesi küçülüyor bu da benim çok hosuma gidiyor ne guzel değilmi
Aynen tatlm bende tam őyle dűşűndűm icine bol limon sıkıp içiyim dedim yarn içmeye başlayp bir kaç gűn deniycem bakalm diyet ve spor a oda destek olurCanım lahana suyu da çok güzel kilo verdiriyor... içine birazcık limon sık daha lezzetli olur
Benim menuye gore azAz mı geldi benmi yanlış okudumkız akşam bir dilim pastayida yemissin bak bu cuma fazla çıkarsan karışmam Kmsl Hnd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?