- 7 Ocak 2018
- 27.550
- 79.991
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.221
Aynen 58 olalım inşallah... yaa ben içine pul biber de katıyordum eğer giyebiliyorsun sende kat yağları daha çabuk yok ediyorEvt netten baktm çok fazla olumlu sonuç okudum canm 5gűn yapıp 2 gűn ara veriliyormuş bende zaten 4-5 gűn sonra regle olucam regleye kadar yapar reglede 2-3 gűn ara verir sonra bir 5gűn daha yaparm őlcűsű senin dedigin sekilde kaynatılıyor bir bardak kadar lahana suyuna yarım limon sıkıp içtim bende herbardaga içerken yarım limon sıkıcam kokusunuda yok ediyor58 olmak isteyen çok kişiyiz burda yaaa inslh hepimiz 58 olalım yazın mutlu mutlu giyinelim
Ben biraz önce yaptım canım sporumu bölgesel çalıştım birazdan kız uyursa yürüyüşe ÇıkıcamHadi kızlar beraber yağları yakalm
Ben kahvemi içtim simdi bisikletime oturdum hadi bakalm var mı katılan?
Kızlar benim kız hasta geceden beri ateşi var düşüremedim gitti doktora götürcem bakalım pek giremem artık buraya iyilessin de inşallah görüşürüz
Yok canm buraya yazdgm o gece takmstm ve sabahına migren bulantı ile kaldm baya kusma vs. Oldu 1-2 gűn sonra migren gecincede tekrar içine girmedim birazda ondan mı oldu diye korktum migdemde cok baskı yapıyor sırtm da agrıdı çok sîkı bana gőre diil o sıkı korseler yerine belki sadece toparlayıcı tarzı olan korseler var ya daha bir rahat ta onlar bayada ucuz oluyorlar onlar zaten alttan çıtçıtlı badi tarzı olanları var acaba ondan mı bide denesem diyorumblonde ambition canım bu arada korseni kullanıyor Musun ben de netten sipariş vericem ama güvenemiyorum işe yarar mı diye... bi de fiyatı 190 tl o yüzden merak ediyorum inceltiyor mu acaba
Çoookkk gűzel canmKızlar ayın 1 den bu yana bel ve bacak bölgemde 6 cm incelme olmuşay ay ölçüm yapicam.
Yaaaa. Maşallah canım peki ne kadar kilo verdin böyle incelme olmuşKızlar ayın 1 den bu yana bel ve bacak bölgemde 6 cm incelme olmuşay ay ölçüm yapicam.
Hımmmm canım sıkı ya iyi olur diye düşündüm bi de kızımı sürekli kucakta taşıyorum ya bel ağrısına da iyi gelir diyorlarYok canm buraya yazdgm o gece takmstm ve sabahına migren bulantı ile kaldm baya kusma vs. Oldu 1-2 gűn sonra migren gecincede tekrar içine girmedim birazda ondan mı oldu diye korktum migdemde cok baskı yapıyor sırtm da agrıdı çok sîkı bana gőre diil o sıkı korseler yerine belki sadece toparlayıcı tarzı olan korseler var ya daha bir rahat ta onlar bayada ucuz oluyorlar onlar zaten alttan çıtçıtlı badi tarzı olanları var acaba ondan mı bide denesem diyorum
Yaa ben ne zaman ölçüm yapmıştım hatırlamıyorum ama karneler alındıktan sonra Pazartesi filan dı heralde bende ayda bir ölçümü alayım bakalımÇoookkk gűzel canmsıkılaşmanın mutluluğu bam başka bende 10gűn sonra tekrar őlçűcem 5gűn sonra filan regle olucam yani ozman reglem bitmis olur ve regle bitişi tekrar bir kontrol yaparm
Geçen ayın 27 si başlamıştım buraya 67,7 ile pazartesi 63,5 çıktım tartı da canım 4,2 gibi fark var.Yaaaa. Maşallah canım peki ne kadar kilo verdin böyle incelme olmuş
Güzel incelme olmuş canımGeçen ayın 27 si başlamıştım buraya 67,7 ile pazartesi 63,5 çıktım tartı da canım 4,2 gibi fark var.
Çoookkk gűzel canmsıkılaşmanın mutluluğu bam başka bende 10gűn sonra tekrar őlçűcem 5gűn sonra filan regle olucam yani ozman reglem bitmis olur ve regle bitişi tekrar bir kontrol yaparm
Hıhhhh oldu heralde29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ
@yellow girl
orkide1453
@sena zeynep=380+
magickk
SchonerDuft 75+
@Kmsl Hnd =210+393+
drdotty
E ELF_LR35
A aurora_z
@Ocean=135
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?