Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm

Sabah
Bi tost ekmegınden tost
Şekersiz çay
Kahvaltıdan sonra dukan birası

Ara
Bi adet kivi

Öğlen
Tavuklu sebzeli yemek
2yk bulgur pilavı
1 büyük ayran

Ara
1 mandalina şekersiz türk kahvesi

Akşam
Fırında 2 parça baget
1 kase çorba

Su2litreyi geçmiştir yarın çok tehlikeli misafirlerim geliyo ve evde birsürü cıısslı şey var

Detoks mu yapacaksın canım sende

Sıkıntı yok spor yapacak mısın

Ay canım aklımda değil desem salıydı sanırım
Evet canım yapayım diyorum vücut biraz harekete geçsin,üç günlük ıspanak detoksu vardı onu deneyeyim diyorum sonuçta ıspanak faydalı ve ben çok seviyorum

100 sguat
150 ipsiz atlama
100 yan hareketi
200 mekik( mekikte alt karın,yan mekik gibi farklı mekikler vardı )

Farklı hareketlerde vardı onlar genelde 30 saniye şeklinde hareketlerdi alkışlama hareketi plank,cocuk duruşu gibi onlari yazmıyorum kizlar

yukarıdaki hareketleri nasıl hesapliycam bilmiyorum

Bakayım bulursam sana atarım,özelden yazmıştım bir diyetisyen takip ettiğim Instagram'da oradan almıştım tarifi ıspanak olduğu için sağlıklı bir detoks diye düşünüyorum
Diyetisyeni buldum.
Detoksu da buldum ıspanaklı yumurta valla kendilerini de çok severim zaten. Ama ıspanak ayıklamak işkence bana.
Çok sağlıklı ben sık sık yapardım
Bölgesel say çocuk pozisyonunu esneme say puanlar .sayfada yazıyor

Dikkat et kuzum abur cubur yemeden önce ne kadar zor verdiğini hatırla ki elini sürme ben artık öyle durduruyorum kendimi.
Ben aburcubur hiç sevmem canm zaten regle de karbonhidrat çekiyor canm tabi vucuda zaten diyet yapyrdiye az karbonhidrat alyoruz ondan regle de iyice karbonhidrat açığı oluyor mesela canm makarna yada bulgurlu şeyler filan çeker onlarlada savaşacagz artk yada cok azıcık yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…