- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.601
Evet canım yapayım diyorum vücut biraz harekete geçsin,üç günlük ıspanak detoksu vardı onu deneyeyim diyorum sonuçta ıspanak faydalı ve ben çok seviyorumDetoks mu yapacaksın canım sende
Sıkıntı yok spor yapacak mısın
Ay canım aklımda değil desem salıydı sanırım
Nasıl bir şey ilk kez duydumEvet canım yapayım diyorum vücut biraz harekete geçsin,üç günlük ıspanak detoksu vardı onu deneyeyim diyorum sonuçta ıspanak faydalı ve ben çok seviyorum
Hoşgeldin yeniden canımTabi ki eskisi gibi hiç bozmam
Bakayım bulursam sana atarım,özelden yazmıştım bir diyetisyen takip ettiğim Instagram'da oradan almıştım tarifi ıspanak olduğu için sağlıklı bir detoks diye düşünüyorumNasıl bir şey ilk kez duydum
InsaAllah nekadarlık kızın gunaydın ❣Kızlar günaydın 2 saatlik uykuyla duruyorum....kızım sabaha kadar ayağımdaydı. bıraktığım anda uyandı...çok uykusuzum inşallah gündüz uyur... hafta sonu diye kaçamak yapmayalım...
Makas yapabilirsin.Hanımlar yan sımıtler için hangı sporu yapıyorsunuz orayı erıtsem ıyı olucak
Diyetisyeni buldum.Bakayım bulursam sana atarım,özelden yazmıştım bir diyetisyen takip ettiğim Instagram'da oradan almıştım tarifi ıspanak olduğu için sağlıklı bir detoks diye düşünüyorum
Bölgesel say çocuk pozisyonunu esneme say puanlar .sayfada yazıyor100 sguat
150 ipsiz atlama
100 yan hareketi
200 mekik( mekikte alt karın,yan mekik gibi farklı mekikler vardı )
Farklı hareketlerde vardı onlar genelde 30 saniye şeklinde hareketlerdi alkışlama hareketi plank,cocuk duruşu gibi onlari yazmıyorum kizlar
yukarıdaki hareketleri nasıl hesapliycam bilmiyorum
Tesekkurederım hemen bakıyorum masıl bısey ❣Makas yapabilirsin.
Ben aburcubur hiç sevmem canm zaten regle de karbonhidrat çekiyor canm tabi vucuda zaten diyet yapyrdiye az karbonhidrat alyoruz ondan regle de iyice karbonhidrat açığı oluyor mesela canm makarna yada bulgurlu şeyler filan çeker onlarlada savaşacagz artk yada cok azıcık yiyorumDikkat et kuzum abur cubur yemeden önce ne kadar zor verdiğini hatırla ki elini sürme ben artık öyle durduruyorum kendimi.
Canm dűn ben kilo bildirimi mi yaptkdan sonra acil işim çıktı tüm gün buraya bakamadm bugün yeni bakyrm canm yoksa yine kendisine ulaşırdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?