Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar günaydın 2 saatlik uykuyla duruyorum....kızım sabaha kadar ayağımdaydı. bıraktığım anda uyandı...çok uykusuzum inşallah gündüz uyur... hafta sonu diye kaçamak yapmayalım...

Oyyy ağrısı vardır canım doktor dış kremi verdi mi damaklarda surulenden.

29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ

yellow girl / 370+205+135
orkide1453
sena zeynep/380+435+380+330
SchonerDuft/ 75+
Kmsl Hnd /210+393+285+335+

drdotty/
ELF_LR35/150+
aurora_z / 20+20+28
Milana firuze /100

Ocean/ 135 +90+105
Buki_89

Dűn 45dakika bisiklet yapmıştm kızlar yani 135puan onuda ekledim şimdi

Yok canım vermedi ya hiç de aklıma gelmedi alayım bari

Eczaneden sor canım onlar günde 3 4 kere verilebiliyor ben büyük kızıma almıştım Dr vermisti o zamanlar gerçi şimdi bilmiyorum doktorlar veriyor mu . Damaklara sürülüyor eczacıya sor o bilgilendirir.

Bulgur tavsıye edılmıyor mu . Öğlen yemegıne onu yapmıştım bıde tarhana corbası

Bulgur tavsıye edılmıyor mu . Öğlen yemegıne onu yapmıştım bıde tarhana corbası

Ben pirinç yerine bulguru daha çok kullanıyorum. Sen emziriyorsun o kadar ince düşünme sut olsun bebeğe normal diyet yapmıyorsun ki zaten ekstra 500 kalori Alman lazım emzirirken.

Her hafta sonu diyorum ki kendime ayıracam hiç bir zaman istediğim gibi olmuyor . Iki gün annemlerle geçecek .evimi bile toparlamaya zaman kalmadı çamaşırlar zaten yığıldı

Çalışırken 2 katı zor olur zaten kuzum Allah güç kuvvet versin. Bende sabah beri ev işiyle ugrasiyorum. Çamaşır asicam onu beklerken boşluk buldum pazara gittim

Çalışırken 2 katı zor olur zaten kuzum Allah güç kuvvet versin. Bende sabah beri ev işiyle ugrasiyorum. Çamaşır asicam onu beklerken boşluk buldum pazara gittim
Kolay gelsin canım... ben 2 saatlik uykuyla duruyorum .. kızımın Boğaz’ı çok kötü yavrum ağlayamıyor bile... spor da yapamam bugün... çok yorgunummmm çokkkkkkk

Kolay gelsin canım... ben 2 saatlik uykuyla duruyorum .. kızımın Boğaz’ı çok kötü yavrum ağlayamıyor bile... spor da yapamam bugün... çok yorgunummmm çokkkkkkk

Ayy canım ya bu durumda zaten spor yapma çocuk uyuyunca sende dinlen. Çok zor gerçekten dis olayı Allah kolaylık versin.

Börek, simit, tarhana üçlü kombo yapmışsın canim afiyet olsun keşke sporda yapabilseydin

Afiyet olsun canım miktarların az ; yoksa kızartma sucuk simit börek bunlarla kilo vermek imkansız. Ama az miktarda yemek sütünü azaltmıyor mu
Yada ben çokyiyengillerden olduğum İçin mi böyle düşünüyorum

Bugünkü menüm

Sabah uyandığımda üç gün kurusu kayısı

Kahvaltı 11.00
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Yarım dilim peynir
Yarım kase yoğurt
İki dilim tb ekmeği
Roka

Ara 14.30 bir avuç iğde
Yeşil çay

Aksam.17:15 bir kase yayla çorbası,bir tane firinlanmis levrek bol salata ve iki dilim kadar somun ekmeği

2 litre su sporu sonra yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…