- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.621
Kızlar iyi hafta sonları
Kahvaltıdan sonra tartılayım dedim 70.80 çıktım haftaya cumaya kadar dikkat edersem 69 a inecem tekrar çok sevindim
Kızlar iyi hafta sonları
Kahvaltıdan sonra tartılayım dedim 70.80 çıktım haftaya cumaya kadar dikkat edersem 69 a inecem tekrar çok sevindim
Kızlar günaydın 2 saatlik uykuyla duruyorum....kızım sabaha kadar ayağımdaydı. bıraktığım anda uyandı...çok uykusuzum inşallah gündüz uyur... hafta sonu diye kaçamak yapmayalım...
Yok canım vermedi ya hiç de aklıma gelmedi alayım bariOyyy ağrısı vardır canım doktor dış kremi verdi mi damaklarda surulenden.
Yok canım vermedi ya hiç de aklıma gelmedi alayım bari
Bizim doktorumuz uygun bulmuyordu kremleri hep soğuk dişlik önerdi (tabi onuda çocuk tutamadı)Yok canım vermedi ya hiç de aklıma gelmedi alayım bari
Aynen bende soğuk dişlik aldım tutamıyor inşallah canım hemencecik atlatırızBizim doktorumuz uygun bulmuyordu kremleri hep soğuk dişlik önerdi (tabi onuda çocuk tutamadı)
İnşallah kolaylıkla çıkar dişleri pıtır pıtır gelsin inciler
Bakabildin mi ?Tesekkurederım hemen bakıyorum masıl bısey ❣
Kendi geldi zaten kuzum sıkıntı yokCanm dűn ben kilo bildirimi mi yaptkdan sonra acil işim çıktı tüm gün buraya bakamadm bugün yeni bakyrm canm yoksa yine kendisine ulaşırdm
2 cesıt vardı senın dedıgın uzanıp ayakkarı makas gıbı mı yapmakBakabildin mi ?
Kendi geldi zaten kuzum sıkıntı yok
Bulgur tavsıye edılmıyor mu . Öğlen yemegıne onu yapmıştım bıde tarhana corbasıBen aburcubur hiç sevmem canm zaten regle de karbonhidrat çekiyor canm tabi vucuda zaten diyet yapyrdiye az karbonhidrat alyoruz ondan regle de iyice karbonhidrat açığı oluyor mesela canm makarna yada bulgurlu şeyler filan çeker onlarlada savaşacagz artk yada cok azıcık yiyorum
Bulgur tavsıye edılmıyor mu . Öğlen yemegıne onu yapmıştım bıde tarhana corbası
Her hafta sonu diyorum ki kendime ayıracam hiç bir zaman istediğim gibi olmuyor . Iki gün annemlerle geçecek .evimi bile toparlamaya zaman kalmadı çamaşırlar zaten yığıldı
Kolay gelsin canım... ben 2 saatlik uykuyla duruyorum .. kızımın Boğaz’ı çok kötü yavrum ağlayamıyor bile... spor da yapamam bugün... çok yorgunummmm çokkkkkkkÇalışırken 2 katı zor olur zaten kuzum Allah güç kuvvet versin. Bende sabah beri ev işiyle ugrasiyorum. Çamaşır asicam onu beklerken boşluk buldum pazara gittim
Kolay gelsin canım... ben 2 saatlik uykuyla duruyorum .. kızımın Boğaz’ı çok kötü yavrum ağlayamıyor bile... spor da yapamam bugün... çok yorgunummmm çokkkkkkk
Sabah
1/4 simit
2 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 yumurtalı sucuk
3 çatal p. Kızartması
Ara
Portakal
Öğle
1 kase tarhana çorbası
Akşam
2 dilim kepekli ıspanak böreği
Salata
Yatmadan da yoğurt yerim
Su şimdilik 2 litre
Afiyet olsun canım miktarların az ; yoksa kızartma sucuk simit börek bunlarla kilo vermek imkansız. Ama az miktarda yemek sütünü azaltmıyor muSabah
1/4 simit
2 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 yumurtalı sucuk
3 çatal p. Kızartması
Ara
Portakal
Öğle
1 kase tarhana çorbası
Akşam
2 dilim kepekli ıspanak böreği
Salata
Yatmadan da yoğurt yerim
Su şimdilik 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?