- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.961
evet canm 14. takım da yarışmıştım14.takımda mı yarışmıştın.
spor puanları 1.sayfada yazıyor ordan bakabilirsin neler yaptığımıza .
ayrıca kurallarımızda yazıyor 1. sayfada uyarım dersen kendini tanıtarak başlayabilirsin
Sağol canımIlaclar gecikme yapmaz diyorlar canım 2 3 aydır böyle oluyor tedbir iyidir aslında.
Geçmiş olsun canım
Olur ama günlük eklemeyeni çıkarıyoruz haberin olsun her gün eklemen beklenir
Ohaaa diyebilir miyim sen ve uymamak
Yes baby
Sol yumurtalık yavaş çalışıyor sanırım ondan salı günü sorarım artık internetten baktım polistik over durumunu da ölçüyor sanırım
Boğaz ve epilasyon pek ilgili değil gibi ama koltuk altı kesin ondan olmustur,aman bir şey çıkmasında beze kist her insan da oluyor işteAynen canm benimde koltuk altımda ve boğazmda olmustu gecen ay gitmisdim buraya da yazmsdm hatta testler ultrasonlar hep temiz cikmisdi bana da doktor benimde lazer epilasyondan lenf bezlerim şişmiş demişti lazerde olabiliyormus ama insan ilk farkedince endiseleniyor gercekten de
Cok teşekkür ederim canim.Allah razı olsun ❤❤Çok geçmiş olsun canim. Allah şifa versin hepsine inşallah.
canım beni sil spor yapamıyorum06/02/2018 - 12/02/2018 SPOR LİSTESİ
poncikbirgelincik
Buki_89
@yellow girl
@Kmsl Hnd
@sena zeynep
SchonerDuft
E ELF_LR35
A aurora_z
Ocean
Ya. Boğazım ağrıyor halim YÖK o yüzden suyu aç içtim... doktora gittik kızıma bronşit başlangıcı deri yavrum çok öksürüyor iğne. Buhar filan verdi zaten bende hastaydım iyice kötü olduk... kaynanam yanındaydı o da rahatsızlandı şimdi doktorda offffff çabucak iyileşsin bebeğim yaaaaa çok kötüyümGüzel canım menun suyu az icmissin o kadar.
Canım ben bu hafta spor yapamayabilirim kızım hasta bende hastayım onunla ilgilenmem gerek ama yaparsam etiket yaptım yine dere06/02/2018 - 12/02/2018 SPOR LİSTESİ
poncikbirgelincik
Buki_89
@yellow girl
@Kmsl Hnd
@sena zeynep
SchonerDuft
E ELF_LR35
A aurora_z
Ocean
Geçmiş olsun canım hepsi üst üste gelmiş oğlun iyileşti mi1 aydır kötü şeyler oldu anneannem düştü kolu kırıldı annemin acil ameliyet olmasi gerekiyor boyun fitigindan.kardeşim ameliyat olacak.oglum apandisitten ameliyat oldu canim çok sıkkın yani bu aralar
Ah çok tanıdık bir sahne büyük oğlan uyurken bile ona çok sarildin bana sarilmıyorsun diyor bütün gün bu ikilemdeyizKızlar tam elime telefonu alıp bakmayı düşünürken kaç kere girdim çıktım dunbebiş durmuyor iki günden beri kucak istiyor büyük kizimda oyun istiyor mecburen bakamadım menü den menüye
1790 iyiymişceza alanlara 100 mekik 50 50 paylaşın kızlar kıyamadım.
Her çarşamba yenileniyor canımSchonerDuft bu spor listesi cumadan cumaya oluşturul muyor mu canım,başlangıç günü hangi gün
Cok teşekkür ederim canim.Cok şükür iyi pazartesi dikisleri alınacak kontorule de var.Geçmiş olsun canım hepsi üst üste gelmiş oğlun iyileşti mi
Sonuncu olmadığıma sevinmekle birlikte üzüldüm insanın kaptanı sonuncu olur mu1790 iyiymişceza alanlara 100 mekik 50 50 paylaşın kızlar kıyamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?