- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.201
Nihal haftalardr yok zaten gercekten canm buarada gokyuzu şuan gine aradm hala teli kapalı ulasabilirsem haber vercem sizeCanim bende hesepladim hepsi dogru
Gelmeyenler icin ne yapacagiz nihal diskalifiye oluyor zaten
Digerlerinin bildigin bi özel durumu var mi
Tamam canm sağolben de zorlandım ama iki gün içtim faydalı olduğunu düşünüyorum ona devam edicem bi süre dukan birası olarak geçiyor netten bak istersen
Hadi bakalım gelsin o zaman eksilerrrEvt kuzum aynen vende priteine ağrlk vermeyi dűşűndűm őyle yapcam bide normalde yűrűműyordum ya canm yűrűyűş bol oksijen degisiklik olcak bide dedign gibi protein olunca iyi yonlű cift degisiklik olur kesin etkili olur diye dusunuyorm
Afiyet olsun canımSabah
3 biskrem
1 fincan sütlü kahve
Ara
Havuç
Öğle
5 kaşık ciğer kavurma
Domates salatalık biber
Ara
1 bardak süt
Akşam
1 kase domates çorbası
Yoğurt
Su 2,5 litre
Spor
Bacak hareketi
Kalça hareketi
Toplam puan
80
Kahvaltı = 2dilim kızarmış tambuğday, 1kalın dilim tulum peyniri,5zeytin,çay
Ara: 200ml light sűt ile yplmş kahve
Ara: 1kivi , yarım muz
Akşam: yarım kase etli nohut, yarm tabak kurutulmuş acı kırzmızı biber bol yoğurtlu
orkide1453 canm hemen okuyunca hazrladm ve şimdi dukan birası içiyorum
(Soda,limon,yeşil çay,su) kızlar menűm bőyle Sporumda bir őnceki bildirimim de
Sağol canm sanadaAfiyet olsun kuzum.
Çok özür dilerim kaptanim yillordayim telefonumun biri bozuldu diğeri sarji bitti yeni vardım o yüzden yeni yapabiliyorum ne olur kusura bakmayın 68. 8 eğitim var istanbula geldim, o yüzden geç yaziyorumblonde ambition turnaya hatırlatırmısın bildirimi
Çok özür dilerim kaptanim yillordayim telefonumun biri bozuldu diğeri sarji bitti yeni vardım o yüzden yeni yapabiliyorum ne olur kusura bakmayın 68. 8 eğitim var istanbula geldim, o yüzden geç yaziyorum
Canım sen kaç oldun telim bozuldu yazamadim sana da yarin yaptırım sen kaç oldun
Ben 69.8 im canm hem regle oldum bu hafta hatta baya gec regle oldum hemde başka sebeplerden fazla spor filan yapamamistm ondan sabit ciktm ama bugun tekrar sıkı spora başladm canm reglemde bir iki gűne bitecek ondan őnűműzdeki cumaya 1kilo gider inslh bende 68.8 olurumCanım sen kaç oldun telim bozuldu yazamadim sana da yarin yaptırım sen kaç oldun
Bu saatr kadar beklediğime değdi tebrik ederim güzel vermişsin canım.Çok özür dilerim kaptanim yillordayim telefonumun biri bozuldu diğeri sarji bitti yeni vardım o yüzden yeni yapabiliyorum ne olur kusura bakmayın 68. 8 eğitim var istanbula geldim, o yüzden geç yaziyorum
Vala bende 69u direk atlamak istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?