Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Vala bende 69u direk atlamak istiyorum .
Yarın detoks yapcam bakalım pazar günü de yapacam
Çok iyi anlyrm insan bir 69ları gorup tekrar 70lere cikip durmaktan gıcık oluyor aynı donguler bende aylarca tekrar tekrar yasadgm icin artk 69dan filan kurtulup direk 68 lere geçmek istiyorum şu kısır dőngű artk bitsin 68 ve altındaki rakamlar biran őnce gelsinn bende bir sűrű şeye basladm bakalm sporuma ek olarak yűrűyűş ve bugun itibari ile dukan birası ve yarn da artk reglem biter hepsi bir arada olunca benden cumaya kadar artk 1kilo gider diye dusunmekteyim hedefi őyle koydum hadi bakal haftaya senle hedefimiz 68.8 olsun

Aksama kadar toplam 4 5 bardak iciyorsun cnm sabah hazırlanıp onu aksama kadar iciceksin yarin tekrar yapicam ben de

40 dakika hızlı yűrűyűş = 100puan
10 dakika park aletleri = 10puan
2saat kondisyon bisikleti= 360puan
160 Tranbolin zıplama = 20puan
Bugűn toplam= 490puan SchonerDuft
Cnm sporların çok iyi buna rağmen neden kilo gitmiyor bi diyetisyen e mi gitsen

Menü çok iyi canim hadi inşallah cumaya iyi bir düşüş gelir

Cnm sporların çok iyi buna rağmen neden kilo gitmiyor bi diyetisyen e mi gitsen
Yok kuzum gecen hafta boyle spor yapamadm ki boyle iyi diyette yapamadm zatn bugun boyle guzel basladm canm viyle yapinca gidiyor zaten onceki hafta voyle guzel spor yapmstm tam 1kilo vermistim canm onun daha oncesi haftalarda da hatta drotey i gecicem diye onla sporda yaris yapmistm o haftada gene 900grm vermistim bu sekil yaptgm haftalar zaten 1 kilo gibi bir dűşűş oluyor yani ondan bugunde boyle basladm cumaya gene olur kuzzum ama bu biten hafta ben pek fazla spor yapamansdm ve diyetimede cok dikkat edememisdim +regle olayı olunca sabit çıktı

Bu saatr kadar beklediğime değdi tebrik ederim güzel vermişsin canım.
Önemli değil çok şükür birşey olmamış acaba sağlık sorunumu diye tedirgindim
Sağol cnm çok düşüncelisin resmen pert haldeyim, sabah 5 gibi tartıldım paylaşayım dedim, yola çık çocuğu bırak yol egitim derken, telefonlarım da çok kötü yarın birini yaptırıp birde telefon alacağım :) sanırım 65 i gorunce artık diyeti birakcam yüzmeye yazıldım ama yoğunluktan başlayamadım bir ay sonra baslicam sikilasmak için etim çok yevsek suan

Canım sen zaten çok sıkısın o büyük bir arti benim de bu ara aşırı hareketli eliptik yapıyorum birbhaftadir günde bir saat ama bacaklarım çok ağrıyo

Tmm cnm.sen gör bu çayla ve sporla belki 2 kilo bile verirsin bide olumlu düşün

Yaaa bence 67 mi desek 2 gün detoks 2 gün koruma ve spor 1 gün de 1000 kalori alsak 67 olamazmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…