- 7 Ocak 2018
- 27.553
- 79.998
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.241
40 dakika hızlı yűrűyűş = 100puan
10 dakika park aletleri = 10puan
2saat kondisyon bisikleti= 360puan
160 Tranbolin zıplama = 20puan
Bugűn toplam= 490puanSchonerDuft
Seni listeye aldım gördün demi canımBugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta az peynir 6 zeytin 2 ceviz
Ara yarim portakal az elma
Akşam kıymalı karnıbahar yemeği bol salata
1 saat cardio bölgesel karışık
2.5 lt su
Sağol tatlımAfiyet olsun canım
Ooo çok sevindim canm hem 1saat eliptik hemde yűzmeye başlamıssın oohhh misss havalar ısınana kadar çok güzel sıkılaşmş olursun canmCanım sen zaten çok sıkısın o büyük bir arti benim de bu ara aşırı hareketli eliptik yapıyorum birbhaftadir günde bir saat ama bacaklarım çok ağrıyo
Tamam canm ama gidip gelip iciyorum galiba bitircem çűnki bu kadar spor yapıp bide bol su ve bunu içince çok tuvalete çıkmaya başladm ondan mottive oldum gidip gelip iciyorumDök canım acilasir yarın yaparsın tekrar
Hadi bakalım canım inşallah Cuma’ya -1 olursun... dukan birasını nasıl hazırladın bu aradaTamam canm ama gidip gelip iciyorum galiba bitircem çűnki bu kadar spor yapıp bide bol su ve bunu içince çok tuvalete çıkmaya başladm ondan mottive oldum gidip gelip iciyorum
Yaaa bence 67 mi desek 2 gün detoks 2 gün koruma ve spor 1 gün de 1000 kalori alsak 67 olamazmiyiz
500 ml kaynar su 2tatlı kaşğ yeşil çay ile 10dakika demlendiktendemlendikten sonra soğuyunca içine yarım limon sıkıp sonra kabuğla bir içine atp 1tane maden suyu ekliyorsun buz dolabinda sakliyorsun bu karışm tam bira renginde tarifde dukanın ondan adı dukan birası ben yapar yapmaz akşam yarısını içtim kalanı dolaba koydum sonra gidip gelip içyrum canm bitmek uzereHadi bakalım canım inşallah Cuma’ya -1 olursun... dukan birasını nasıl hazırladın bu arada
Hadi bakalım inşallah faydasını görürsün500 ml kaynar su 2tatlı kaşğ yeşil çay ile 10dakika demlendiktendemlendikten sonra soğuyunca içine yarım limon sıkıp sonra kabuğla bir içine atp 1tane maden suyu ekliyorsun buz dolabinda sakliyorsun bu karışm tam bira renginde tarifde dukanın ondan adı dukan birası ben yapar yapmaz akşam yarısını içtim kalanı dolaba koydum sonra gidip gelip içyrum canm bitmek uzere
Aayyy beni heveslendirdiniz hayatmda ilk kez bir haftada 2 kilo vermeyi dusundum şuanTmm cnm.sen gör bu çayla ve şuanrla belki 2 kilo bile verirsin bide olumlu düşün
Sağol canm inslhMenü çok iyi canim hadi inşallah cumaya iyi bir düşüş gelir
Vallahi hocamız sensin cnm sayendeOoo çok sevindim canm hem 1saat eliptik hemde yűzmeye başlamıssın oohhh misss havalar ısınana kadar çok güzel sıkılaşmş olursun canm
500 ml kaynar su 2tatlı kaşğ yeşil çay ile 10dakika demlendiktendemlendikten sonra soğuyunca içine yarım limon sıkıp sonra kabuğla bir içine atp 1tane maden suyu ekliyorsun buz dolabinda sakliyorsun bu karışm tam bira renginde tarifde dukanın ondan adı dukan birası ben yapar yapmaz akşam yarısını içtim kalanı dolaba koydum sonra gidip gelip içyrum canm bitmek uzere
Sağol cnm çok düşüncelisin resmen pert haldeyim, sabah 5 gibi tartıldım paylaşayım dedim, yola çık çocuğu bırak yol egitim derken, telefonlarım da çok kötü yarın birini yaptırıp birde telefon alacağım :) sanırım 65 i gorunce artık diyeti birakcam yüzmeye yazıldım ama yoğunluktan başlayamadım bir ay sonra baslicam sikilasmak için etim çok yevsek suan
Ben vermiştim diyetisyen eşliğinde 2 kilodan fazla gitmişti inancım tam.ama sporu azaltmak lazım kas oranı arttıkça kilo inmiyor sen ondan veremiyorsun 1.30 den fazlahayatım da 1 haftada őyle bir dűşűş yaşamadm kii en yűkseği bir kere 1.300 dű hadi gene őyle olsa 69.8 - 1.3 = 68.5 ediyor canm her şey beyinde biter diyorlar ama benim beyin de kabul etmiyor 1 hafatda 2 kilo gidebileciğini etse belki olur ama bilmem ki olur mu??? 2 imkansz diil aslnda hedefi 67.8 mi yapsak bűtűn devreleri yaktm valla hadi ozamn bűyűk oynuyoruz hedef 67.8
Aa senin kilonu revize edecektik tüh unuttum .Sağol cnm çok düşüncelisin resmen pert haldeyim, sabah 5 gibi tartıldım paylaşayım dedim, yola çık çocuğu bırak yol egitim derken, telefonlarım da çok kötü yarın birini yaptırıp birde telefon alacağım :) sanırım 65 i gorunce artık diyeti birakcam yüzmeye yazıldım ama yoğunluktan başlayamadım bir ay sonra baslicam sikilasmak için etim çok yevsek suan
Vallahi hocamız sensin cnm sayende
Inşallah canım yaSağol canm inslhsenin menű benimkinden de gűzel canm cumaya gűzel kilo vericez inslh
Gördüm canım çok teşekkürlerSeni listeye aldım gördün demi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?