- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.421
Evet gayet iyi bugün yapmadım çok acıkmıştım .akşam da az kaçtı sabah spor ve kahvaltısız bir gün geçerse toparlarım sanırım.Bir günde 400 Gr çok iyi valla tebrikler
Aslında ben cuma sabittim haftasonu biraz kaçırdım pazartesi tartilmamistim ama pazar günü 500-600 Gr fazlaydim pazartesi başladım cumaya önceki haftaya göre -500 ama pazar gününe kıyasla 1 kilo hatta 1.1 falan gitti detoksla,aslında kötü değil ama ıspanak detoksla 2-3 kilo verenlere göre ben çokta veremedim
Canım kabak mevsimi olmadığı için sağlıklı bulmuyorum ancak bal kabağıyla olabilir ama üst üste detosk ta yapmak istemiyorum sağlıklı olmaz diye düşünüyorum .Evet gayet iyi bugün yapmadım çok acıkmıştım .akşam da az kaçtı sabah spor ve kahvaltısız bir gün geçerse toparlarım sanırım.
Senin kilon az olduğu için 2 3 kilo veremeyebilirsin.ki 1 kiloda da gayet iyi kabak detoksu da yapabilirsin kabakla da 1 kiloya yakın gitse hedefine varmış olursun sanırım
Sporlarını neden yazmıyorsun peki ?Ben de kestane yedim azonceoysaki akşama kadar dayanmıştım hatta yürüyüş ve sporda yapmıştım
Teşekkür ederim canım benim :)afiyet olsun canım.
sporunu ekledim
Bugün görmedim zaten geç girdim hemen yazıyorum her gün Spor +yürüyüş yaptım zaten tek tek hesaplıyorum sana bahsetmiştim ya telefondaki uygulamadan günlük yapıyorum diye oradan bakıp hemen güncel yazıyorum canımSporlarını neden yazmıyorsun peki ?
Ketojenik diet 2.Gün
Kahvaltı :
3dilim pastırma
1dilim kaşar
10 çiğ badem
100grm sűtten kahve
Őğlen:
2dilim sucuklu 1yumurta
1dilim kaşar ,çay
çeyrek elma
Ara: 10 fındık
Akşam:
Bir dilim biftek
Yeşillik z.yağlı limonlu
1kaşık kaymak
kizlar őğlen evden çıktk daha şimdi girdik hava çok guzeldi sahilde filan gezdik gitmeden hemen dukan birasını yapıp dolaba atmıştm simdi geldigmiz için çıkardm içiyorum şimdi bu arada ecden çıkmadan sabah 40dakika bisiklet yapmstm = 120puanSchonerDuft eklersin canm
Afiyet olsun canım suyu biraz daha tuket.Sabah
Sebzelı yulaf
1 yumurta sarısı
Ara
Cevız
Oglrn
Un helvası
Aksam
Sebzelı kıyma
Yogurt
Su 2lt olmamıstır
Canm ben haftanın 1-2 gűnű ya hiç spor yapmıyorum yada cok hafif tutuyorum diğer 5 gűnű gůzel yapyrm o yaptgm 5 gűnű de zaten yaptklarımı baya azalttm biliyorsun bundan fazla azaltmam evt spor yapmasak 3kiloda gider ama o zaten kas kaybı olur gőrűntű bozulur daralma olmaz ben onu istemem ben yağ kaybı istiyorum onun için çok çok sıkı detokslara heleki sporsuz da olunca direk kas kaybetmeye sebep olanlara karşıyım ben hep yağ kaybı sağlayan şeyleri yaparak ilerliyorum haftalık verilebilecek yağ oranı belli zaten canm okadar acele etme bence yağ kaybı yaşatacak sağlklı şeyler ile ilerleSpor yapmazsak doğru şekilde beslenirsek gider bence.bizi spor etkiliyor haftanın 7 günü spor yapmamak lazım.
Ödem gaz wc hepsi şişirmiş durumda beni.birde idrar yollarımda iltihap var o da etkiliyor beni şuan
Şöyle söyleyeyim tedavi düşünüyorsan spor ile sıkılaşıp kilonu koruman en doğrusu. Hem online alacağına yüzyüze alman daha mantıklı olur gidersen de 1 ay gitmen yeterli olur.Canım kabak mevsimi olmadığı için sağlıklı bulmuyorum ancak bal kabağıyla olabilir ama üst üste detosk ta yapmak istemiyorum sağlıklı olmaz diye düşünüyorum .
Benim için bundan sonra bölgesel spor yapmak iyi olacak incelmek için,onu da yapıyorum artık alışkanlık haline geldi.
Aslında biraz daha dişimi sıkip devam etsem 52 lerw insem süper olacak ama bundan sonra inatla gitmiyor bazen diyorum su sana bahsettiğim instagramdaki diyetisyenden online diyete başlasam bir en fazla iki aya 50 bile olurum ama o da çok pahalı ya 400 liraartık sabırla kendi başıma vermeye devam edicem
Sağol canm benim őzellikle duraksamalarda kilo verme oranının azalmalarında filan çok tavsiye ediliyor tekrar vucudu direk yağ yakma programına geçiriyormuş ondan tavsiye ederim canmAfiyet olsun canım ileriki zamanlarda yapmayı denerim çok güzel menu.
Aynen öyle olacak canım sporla incelip kilimu en azından 57 ye sabitlemek,geçen sene gitmiştim aslında diyetisyene zaten bizde en az onlar kadar biliyoruz,sadece motive amaçlı daha iyi olur diye düşündüm ama kendim de başarabilirim hem burasıda bana çok şey öğretti ve çokta motive ediyor beni,artık burdan ayrılmadan koruma döneminde de buralarda olurum benŞöyle söyleyeyim tedavi düşünüyorsan spor ile sıkılaşıp kilonu koruman en doğrusu. Hem online alacağına yüzyüze alman daha mantıklı olur gidersen de 1 ay gitmen yeterli olur.
Sağol canm benim őzellikle duraksamalarda kilo verme oranının azalmalarında filan çok tavsiye ediliyor tekrar vucudu direk yağ yakma programına geçiriyormuş ondan tavsiye ederim canmcuma da sonucu hep beraber gőrűrűz bakalımm
Bence de boşuna para verme zaten bildigmiz şeyler canm hayatnda ilk kez diyet yapacak olsan git őğrn derim ama bu saatten sonra bize bir şey katmayacak ki çok iyi bildiğmiz şeyler motive içonde bozler burdayz zaten diyetisyene ihtiyacn yok ayrıca diyetisyenin sana ilk diyeceği şey bu kilolarda bu verdiğin rakamlar çok çok iyi canm spora ağırlk ver sen haftalk 250 gram yağ kaybı bile harika canm her 250gram yağ kaybı 1 paket margarini vucuttan atmak demek oda harika bir şeyAynen öyle olacak canım sporla incelip kilimu en azından 57 ye sabitlemek,geçen sene gitmiştim aslında diyetisyene zaten bizde en az onlar kadar biliyoruz,sadece motive amaçlı daha iyi olur diye düşündüm ama kendim de başarabilirim hem burasıda bana çok şey öğretti ve çokta motive ediyor beni,artık burdan ayrılmadan koruma döneminde de buralarda olurum ben
Aynen öyle canim,listede olmasam o kadar dert etmem de listede olunca 200-250 Gr az geliyor,aslında streste yapıyorum en iyisi bu hafta mezun olayim liste dışı yine burda devam ederim.Bence de boşuna para verme zaten bildigmiz şeyler canm hayatnda ilk kez diyet yapacak olsan git őğrn derim ama bu saatten sonra bize bir şey katmayacak ki çok iyi bildiğmiz şeyler motive içonde bozler burdayz zaten diyetisyene ihtiyacn yok ayrıca diyetisyenin sana ilk diyeceği şey bu kilolarda bu verdiğin rakamlar çok çok iyi canm spora ağırlk ver sen haftalk 250 gram yağ kaybı bile harika canm her 250gram yağ kaybı 1 paket margarini vucuttan atmak demek oda harika bir şey
İnşallah canım benim inşallahEvet cnm yanıtlamıştın üst üste kötü günlerden sorna üst üste guzel günler gelecek baharla birlikte size içini ferah tut
Tabiki canm çok iyi bence de en mantıklısı mezun ol stressiz ilerle ozman zaten 50li rakamlara inmişsin sen bu saatten sonra őnemli olan ne kadar incelme yaşadıgn canm sen şehir dışına çıkmadan őncede senle bu konuyu sporu konusmustuk sana videolar resimler vs. Atmsdm hatta ama sonra ben profil resimlerini filan degistirince sen beni dondukten sonra taniyamadin canmAynen öyle canim,listede olmasam o kadar dert etmem de listede olunca 200-250 Gr az geliyor,aslında streste yapıyorum en iyisi bu hafta mezun olayim liste dışı yine burda devam ederim.
Bu gurubun bana kattığı en güzel şey düzenli spor yapmama ve yürüyüş yapmama vesile olması,artık çarşıya bile yürüyerek gidip geliyorum (eve 30 dk uzaklıkta) okula zaten hep yürüyerek gidip geliyorum uzak değil gerçi (1.2 km) ama bu bile bana iyi geliyor.
Bende çok diyetisyene gittim hepsinin mantığını öğrendim en son çalıştığım vegan tarzıydı meyve ağırlıklı haftanın iki günü falan yumurta et verirdi sonraki haftalar 3 e cıktı karatayda yaptım halada yapıyorum arada ortaya karışık yaptım açıkçası bazen vegan tarzı yapıyorum yumurtadan bıktıysam bazen karatay herşey beyinde bitiyo gerçekten canım haklısın düşünüyorum boşuna para vermek istemiyorum zaten bütün listeler elimde ne kaldı geriye nefsini tutabilme burasıda iyi geldi napayım canım o paraya bişey alırım kendime ama bazısı diyetiyensiz yapamıyor ona bişey diyemem ben diyetisyen olmadan 10 kilo verdim demekki oluyomuşBence de boşuna para verme zaten bildigmiz şeyler canm hayatnda ilk kez diyet yapacak olsan git őğrn derim ama bu saatten sonra bize bir şey katmayacak ki çok iyi bildiğmiz şeyler motive içonde bozler burdayz zaten diyetisyene ihtiyacn yok ayrıca diyetisyenin sana ilk diyeceği şey bu kilolarda bu verdiğin rakamlar çok çok iyi canm spora ağırlk ver sen haftalk 250 gram yağ kaybı bile harika canm her 250gram yağ kaybı 1 paket margarini vucuttan atmak demek oda harika bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?