Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah: bir dilim ekmek biraz domates üç dal roka iki dilim peynir bir bardak çay bir parça kaşarlı omlet.

Ara bir fincan sütlü kahve.

Akşam: bir kase kuru fasulye 4 kaşık bulgur pilavı bir iki parça sirkeli biber turşusu bir dilim ekmek.

3 lt su. 1 saat bisiklet 500 mekik.

afiyet olsun canım.
sporunu ekledim

düne göre 100 gr mı vermişsin . orayı anlayamadım.
bende -400 gr vermişim 68 bir hayal artık
Yes canm dune gore 100grm ama ben zaten fazla cıkmamıstm sabittim yani alp geri inmedim olduğum kilodan direk 100grm eksiye gectim ben buyuk ihtimal 68lere gecerim cuma ya canm bugun de bir kaçyűz grm daha gitmiştir kesin ama 67lere gecp 2 kilo vermem benim de zor gibi ama rahatlıkla 1 kilo verip 68lere geçerm diye düşünüyorum

Kuzum 3kilo zor tabi bana gore imkansz hatta ama 2kilo veribelibir yani 68lere gecebilirsin sende cumaya çűnki 400grm çok iyi gitmiş canm

Ketojenik diet 2.Gün

Kahvaltı :
3dilim pastırma
1dilim kaşar
10 çiğ badem
100grm sűtten kahve

Őğlen:
2dilim sucuklu 1yumurta
1dilim kaşar ,çay
çeyrek elma

Ara: 10 fındık

Akşam:
Bir dilim biftek
Yeşillik z.yağlı limonlu
1kaşık kaymak

kizlar őğlen evden çıktk daha şimdi girdik hava çok guzeldi sahilde filan gezdik gitmeden hemen dukan birasını yapıp dolaba atmıştm simdi geldigmiz için çıkardm içiyorum şimdi bu arada ecden çıkmadan sabah 40dakika bisiklet yapmstm = 120puan SchonerDuft eklersin canm

Kızlar evde attıgımız adımlarıda buraya yazıyormuyuz yoksa sadece dısarıda attıgımız adımları mı
Ben hiç birini yazmıyorum mesela bugun őğlenden sonra çkp bu saatlere kadar sahil boyu gezdik biz 5 hatta 6 saat filan dışarda kim bilir kaç adm attm ama kac adm yuruduk yada kac saat olursa olsun bu spor saylmaz çűnki direk tempolu yuruyuz yada kosu spordur adım sayanlar neyi sayıyor bilmiyorum ama belli bir nabız hızı ve tempo ile yűrűyűş yaplmyorsa o spor sayılmaz tabi gerçek olan bu ama liste için farklı işlem yaplyr spor sayılıyorsa SchonerDuft bilgi verir

HMM ben daha çok verirsin diye düşünmüştüm bir günde 500 gr falan gitmiştir diyordum. şaşırdım açıkçası . bu hafta listeye girersin o zaman .
Kuzum 3kilo zor tabi bana gore imkansz hatta ama 2kilo veribelibir yani 68lere gecebilirsin sende cumaya çűnki 400grm çok iyi gitmiş canm
bugün koruyamadım akşam milföy yaptım biraz yedim hoş yogamı yaptım uyumadan 30 dk kadar leslie tarzı spor yaparım yakarım aldıklarımı kahvaltıda hafif olursa dengelemiş olurum. detokslar bana göre değil onu anladım çok aç kaldım birden saldırdım yemeğe

özellikle yürüyüşleri sayıyoruz evdeki adımları saymak olmaz mesela ben uzun yürüyüş yapmam sevmediğim için ancak yürümek amaçlı yolumu uzatırım o adımları sayarım onun dışındakileri saymıyoruz. markete inmeyi mesela eklemiyoruz

Canm sen de ődem vardı 69lardan geri 70lere cikmstn ondan o ődem okadar hizli atilir ama benim ki ődem diilki ődem olsa idi ve cuma bende +çıksaydm bugun ődemin hepsini verip -500 olurdu evt ama +çıkmadm ki odem yoktu ondan bir gunde 500grm yağ da imkansız zaten kuzum ama 2-3gun de 500grm yağ gider ondan bende yarın cumaya gőre -500grm olmuşdur diye dűşűnűyorum

dün ananas detoksu yaptım -400 gr gitmiş ama wc sorunum var eğer o sorunu çözersem iyi bir sonuç alacağımı düşünüyorum.
sen toplamda ne kadar verdin ıspanak ile
Bir günde 400 Gr çok iyi valla tebrikler

Aslında ben cuma sabittim haftasonu biraz kaçırdım pazartesi tartilmamistim ama pazar günü 500-600 Gr fazlaydim pazartesi başladım cumaya önceki haftaya göre -500 ama pazar gününe kıyasla 1 kilo hatta 1.1 falan gitti detoksla,aslında kötü değil ama ıspanak detoksla 2-3 kilo verenlere göre ben çokta veremedim

Spor yapmazsak doğru şekilde beslenirsek gider bence.bizi spor etkiliyor haftanın 7 günü spor yapmamak lazım.
Ödem gaz wc hepsi şişirmiş durumda beni.birde idrar yollarımda iltihap var o da etkiliyor beni şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…