- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.381
Canm şimdiden 100 grm gitmiş bile 69.7 yimAynen canım dükan birami da yaptım erişin yaglar
Gecmış olsun canım InsaAllah daha ıyı olursun ❣
Çok geçmiş olsun canminslh daha çok seveceğin ve mutlu mutlu oturacağnz huzur dolu yeni bir eviniz olur
Evet cnm yanıtlamıştın üst üste kötü günlerden sorna üst üste guzel günler gelecek baharla birlikte size içini ferah tut
İnşallah canım çok teşekkür ederim
orkide1453 canım mesajını yanıtladım mı hatırlayamadım, çok teşekkür ederim , iyiyim yarın çıkmayı umudediyorum.
Gelince herşey üstüste gelirmiş ya.
Olur olur sen devam et akşam hiç yeme canım 6 da bitir yeme işini spor yap akşam ve bol su spor şişiriyor karnı zatenCanm şimdiden 100 grm gitmiş bile 69.7 yimdűn dukan birasyla birlikte aldıgm sıvı 3 litre olmuştu normalde2lt iciyorum ya ondan da faxla cikabilirm belki diye dusundum ama genede 100grm az cikti canm bence bir iki gűne daha gűzel bir dűşűş olucak Eki Görüntüle 2234294
Evt kuzum zaten ketojenik diyete de başladm ya ikisi birden iyi sonuç verir bu haftaOlur olur sen devam et akşam hiç yeme canım 6 da bitir yeme işini spor yap akşam ve bol su spor şişiriyor karnı zaten
Afiyet olsun canim arada kendimize odul vermek lazim yoksa cabuk sıkılıyorum ben hem vucut da degisiklik yapmis olurDünkü menumu paylaşayim.
Sabah iki dilim ekmek bir dilim kaşar bir dilim keçi peyniri 10 dal roka biraz zeytin bir bardak çay.
Öğlen bir porsiyon ton balığı bir kase salata.
Akşam bir durum bir bardak ayran.
3 lt su
Akşam misafirlerim vardı onun için menü böyle oldu ve bu saate kaldı
Afiyet olsun canim arada kendimize odul vermek lazim yoksa cabuk sıkılıyorum ben hem vucut da degisiklik yapmis olur
çok geçmiş olsun canım allah şifa versinKızlar ben bir ikigun giremeyeceğim diyetime devam ediyorum ama ufak oğlan hastasın dr götürdüm ciğerler dolmuş evde buharla ilaç vermeye başladık nefes alıp vermekte zorlanıyor hiç uyuyamiyor garibim oyuzden de hep kucağımda pispisliyorum pazartesi bildirim yapmaya girerim cumaya kadar toparlar diye düşünüyorum
dün ananas detoksu yaptım -400 gr gitmiş ama wc sorunum var eğer o sorunu çözersem iyi bir sonuç alacağımı düşünüyorum.Spor da yaptım o da çok iyi geldi,bu ara çok aktif olamadım sen de kilo durumları ne alemde?
spor yaşam biçimi canım. haftada 2 3 gün zaman ayırmak lazım mutlakaCanım şükür çok sık tutmuyor artık aklıma getirmeyeyim de spor u hayatıma oturtmak lazım çok iyi geliyor
Dűn 30dakika cardio yazmsdi eklermisin demisti ben de hesaplayp ekledim 30dk cardio 180puan ediyor diye hesaplayp ekledim dogru mu? Onceki gun filan baska sporu var mı bilmiyorum tabiiorkide1453 senin spor 180 puan mı sadece
onu gördüm de önceki günleri göremedim sanırım köyde olduğu için yapmamıştı. senin sporların tamdır sanırımDűn 30dakika cardio yazmsdi eklermisin demisti ben de hesaplayp ekledim 30dk cardio 180puan ediyor diye hesaplayp ekledim dogru mu? Onceki gun filan baska sporu var mı bilmiyorum tabii
düne göre 100 gr mı vermişsin . orayı anlayamadım.Dűn 30dakika cardio yazmsdi eklermisin demisti ben de hesaplayp ekledim 30dk cardio 180puan ediyor diye hesaplayp ekledim dogru mu? Onceki gun filan baska sporu var mı bilmiyorum tabii
Evet dün yaptım sadece bugün devamorkide1453 senin spor 180 puan mı sadece
Bence hayal değil verilir canımdüne göre 100 gr mı vermişsin . orayı anlayamadım.
bende -400 gr vermişim 68 bir hayal artık
CUMAYA 67yi görme planım vardı zor artık canımbugün 70,40 çıktım dünden bugüne 400 gr gitmiş ekmek yediğim için kalıcı oldu bugünde öyle yaptım akşam a ananas süzme yoğurt mu çorba salata mı yesem karar veremiyorumBence hayal değil verilir canım
Anladım canım hayırlısı bakalimCUMAYA 67yi görme planım vardı zor artık canımbugün 70,40 çıktım dünden bugüne 400 gr gitmiş ekmek yediğim için kalıcı oldu bugünde öyle yaptım akşam a ananas süzme yoğurt mu çorba salata mı yesem karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?