Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

devam et cnm ben yediğim kılo olarak dönmeyince anladım faydasını ben de devam ediyorum

yürümekten nefret ediyorum elimde olsa wcye bile uçarak gidicem
ama havalr iyi olursa söz verdim kendime eşimle yürüyecez akşamları. o zaman belki veririm.
diyetisyenleri dinlemek lazım aslında
yok tv den youyubeye bağlanıyorum ya meditsyon müziği açıyorum ya da şömine sesi onun eşliğinde yapıyorum. .
yoksa kafamda sıralama çok var yapacak hreket bulabiliyorum. tabi videonun keyfini vermiyor yine de .
bende ya 5 ya da 7 günden başlıyordu baskılama net hatırlamıyorum. dur deneyim bugün içebilir miyim sence tadı nasıl .
kesinlikle ama SchonerDuft yürüme düşmanı
tüm diyetisyenler hep yürüyüş önerirler
nasılda biliyor beni kendime söz verdim havalar iyi olunca yürüyecem eşimle

valla içebilir miyim deyince konu sen olunca tereddütlüyüm (bence kesin içmelisin)
ay ne uğraşıyosun şömine sesi felan aç video yap bitsin gitsin sonrasında aç bşömine müziğini dinlen

CNN bende akşama kadar dayadım akşam duramadım ama bugün dengeleyeceğim şimdi hemen spora başlıyorum zaten
Ben de bugün dengeleyecegim inşallah,sabah okula gelmeden 20 dk hareket yaptım,sonra okula yürüdüm aksam da 30 dk spor ve yine eve yürüyüş

valla içebilir miyim deyince konu sen olunca tereddütlüyüm (bence kesin içmelisin)
ay ne uğraşıyosun şömine sesi felan aç video yap bitsin gitsin sonrasında aç bşömine müziğini dinlen
dimi bende şüpheliyim acaba hoşaf mı yapsam kayısı ve ayva ile
yoga yaparken iyi oluyor ordan alışkanlık . dur bugün zumba yapayım akşamda sahilde yürüyelim eşime söyleyim lahana gibi giyinip gidelim
sen hangi videoyu yapuorsun

yani kahvaltıyı yaptım 4 saat sonra mı ara öğün yapcam

ben 21 gün karatay şekersiz yapmıştım 60a kadar düşmüştüm sonra veremedim mantık 5 saat bişey yememek leptin hormonu için ara öğün yok 3 öğünde yesen 5 saat yeme diyorlae öğünler arası

şu 5 saaat olayına kahve su çay dhil değil dimiv ?uymaya çalışayım bkalım

Evet canım aslında artik sadece Karatay değil bir çok uzman ara öğünü gereksiz görüyor hatta insülin direncine sebep olduğu söyleniyor.

Ben uyandığımda kuru incir yiyorum ardından kahvaltı 11 i buluyor uç buçuk gibi bir bardak taze sıkılmış nar suyu (rahim için çok faydalı olduğu için) aksam 18.30 da aksam yemegi

nar suyu rahmi kalınlaştırıyor biliyorsun değil mi ?
şekersiz kahve bitki çayı çay su dahil değil
hm ok çaysız kahvesiz olmuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…