- 7 Ocak 2018
- 27.556
- 80.004
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.641
Sağol canımDoğrudur canım Allah yardımcın olsun gecen hafta oyleydik bizde şimdi biraz duruyor gibi.
Engınar satıldıgını gordum suyun ıcınde sarıyorlar ama kerevıze hıc denk gelmedım belkıde dıkkatımı cekmedıYemelisin bazı insanlar tadını bilmedikleri halde sevmiyorum diyorlar. Aslında çok güzel tadlari.
Alıp denemek lazım ama kerevız burda yok galıbaıkisinde bayılırım ama güzel yapılıcak tabi mesele sarımsaklı yoğurda kereviz rendeleyip karate üzerine az zeytin yağ gezdir muhteşem yada zeytin yağlı portakallı kereviz çook güzel oluyor o iki şekilde baylyrm ben kereviz e canm enginarn da yine zeytinyağlı limonlu yapılanı güzel oluyor birde enginar dolması çok güzel olur
Ss aldım tazdıklarını :) alırsam denıyeyım ❣Kerevizi bende hiç sevmezdim ama portakallı zeytinyağlı güzel oluyor ve fırında onuda yeni keşfettim patates gibi dilimliyorum az zeytinyağı sarımsak ezip koyuyorum harika oluyor enginarı sevemedim gitti
Hadi inşallah süpersin bölgesel tartıda eksi gösterir mi dersin ben de 6bucuk ta kalkıyorum hergun
Engınar satıldıgını gordum suyun ıcınde sarıyorlar ama kerevıze hıc denk gelmedım belkıde dıkkatımı cekmedı
Tabi canm bir gün ara ver dinlendir vücudu ben de bu sabah gene hızlı tempo 1 saat yürüyüşe çıktım gelince de temizlik yaptm ama bildiğin her yanım ağrıdı başka bir spor yapacak halde diyildim yatıp dinlendim canım yarın artık bisiklet yaparım hemde gene yürücem dukan birasını da yapcam yine canm cumaya kadar dukan birası + ketojenik diyet + sahil yürüyüşüne devamblonde ambition napıosun canım spor yaptın mı mutfağı temizleyip tv nin karşısında oturdum spor yapasım yok daha doğrusu her yanım açıyor cardio ya bi gün ara verip başka bişey mi yapsam
Canım kuzenlerim de o hamaklardan kullandı 1i aldı 3 bebeğimiz kullandı 1. Ve 3. Bebek rahat kullanmıştı 2. Bebek hoşlanmamıştıNormal hamaklara benziyorlar canlarim daha küçükler sadece annem gidecekte ankaraya dönüyor ben yalnız kalacağım iki çocukla iyi olur belki diye düşünmüştüm kullanan varsa öneri alayim dedim
inşlh canm bu sefer olcakKızlar menüleriniz harika keşke bende öyle iradeli olabilseydim ama bugün doktordan sonra kendim için yaşamaya karar verdim kendim için fit bir görünüme sahip olacak diyorum umarım bu sefer başarabilirim
Doğru diyorsun da yemeyi çok seviyorum.inşlh canm bu sefer olcakbende artk hayat boyu fit ve sağlklı olmak istiyorum kaliteli yaşamayı çok seviyorum kendi bedenimizin ve ruhumuzun kıymetini bilelim kilo almak sadece bedeni değil psikolojimizi de mutluluğumuzu da bozuyor kendimize böyle bir zarar vermeyelim bir daha canm her zaman kontrollü dengeli beslenip sporu da yaşam biçimine çevirirsek bir daha böyle uğraşmak zorunda kalmayız
inşlh canm bu sefer olcakbende artk hayat boyu fit ve sağlklı olmak istiyorum kaliteli yaşamayı çok seviyorum kendi bedenimizin ve ruhumuzun kıymetini bilelim kilo almak sadece bedeni değil psikolojimizi de mutluluğumuzu da bozuyor kendimize böyle bir zarar vermeyelim bir daha canm her zaman kontrollü dengeli beslenip sporu da yaşam biçimine çevirirsek bir daha böyle uğraşmak zorunda kalmayız
Tamam canımSs aldım tazdıklarını :) alırsam denıyeyım ❣
Kızlar menüleriniz harika keşke bende öyle iradeli olabilseydim ama bugün doktordan sonra kendim için yaşamaya karar verdim kendim için fit bir görünüme sahip olacak diyorum umarım bu sefer başarabilirim
Benim de iyi canım.simdi göbeği ölçtüm 83 cıktı 2cm.incelme varTabi canm bir gün ara ver dinlendir vücudu ben de bu sabah gene hızlı tempo 1 saat yürüyüşe çıktım gelince de temizlik yaptm ama bildiğin her yanım ağrıdı başka bir spor yapacak halde diyildim yatıp dinlendim canım yarın artık bisiklet yaparım hemde gene yürücem dukan birasını da yapcam yine canm cumaya kadar dukan birası + ketojenik diyet + sahil yürüyüşüne devamsenin nasl gidiyor peki ?
benim en büyük sorunum tatlı bana tatlı ver yemek verme ki şuan kısmış halim evde sütlü tatlılar yapmam lazım onların dengesini ayarlayabilirim en azındanYine ye canım ara ara ye sık ye istediğinden sadece bir çatal al yada dilim yiceksen başka şeylerden kis ama ne kadar yemezsen o kadar çabuk veriyor insan özellikle abur cubur ve tatlı yemeyince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?