Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Burda menülerini en beğendim kişilerin başındSn diyebilirim canm zaten menülerinde sporun da hep çok güzel maşallah

Aynı şeyleri bende senin için dusunuyorum canım senin ve bazı arkadaşların menüleri çok güzel çok beğeniyorum bende

Kerevız ve engınar hayatımda hıc yemedım
ıkisinde bayılırım ama güzel yapılıcak tabi mesele sarımsaklı yoğurda kereviz rendeleyip karate üzerine az zeytin yağ gezdir muhteşem yada zeytin yağlı portakallı kereviz çook güzel oluyor o iki şekilde baylyrm ben kereviz e canm enginarn da yine zeytinyağlı limonlu yapılanı güzel oluyor birde enginar dolması çok güzel olur

Canım bu hafta çok güzel bir düşüş yaşayacaksın

Uyanınca (hastaneye gidecektim evden çıkmadan)
1 bardak süt
1 dilim kaşar peyniri

Sabah
Yarım simit
Çay

Ara
Türk kahvesi

Öğle
4 adet ızgara köfte
2 kaşık makarna haşlanmış
Salata
1 kepçe mercimek çorbası

Akşam(kıZım hiç durmadı yemek yiyemedim)
1 bardak ayran

Su 2 litre

Çok güzel menün canım afiyet olsun

Harikasin canım

Kerevız ve engınar hayatımda hıc yemedım
Kerevizi bende hiç sevmezdim ama portakallı zeytinyağlı güzel oluyor ve fırında onuda yeni keşfettim patates gibi dilimliyorum az zeytinyağı sarımsak ezip koyuyorum harika oluyor enginarı sevemedim gitti

Afiyet olsun canım

Keşke yeseydin akşam bende yiyemeyince en iyisi akşam için nesfit aldım sende al yada yulaf falan al sütle karıştırıp ye tok tutar.

Bugün
Kahvaltı omlet biraz peynir 6 zeytin 2 ceviz domates salatalık
Ara 3 hurma biraz fındık 1 fincan sütlü kahve
Akşam 1 tabak kuru fasulye salata biraz yoğurt
40 dk cardio
2.5 lt su

Çok güzel canım cumaya gelsin eksiler insallah

Ya
Keşke yeseydin akşam bende yiyemeyince en iyisi akşam için nesfit aldım sende al yada yulaf falan al sütle karıştırıp ye tok tutar.
İnan ki sabahtan beri kucağındaydı bi de kabız olmuş yavrum zeytinyağı fitil zar zor yaptı daha yeni ayağımda sallıyorum uyuyacak suyu Bile çok zor içtim düşün yani

blonde ambition napıosun canım spor yaptın mı mutfağı temizleyip tv nin karşısında oturdum spor yapasım yok daha doğrusu her yanım açıyor cardio ya bi gün ara verip başka bişey mi yapsam

Bende iki günden beri kendimi yorgun hissediyorum 8 de kalkıyorum her yerim ağrıyor ama çocuklar uyurken bisiklet yada bölgesel çalışıyorum ki cumaya tartı da artı gormeyim.

Kendimi cuma günü için motive ediyorum sende öyle yap canım. Cuma günü 61i her türlü göreceğim diye motive ettim

Ya

İnan ki sabahtan beri kucağındaydı bi de kabız olmuş yavrum zeytinyağı fitil zar zor yaptı daha yeni ayağımda sallıyorum uyuyacak suyu Bile çok zor içtim düşün yani

Doğrudur canım Allah yardımcın olsun gecen hafta oyleydik bizde şimdi biraz duruyor gibi.

Hadi inşallah süpersin bölgesel tartıda eksi gösterir mi dersin ben de 6bucuk ta kalkıyorum hergun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…