- 11 Mayıs 2015
- 675
- 1.278
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #301.661
kızlar hepinizi tebrik ederim harikasınızzz06/02/2018 - 12/02/2018 SPOR LİSTESİ
Buki_89 320+ > 320 YEDİNCİ
@yellow girl = 500 + 325+120+470+150 > 1565İKİNCİ
@Kmsl Hnd 75+80+450+150+ > 755 DÖRDÜNCÜ
@sena zeynep/ 440+440+380+520+460 > 2240BİRİNCİ
SchonerDuft / 45+211+ 60 > 316 SEKİZİNCİ
@ELF_LR35 / 180+90+20+40 > 330 ALTINCI
A aurora_z 65 +80+20+20+40 > 225 DOKUZUNCU
@masal3487 290+300+320+280+305 > 1495ÜÇÜNCÜ
Rabia- 235 +95+ > 330 ALTINCI
orkide1453 180+180+285+ > 645 BEŞİNCİ
Aslnda kolay ve çok tok tutucu ama ben eti pek sevmediğim için etten sıkılıyorum canm iyice sıkılmıyım diye tavuk yapmadım hatta tavuğu hiç içim almıyorDoğru diyorsun da yemeyi çok seviyorum.
Yürüyüşe başlıcam sanırım hafta sonu 2 gün yürürüm hafta ici de 30 dk yürürüm yeterki vereyim artık.
Senin programın çok güzel gidiyor kopyaliyorum belki yaparsam bana örnek olsun.
Kolay oluyor mu yapmak
Evt canm yaaaEvet canım hep imrenmisimdir iki çocuklu fit kadınlara hani iki çocuk doğurmuş ama manken gibi olanlara. Tabi manken gibi sadece bir tabir sağlıklı bir şekilde hem kilo verip hem devam etmeyi verdiğim kiloyu korumayı istiyorum. İnşallah basaririm hep birlikte basaririz
Evt ondan +çıkıyor ben de geçen yıl hep derdimgünaydın kızlar ben artı çıktım ama hissediyordum akşam tuvalete çıkmama rağmen bi şişkinli,k vardı kuru fasulye yemiştim akşam ondan olabilir mi
Ooo çok güzel canm bacakları da ölç cardiyo yapıyorsun ya ordan da incelme olurBenim de iyi canım.simdi göbeği ölçtüm 83 cıktı 2cm.incelme var
gecen yıl en son ölçümde 59la 80mış göbeğim 84 den 80e inmiş 62kıloyken 84 müş cumartesi detaylı ölçüp duruma koyayım ordan bakmak iyi oluyorOoo çok güzel canm bacakları da ölç cardiyo yapıyorsun ya ordan da incelme olur
Evet canım hatırlıyorum hatta seni hasta ediyordu bende çok şükür öyle şeyler olmuyor yoksa çok severim tokta tutuyor ama dediğin gibi tartiya yansır bir iki güne geçer tartı gününden birkaç gün öncesi yemekte fayda varEvt ondan +çıkıyor ben de geçen yıl hep derdimmagickk hatırlar belki ben ne zaman kurufasulye yesem + çıkardm canm ondan bu sefer ki diyetlerim de hiç yemedim yüceniz zaman tartıda en uzak günlerde yiyin ki cumaya kadar şişlik gitsin kurufasulye nın şişirmesi dışın da karbonhidrat oranı da çok yüksek canm ayrıca ondan da az yemek lazm
Benimde en büyük sorunum tatlı hamurişi o kadar aramamda tatlı işi bozuyor işte hele reglime yakın fenalardayım yanibenim en büyük sorunum tatlı bana tatlı ver yemek verme ki şuan kısmış halim evde sütlü tatlılar yapmam lazım onların dengesini ayarlayabilirim en azındanbirde spor yapmam gerek yoksa mutsuz oluyorum
benim genel sorunum tatlı reçel çikolata gibi şeyler şükür çayı şekersiz içmeye başladım kahveye kaşık ucu ile atıyorum. ve sınırım yok yerken tatlıyı . regli dönemi zaten krizler tutuyorBenimde en büyük sorunum tatlı hamurişi o kadar aramamda tatlı işi bozuyor işte hele reglime yakın fenalardayım yani
yumurtayı bende sevmiyorum öğlen menülerinde lor peyniri ekmek olabiliyor mu ? balık ? yağ sorunu yaşamam evde ceviz ve zeytin yağı var birde ayçiçek yağı .tereyağım organik geliyor.Aslnda kolay ve çok tok tutucu ama ben eti pek sevmediğim için etten sıkılıyorum canm iyice sıkılmıyım diye tavuk yapmadım hatta tavuğu hiç içim almıyorbelki bugün kullanrm artk ben sevdiğim et çeşitlerinden yer veriyorum sıkılmadan tamamlym diye canm bide yumurta hiç yiyesim gelmiyor yoksa hergün iki yumurta daha eklesem iyice çok tutar canm sen o ldgn listeye ekle her gün o yediklerine ek 2yumurta yiyebilirsin yumurtayı yağ da yapmaz isen yanın da mutlaka avokado yada kaymak vs. Tarzı sağlk lı yağ Olsun yada zeytin yağ gezdirebilirsin zeytinine yeşilliğine vs. Çünki her öğün de tüketeceğim yağ protein den fazla olmalı en önemli kural o canm
Aynen akşam hiç açlık hissetmedim bi kase yedim ama şişlik vardı sabaha yüzüğümde sıktı hatta demekki fasulye yaptıEvet canım hatırlıyorum hatta seni hasta ediyordu bende çok şükür öyle şeyler olmuyor yoksa çok severim tokta tutuyor ama dediğin gibi tartiya yansır bir iki güne geçer tartı gününden birkaç gün öncesi yemekte fayda var
Aynen canm bak geçen yıl bu kilolarda ki halinden daha incesin işte demek istediğim bu zaten artk tartıya çok takılma bir yerden sonra oda düşecek dediğin gibi ama asıl istediğimize zaten incelerek ulaşıcaz göbek gittikçe kıyafetler daha güzel duruyor insan mutlu oluyor canmsenin göbek kalmamış zaten maşallah yaa benim bel oyuntum çok ince ama göbek simit bölgem var göbek deligi ve alt kısmı simit bölgesi baya incelmesi lazm orası da senin ki gibi olsana çok güzel olacak 5 kilo daha verince benimde öyle olmaya başlar galiba bu arada ben dün pek şu içemedim ondan bugün dukan birasını akşam yapcam gibi gündüz bol su içeyim ama gene de dünden 100grm daha az çıktım bugün bol su içince yarn belki daha iyi düşüş olur bu sabah 69.2 çıktım canm inslh yarında 200 - 300 gram daha düşerblonde ambition tartıda eksilme yok ama göbek inince herkes zayıfladın diyor ben en iyisi tartıya takılmayıp göbeği inceltmeye bakayım eninde sonunda tartı inecek nasılsa
Ayrıntısı çok canm evet ama ekmek kesinlikle yasak karbonhidrat bir kaşık bile yok yani çornbana yada sosuna bile yarım kaşık bile un koyamazsın ,ekmek ve türevi bir lokma bile yok kesinlikle yasak, kuru baklagil çeşitleri asla yok mercimek çorbası dahil içemezsin hatta karbonhidrat içeren sebzeler bile yasak bezelye,taze fasulye,patlıcan filan yenmiyor yani bu arad çiçek yağı da tüketme ben hiç eve sokmam doğal kendi zeytinliklerimizin zeytin yağı ile yaparm herşeyimi en sağlklısı o tabi doğal tereyağı da gene kullanabilirsin bu diyette sebze bile yasak diyebilirim yani dukan gibi sadece serbestler şunlar yeşillik ,brokoli,karnıbahar,kereviz,mantar ama bunlardan az olucak bir tabak doldurup yiyemezsin anca etin yanına garnitür gibi yada etin içine mesela mantarlı tavuk gibi yaparken kullana bilirsin günde birini menüme az miktar ekliyebilirsin yani canm avokado yüksek yağ içerdiği için o serbest onun dışındaki tüm meyvalar yasak menünün büyük kısmını yağ oluşturuyor yani tabağının %70 i yağ olcak ama %30 protein canm karbohidrata %5 filan yer vermek gerekiyormus onuda her menüde yemek zorunda olduğun badem,ceviz,fındık vs. 'den almış oluyorsun zaten başka karbonhidrat alma hakkın kalmıyor canmyumurtayı bende sevmiyorum öğlen menülerinde lor peyniri ekmek olabiliyor mu ? balık ? yağ sorunu yaşamam evde ceviz ve zeytin yağı var birde ayçiçek yağı .tereyağım organik geliyor.
zeytin yemem ben canım soframda olmaz . et tavuk türlerini severim de ayrıntısı çok diyetin göze alamıyorum başlamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?