Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben yapamam o zaman yumurtayı ekmeksiz yersem midem almaz et tavukta aynı şekilde hiç girmeyeyim .
ayçiçek yağını kızartma pasta da kullanıyorum. onun dışında kullanmıyorum.sen nasıl dayanabildin . pastırma mesela yiyemem tadı kötü geliyor bana

Yapamazsın ozaman girme canm mesela ben yumurta yemedigim zamn diğerlerine atıştırma tabağı gibi yapıp yiyorum üstünede kahve içince tıkıyor zaten ben peynir ve zeytin çok severim karatayda yapmıştım önceden dukan da yapmıştm onlarda da böyle kahvaltıda ekmek yenmiyor zaten onda alşknm yani isteyince yemiyorum böyle ben mesela peynir ve zeytini yiyip üstünede bademimi yada fındık cevizimi sütlü kahveyle içiyorum tokluk veriyor zaten bazı günler yumurta avokado da ekliyorum mesela bugün öyle yaptm

düşersin cnm bugun ben de yapmadım akşam spordan sonra normal yeşilçay içicem istersen bırak cumartesi pazar elma suyu hazırlayalım benim de simit yokta basen kalça kısmı büyük inşallah o da düşer

düşersin cnm bugun ben de yapmadım akşam spordan sonra normal yeşilçay içicem istersen bırak cumartesi pazar elma suyu hazırlayalım benim de simit yokta basen kalça kısmı büyük inşallah o da düşer
Tamam canm bende bugün maden suyu eklemeden içcem akşam limonlu yeşil çay olarak içiyim hem sodanın tuz oranı yüksek zaten benim diyet biraz tuzlu bide maden suyundan tuz almayı bırakıym bari daha iyi olur canm tam 5gün içtim zaten cumaya kadar limonlu yeşiçay olarak içeyim

Kız ben sporu unuttum birinci mı olmuşum yine

Ooff kızlar şu iki gün bitse de kurtulsam ne glikoz var ne karbonhidrat ne bir lokma ekmek giriyor vücuda nede meyve ooff resmen şeker krizine girdim gözümün önünden çikolatalı sufleler kurabiyeler geçiyor son iki gün dayanmam lazm cumadan sonra meyve ve ekmek ekliycegim için tatlı krizine girmem zaten keto yapana kadar hiç canm tatlı istememişti başım çatlıyor bir tane ağrı kesici aldım hemen migren tutması diye bu arada bugün sabahtan beri aralıksız yağmur yağdı onun için yürüyüşe çıkamadım yaa temiz hava çok iyi geliyordu şu baş ağrım geçsin de biraz sonra bir bisiklet süriyim bari

Ben aslında ketojenik beslenebilirim bana çok uyuyor ama sebze az işte o sıkıntı begendigin bir sayfada şu an ketojenik beslenmeye başladı çok da faydalıymış 1 ay yapacaklarmış vücuda yararı çok gercekten canım sen bununla güzel ilerleyeceksin çünkü bu gıdalar bile bizi şişirebiliyor farkına varmadan ve kilo vermemizi engelliyor

Canım 2 gün daha dayan bak kaç gündür sabrediyorsun .... güzel sonuç da alıyorsun Cuma günü tartıyı düşün bakkkk

Normal canım vücudun istiyor çünkü alışık o yüzden başın tuttu bendede öyle olmuştu bir ara meyveyi bile kesmiştim az kalmış biraz sabır inşallah migren tutmaz o işte fena

Yeni listenin açılışını güzel yapmışsın canm maşallah
Evet canım bu hafta biraz spor yapabildim
Aslında kızım dursa daha çok yapıcam da durmuyor cadı
Bi de ben bayağı bi süre 64 lerde kalmıştım vücut takılır diye de korkuyorum regl de olucam bi kaç güne kadar o yüzden daha çok spor yapma. Lazım bakalım artık.... ayrıca bu hafta çok güzel gidiyorsun

Evt kuzum sen de benim gibi 1 haftalık yapabilirsin ve sen rahatlıkla benden daha rahat yaparsn zaten sen ketojenik ağırlık da besleniyorsun o sayfayı bende takip ediyorum hatta o ketojeniğe başlayanlar vejetaryan dimi o sayfadan bağsediyorsun canm zaten karatay kahvaltısı herşeyiyle tam bir ketojenik kahvaltı canm zaten ara öğün de yapmıyorsun sen ama bunda arada fındk fıstk vs. Atabilirsin ağzına yani akşam yemeğine kadar bir farklılık yok senin diyetinde sadece akşam kuru bakliyat ve köklü sebze yemiyceksin okadar onun dışında karataydan farkı yok zaten arad bir hafta dene bence canm et yerine mantar,ıspanak,brokoli,karnıbaharda bazı sebzeler var zaten tüketebilirsin bak vejetaryanlar bile yapabiliyor zaten etin fazlası önerilmiyor ben kaç akşam et yemiştim ondan bu akşam mantar sote yapıcam mesela

Son düzenleme:
Canım 2 gün daha dayan bak kaç gündür sabrediyorsun .... güzel sonuç da alıyorsun Cuma günü tartıyı düşün bakkkk
Yok canm yok asla bırakmam sağol sadece zorlaniyorum ama bırakmak aklımın ucundan bile geçmiyor çok azmettim cumaya o tartı da 68 ler yazacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…